Diyet kafasinda olmasam tamam ben bayılıyorum piknik çay organizasyonlarina 4o derece sıcakta bile yediriyor adamaYok bana farketmiyo
Aynen
Senin sırrın okul benceLove
hosgelmissin canimDöndüm canım.
Diyet kafasinda olmasam tamam ben bayılıyorum piknik çay organizasyonlarina 4o derece sıcakta bile yediriyor adamaBir ısırık poğaçadan alıp kısıra kaşık atmayı o bitmeden ağızda arkadan agliyan kekle aşk yaşamayı o başka kırmızı çizgimiz
eksi eksidir masallah cnaim
imkanim var aslinda isyerime cok yakin havuz var, o havua kartim da var maa bu sene cok az kullandim.Sağol canım
Tabi canım normal olan da oöyle böyle vericez bu yağları
Yüzme imkanın var mı kuzum
Olursun canımmm haydi
Verirsiniz kızlarrr haydiii 4 gün var
regliden mi benden mi anladim yedim yani haftsonu, ama gidecek bir sekilde baska caresi yokTamam canım ayağına sağlık
Günaydın
Günaydın kolay gelsin canım
Günaydın
Kaç çıktın canım bugün
Günaydın canım
Güzel canım Cumaya düşersin
Günaydın
Gider canım Cuma’ya çok var
Vay vay vay tebrik ederim canım
Olabilir canım
Olsun verirsin canım
Merhaba canımSelam kızlar
Pek iyi deyilim yahu
2 gündür demir ilacını içmiyorum ve içmeyeceğim, karar verdim, bırakıyorum.
Kendi kendime çok çabaladım, kâh düzgün devam ettim, kâh saçmaladım, kilo veremedim.
Inşallah bundan sonra biraz daha kolay verebilirim.
Cuma 79.300
Bugün 80.000
pastelfit yeni tartıyı yazalım canım, eski tartım 78.900 dü.
Fitt_anne
succulentaski
Menü ve spor bildirmek istemiyorum, çok yoğunum
Kıız ne güzel işteeimkanim var aslinda isyerime cok yakin havuz var, o havua kartim da var maa bu sene cok az kullandim.
persembe gunu burda deniz kenarina gitcez insallah orda yuzecegim hergun denizde degil tabi havuzda, burda denizde yuzmek ne mumkun deniz suyu hep buzzz gibi
Güzel gidiyorsun, Cuma’yı merak ediyorumTeşekkür ederim canim lakin fazlaliligi attım asıl başarı cuma günü olucak hedefe ulasirsam
Ayağına sağlık canım
Offf piknik miDiyet kafasinda olmasam tamam ben bayılıyorum piknik çay organizasyonlarina 4o derece sıcakta bile yediriyor adamaBir ısırık poğaçadan alıp kısıra kaşık atmayı o bitmeden ağızda arkadan agliyan kekle aşk yaşamayı o başka kırmızı çizgimiz
Tamam canım. Bügüne 80 kg yazıyorumSelam kızlar
Pek iyi deyilim yahu
2 gündür demir ilacını içmiyorum ve içmeyeceğim, karar verdim, bırakıyorum.
Kendi kendime çok çabaladım, kâh düzgün devam ettim, kâh saçmaladım, kilo veremedim.
Inşallah bundan sonra biraz daha kolay verebilirim.
Cuma 79.300
Bugün 80.000
pastelfit yeni tartıyı yazalım canım, eski tartım 78.900 dü.
Fitt_anne
succulentaski
Menü ve spor bildirmek istemiyorum, çok yoğunum
Teşekkür ederim canımeksi eksidir masallah cnaim
regliden mi benden mi anladim yedim yani haftsonu, ama gidecek bir sekilde baska caresi yok
Masterfit 44. Etap | ||
---|---|---|
CUMA | PAZARTESİ | |
| 80,5 | 78,4 |
| 56,5 | 56,4 |
| 85,2 | 85,9 |
@B O Z A | 71 | 71 |
| 59,7 | |
| 72,2 | 72,7 |
| 79,3 | 80 |
| 89,2 | 89,2 |
Eline sağlık Pastelfitim44. Etap Masterfit
Pazartesi tartıları bu şekilde, Cuma’ya çok var. Spor, su, sağlıklı beslenme ile güzel sonuçlar alacağız
Masterfit 44. Etap CUMA PAZARTESİ Fitt_anne 80,5 78,4 pastelfit 56,5 56,4 L u c i a 85,2 85,9 @B O Z A 71 71 succulentaski 59,7 DeryaOnDiet 72,2 72,7 gezegenfeza 79,3 80 sara_28 89,2 89,2
Yok multivitamin almadımMerhaba canım
Demirle beraber multivit de alıyor muydun
Hayırdır niye negatif hissediyorsn
Kıız ne güzel işteeyaz kış git
Ben kiloluyum ama yüzüyorum sen de havanı atarsın herkes zayıf olcak değil ya yüzen
Sırf demir yetmiyor ya kan ve vücut için ondan sordum ablacımYok multivitamin almadım
Troid ilacı
Ağrı kesici
Demir ilacı
Kolajen hapı
Magnezyum hapı
Aspir yağı hapı
A dan z ye vitamin
B 12
Alıyorum, başka bisey almıyorum.
Demiri çıkarıp gerisine devam edeceğim
Canım bu hafta sonu taşınıyoruz. Tarih net belli değil diye ağırdan alıyordum. Bugün netleşti işte. Taşınalım, yerleşeyim biraz, gelirim tekrarShe-Raa Şiram nerelerdesin seni görmüyorum hiç sanki
Öyledir mutlaka, demir ilacını almaya başladığımdan beri iştahımı kontrol edemiyorum. Her akşam diyete başlayıp sabah bozuyorum.Sırf demir yetmiyor ya kan ve vücut için ondan sordum ablacım
Kolay gelsin canımCanım bu hafta sonu taşınıyoruz. Tarih net belli değil diye ağırdan alıyordum. Bugün netleşti işte. Taşınalım, yerleşeyim biraz, gelirim tekrar
Tamam canımÖyledir mutlaka, demir ilacını almaya başladığımdan beri iştahımı kontrol edemiyorum. Her akşam diyete başlayıp sabah bozuyorum.
3 hafta sonra düğünümüz başlıyor ve ben aldığım elbiseye giremeyeceğim, biraz da böyle deneyim. Inşallah bu sefer başarabilirim
TmmTamam canım
Proteini de güçlü almaya çalış ve su
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?