- 23 Ekim 2012
- 2.659
- 12.771
- 408
- 40
Slm kızlar benim kötü malesef ya artı 300 gram geçen cuma 77.9 bu hafta olmadı malesef hiç bu hafta da artık düğün ve tatil hazırlıkları arada uğrarım ama 2 hafta izin istiyorum43. ETAP MASTERFİT YARIŞMASI
Hanımlar yarın tartı günümüz. Lütfen beni etiketleyin
Herkese bol eksiler
@Ayyulduz SARI pastelfit MASTERFİT sara_28 MASTERFİT L u c i a MASTERFİT zeyneppk MASTERFİT @B O Z A MASTERFİT Hedef65tir MASTERFİT succulentaski MASTERFİT @DeryaOnDiet MASTERFİT gezegenfeza MASTERFİT
Günaydın kaptanimGünaydın
oyy canım benim nasıl oldun iyi misin kediler nasılHellooooooooo @fesang @60kiloyum @kackaloribu @B O Z A @_ASTRAL_ @Ayyulduz @Elhan @LimonluAyran @busra ytez @askrhpozitif @North River @aypare ackerman @Zeynep_Nihal @Kahve __Kokusu @She-Raa @erenmothers @minerva1988 @DombiliKusTutku44 @DeryaOnDiet @sandriyon @Lavinia_98 @Kinoalihatun @Aomine Daiki L u c i a @Beth18
@Baklavali_Cheesecakepastelfit @HanimKelesimiGetir @Ayyulduz gezegenfeza @Bal0ncuk sara_28
Zipzip-
Kızlar unuttuğum olduysa kusura bakmayın
Hepinizi seviyorum her zaman görüşürüz inşallah ben de geleceğim sizinle kilo vermeye cuma katılayim aranıza alırsanız.
canım benim çok sevindim herşey gönlünce olsun inşa
kuzum bu hafta iyi gitmemis olabilir canıni skmaEki Görüntüle 3115854
Cuma 78.8
Bugün 8o.5
Annemler gelıcek şimdi kosturuyorum hazırlık yapicam diye ugrayamiyabilirim operım sizi
nasıl güzel bir sayıGeçen Cuma 56,6
Bu Cuma 56,5
Fark -100 gr
Yaaa inanmıycaksın aylardır 56,5çünkü biryerden sonra gitmiyo
Teşekkür ederim
Iyi tatiller canımSlm kızlar benim kötü malesef ya artı 300 gram geçen cuma 77.9 bu hafta olmadı malesef hiç bu hafta da artık düğün ve tatil hazırlıkları arada uğrarım ama 2 hafta izin istiyorum
Günaydın pastelfitimGünaydın hanımlar
Ekside olman guzel tebrik ederim pastelfitimGeçen Cuma 56,6
Bu Cuma 56,5
Fark -100 gr
50’ler hayırlı olsun canım
Kolay gelsin canımEki Görüntüle 3115854
Cuma 78.8
Bugün 8o.5
Annemler gelıcek şimdi kosturuyorum hazırlık yapicam diye ugrayamiyabilirim operım sizi
Çok güzel eksi tebrik ederim canım
Teşekkür ederimSpor sahsnesfiyet olsun canim
Sagol canim, insallah
Gidemedim, oğlan hasta olduTmmdir canim, iyi yapiyorsun.
Tebrik ederim canımGünaydın kızlar
Hayırlı cumalar
Geçen cuma 71.30
Bu cuma 71.00
-300
pastelfit
Herkese bol eksiler canlarım
İyi tatiller canımSlm kızlar benim kötü malesef ya artı 300 gram geçen cuma 77.9 bu hafta olmadı malesef hiç bu hafta da artık düğün ve tatil hazırlıkları arada uğrarım ama 2 hafta izin istiyorum
Çok yiyiyorum kaptanım, adet olsam iştahım azalır. Spor yapmasam kilo alacağım kesinIyi tatiller canım
Günaydın pastelfitim
Ekside olman guzel tebrik ederim pastelfitim
Yaz modu olduğu için çok yoğun değil buralar. Olanlarla kilo vermeye çalışıyoruzpastelfitim durumlar nasil bu hafta takip etme sansim olmadi
Teşekkür ederimnasıl güzel bir sayı
Ben de 55 istiyorumEvet ben de çocuktan önce hep 56da tıkanırdım. Olmayınca bırakırdım ben de. Şimdi hedefim 55.
O zaman yapamayan şimdi nasıl yapacak meraktayım
Geçmiş olsun pastelfitim neyi varGidemedim, oğlan hasta oldu
Geçmiş olsun pastelfitim neyi var
Allah şifa versinÖnceki gün çok karnı ağrımıştı, bugün başı ağrıyor. Kalkamıyor yerinden. İlaç ve vitamin verdim. Biraz bekleyelim bakalım. Teşekkür ederim
Geldim hemen yapıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?