sağol canım benimAfiyet olsun canım
Valla dağılmış önceden geçmiş okumaya yetişemezdim şuan sayfa ilerlememis bileHanımlar iyi misinizsıcakta herkes dağıldı valla. Dün gece hiç uyumadım sıcaktan, berbat haldeyim. İnşallah bu gece biraz serin olur
Sıcak bir yandan, mesela benim ufaktan okul telaşı da başladı. Kışlık hazırlıkları, günlük işler. Eylül sonu eski haline döner burası. Sen nasılsın bebiş nasılValla dağılmış önceden geçmiş okumaya yetişemezdim şuan sayfa ilerlememis bile
İnşallah döner eski halini baya özledimSıcak bir yandan, mesela benim ufaktan okul telaşı da başladı. Kışlık hazırlıkları, günlük işler. Eylül sonu eski haline döner burası. Sen nasılsın bebiş nasıl
Cnm ayarlara bakkızlar pcden anlayan varmı... neye bastım hatırlamıorum...
cromeden siteye girince yazılar möinik minik.. nasıl ekranı büyütecem
kosabiliyormusum ben de onu anladimAy doğru canımvuhuuuuu
Gel kızzz
cok sagol canim, insallah pazartesi gununku arti gidecek cumaya ve eksi gelecekİnşallah canım
O zor gibi regl girecek araya
Afiyet olsun canım
Hoşgeldin canım
Afiyet olsun canım
Ayağına sağlık canım
Afiyet olsun canım
Artık 2
Afiyet olsun canım
Tamam canım
Yorucu bir günmüş canım
Günaydın
Afiyet olsun canım
oyy canim ya, kotu tabiki uyuyamadiysan. Bizim de dun gece burda firtina vardi baya gok gurlemesi filan, ben de onun sesinden cok uyuyamadim. Ama sabah 3 kahve icince kendime geldimHanımlar iyi misinizsıcakta herkes dağıldı valla. Dün gece hiç uyumadım sıcaktan, berbat haldeyim. İnşallah bu gece biraz serin olur
ohh afiyet olsun, ben de az once yesil cay ictimyeşil çay zamanı açaili ananaslı probiyotikli yeşil çay
dondurmanin 4 top olmasi biraz fazla olmus cnaim, ama genel olarak gunu guzel kapatmissin. Eminim sicakta rahatlatmistir dondurma az da olsa.22 Ağustos Pazartesi
@Ayyulduz @succulentaski
Kahvaltı 12.00
1 h yumurta
2 kaşık domates biber sote
4 zeytin 1 d ekmek
Salatalık 1 tk fıstık ezmesi
Öğle 15.00
Mantarlı tavuk sote
2 kaşık pilav 8-10 ince patates tava
4 top dondurma
Akşam 21.00
3 kaşık humus
3 kaşık bulgur pilavı
Yarım lavaş
Su 2 lt
Adım 6.266
Yürüyüşe çıktım ama sıcaktan 10 dk yürüyebildim.
afiyet olsun canim, menun vitaminli mineralli ve dengeli olmus. Cumaya guzel eksiler gor insallahDünkü menüm
Kahvaltı 12.oo
Biberli domates kavurmasi
Salata
Karpuz
1 dilim peynir
Zeytin fındık fıstık çiğ
Ara kahve fıstık 1 parça çikolata
Akşam 19.oo
1 tabak yeşil fasulye
Salata yogur
3 parça karpuz
Form çayı bol su
Yürüyüş yapamadım dışardaydim ama komşularla oturduk akşam fırsat olmadiEki Görüntüle 3117810
pastelfit @succulentaski
afyet olsun cnaim, adimin harikaaaa22 AGUSTOS
Kahvaltı
Klasik+domates kurusu
İkinci öğün
5 kaşik bulgur pilavi
Biber
domates kurusu
Cacık
Aralar falan
Mineralli su
400 gram activia
83 gram maras usulü dondurma
Sade kahve
3 parça çikolata
3 ncü öğün
1 lahmacun
ADIM
17.972
pastelfit @Ayyulduz @succulentaski
bizim de gun genelde erken basliyor, 7 civariHerkese günaydın bugün saat 7 de aydı benim içinbugün ilk defa 3 çocukla evde yanlız kalicam kaç gündür eşim vardı bugün şirketten çalışıyormuş bakalım nasil bir gün geçecek
Harikasın tatlımkosabiliyormusum ben de onu anladim
Böylesi hem rahat hem buruk oluyorValla dağılmış önceden geçmiş okumaya yetişemezdim şuan sayfa ilerlememis bile
Esi konyali canim erzurumda yasiyorlar orda bulusup alanyaya gectik bugünKonya dami ablan cnm
ay kuzum esim bu ayın başında amelyat oldu 3 kez kontrolu vardj gelen giden misafir derken su anGünaydın tutkucugum nasılsın yoğunluğunu atlatsbildin mi
iyi tatiller kuzucumEsi konyali canim erzurumda yasiyorlar orda bulusup alanyaya gectik bugün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?