Yaaa inanmıycaksın aylardır 56,5ahh bir gun ben de diyebilsem bu cumleyi aylardir 58![]()

Teşekkür ederimadimlari yine tamamlamissin canim, harika bir orneksin . Afiyet olsun

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yaaa inanmıycaksın aylardır 56,5ahh bir gun ben de diyebilsem bu cumleyi aylardir 58![]()
Teşekkür ederimadimlari yine tamamlamissin canim, harika bir orneksin . Afiyet olsun
Benim adımlar sınırda hep, çok güzel adım atanlar varadimlari yine tamamlamissin canim, harika bir orneksin . Afiyet olsun
ben 68 diyebilsem keşke :')ahh bir gun ben de diyebilsem bu cumleyi aylardir 58![]()
Kaçamaklar yaptigin için gitmiyorsun3 aydır gitmio
Öğlen yemeden aksama kadar duramaz misin biraz fazla öğün ilmus sanki cnm17 Ağustos Çarşamba
Fitt_anne
Kahvaltı 10.00
1 h yumurta 2 kaşık lor
Salatalık
2 d ekmek
1 tk fıstıkezmesi 1 tk bal
Öğle 13.00
4 kaşık yoğurtlu kabak
2 kaşık köz biber patlıcan salatası
1 küçük ton balığı
1 wasa
1 kare çikolata
Akşam 18.00
4 kaşık makarna
3 kaşık kızartma
2 kaşık yoğurt
Ara 21.00
1 avuç çekirdek
5 midye
1 avuç üzüm
Su 2 lt
Spor 30 dk yürüyüş
Adım 8.029
Çok kötu olmuş ya inşallah en kısa zamanda alabilirsin cnmselam dün telefonu dusurdum, ekran parcalandi. idareten kp in eski telini aldim. bununda ekranin yarisi mosmoryeni tel alana kadar cok aktif olamicam galiba
Giremedim cnm yoğun geçiyor bu haftaFitt_anne en son sali girmis
Ayak ve bacak ağrısı var, arkadaşım Türkiye 'ye gitti, dün kızına temizlikte yardım ettim.Akşam sadece helva seni zorlamadı mı canım? Afiyet olsun, spor da muhteşem yine
Ayy bir uyumuşum deliksiz, kimseyi duymadımnormalde tilki gibi herşeyi duyarım
Teşekkür ederiz
Afiyet olsun canım
Afiyet olsun canım, neyin var
Ayyy ütü müafiyet olsun canım
Merhaba canım![]()
Iyi tatillerSaat 4'te kuaföre gidecem saçlar kısalacak gene,yarında izmire gidiyorum bir aksilik olmazsa haftaya pazar günü döneceğim.
Değişik bir menüHayırlı geceler
Kahvaltı 10 civarı
Biraz karışık kuru meyva
Öğlen 14:30
1 kâse kuru fasulye
Bikaç parça pişi, patatesli, peynirli kızartma
Bal, 5 hurma
17: 30
Kuru yemiş
Latte
Geç saatte
Süt dilimi, kuru meyva
2 lt su
Kahve
Çay
Eki Görüntüle 3115232
pastelfit
Fitt_anne
Torunlar miAyak ve bacak ağrısı var, arkadaşım Türkiye 'ye gitti, dün kızına temizlikte yardım ettim.
Yemeği de fazla yapıp onlara da gönderiyorum.
Benim iş zaten bitmiyor. Yarın torunlar yatılı gelecek, cumartesi bir arkadaşa kışlık hamur kesilecek, pazar günü yeğenimizin doğum günü var. Pazartesiyi iple çekiyorum![]()
Tamda olmak istediğim kiloaylardır 58![]()
Buna şükür beni regl fena vurduTartıldım, - 400 ve cumaya göre hâlâ + 400
Rüyam da görsem hayra yormiyacagim bı rakamTamda olmak istediğim kilo![]()
Bugünkü daha değişikDeğişik bir menü![]()
Kaç gösteriyorumTorunlar miteyzecigim kaç yaşındasın ki sen
![]()