Günaydın kaptancığımGünaydın kızlar
Masallah tebrikler valla. Selam kiZlar az kalsin tartilamiyodum cocuklardan.Günaydın canlarbol eksili bır cuma olsun
Ben kendi adıma bol eksili bir cuma yaşıyorumçok güzel bir rakam gördüm buda motivasyonuma motivasyon kattı
Gecen cuma 80.5
Bugün 77.1
Fark 3.4
@pastalfitZipzip- Eki Görüntüle 3119711
Şimdilik öğle , okullar açılsın kış gelsin , herkes vermeye başlarTesekkur ederim CNM
Sagol canım
Eline sağlik. Bu arada kiloda 3 ncü sıradaymisimbenden zayif iki kisi 50 lerde 60 lı yok, 9 kisi arasında .
Ayağına sağlık canım
Sen de benim gibi oldun yüz yüz gidiyo. Olsun eksi iyidir
İyi tatiller canım
Ödem olabilir canım haftaya giderGeçen cuma günü : 89.2 kğ
Bugün : 89.5 kğ
Fark : + 300 gr
pastelfit Fitt_anne succulentaski
Eki Görüntüle 3119700
Başlangıcın hayırlı olsun canım
Vallahi helal olsunGünaydın canlarbol eksili bır cuma olsun
Ben kendi adıma bol eksili bir cuma yaşıyorumçok güzel bir rakam gördüm buda motivasyonuma motivasyon kattı
Gecen cuma 80.5
Bugün 77.1
Fark 3.4
@pastalfitZipzip- Eki Görüntüle 3119711
İyi tatiller canımTutkucugum tatile cikicam Çarşamba günü bayrağı sana teslim ediyorum günlüğümuzu boş birakmayin
Evet canımAdım 8000 mı yine ?
Gel canım yaaaTartıldım 61.8 çıktım
Bu hafta dikkat edeyim diyorum ama takımlara girmeyeyim kendime güvenmiyorum
Tamam canım hayırlı olsun başlangıcın
Tamam canım iyi tatiller. Tebrikler güzel eksiSlm kizlar dun sabah burda deniz kenarina geldik. O yuzden dun sabah tartildim:
Bugunku kilom: 72,8
Gecen hafta: 72,2
Fark; 600gr
Yuzde; 0,82
pastelfit
Canim pazar gecesi evime dobuyirum. Insallah ondan sonra aktif olacagim. Iyi haftasonlari simdiden
Teşekkür ederim canim benimGünaydın hanımlar
Ben henüz tartılmadım, az daha bekliyeceğim. Reglimin en ağrılı ve yoğun sabahına uyandım. Berbat durumdayım
Şimdilik öğle , okullar açılsın kış gelsin , herkes vermeye başlarSen de 60’ları bitirirsin
Ayağına sağlık canım
İyi tatiller canım
Ödem olabilir canım haftaya gider
Vallahi helal olsundediğini yaptın tebrik ederim canım
İyi tatiller canım
Evet canım
Gel canım yaaa3-5 verirsin motive olursun
Tamam canım iyi tatiller. Tebrikler güzel eksi
Lokumum bütün enerjimi toplayıp gelıcem ve seninle büyük bir azimle yarışın seni yenicemtatile çıkacağina çok sevindimseninle yarısamayacagima cok üzüldüm .. olsun du .. tatilden donunce bir takım calışmalar yapariz
Fitt_anne
Gecmis olsun yaGünaydın hanımlar
Ben henüz tartılmadım, az daha bekliyeceğim. Reglimin en ağrılı ve yoğun sabahına uyandım. Berbat durumdayım
Şimdilik öğle , okullar açılsın kış gelsin , herkes vermeye başlarSen de 60’ları bitirirsin
Ayağına sağlık canım
İyi tatiller canım
Ödem olabilir canım haftaya gider
Vallahi helal olsundediğini yaptın tebrik ederim canım
İyi tatiller canım
Evet canım
Gel canım yaaa3-5 verirsin motive olursun
Tamam canım iyi tatiller. Tebrikler güzel eksi
Geçen cuma günü : 89.2 kğ
Bugün : 89.5 kğ
Fark : + 300 gr
pastelfit Fitt_anne succulentaski
Eki Görüntüle 3119700
Yine bir ödem muzdaripliği yaşıyorum sanırım bu kadar dikkat etmeme rağmen sonuç bu
Tamam canım
Alemsin yaaGecmis olsun yayok kiz nerdeee, az kalsin arti cikicaktim, tartida antreman yaptim
Öyle oluyor, arada duruyor, az gidiyor. Ben yaklaşık 1,5 aydır 56,1-56,6 aralığında yoyo etkisindeyimevet canım ya yüz yüz gidecek artık heralde. 58e kadar hızlı inerim sonra yavaşlar diyordum ama 59da tıkandı
Buna şükürpastelfit
Amin canım, henüz belli deyil, haftaya belli olacakCok gecmis olsun canim. Umarim erken tespittir, artik erken tespitte kanseri yenen cok insan oluyir. Rabbim sifa versin arkadasina ve tum hastalara
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?