Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

9 Eylül Menü
9.00 Peynir, maydanoz, zeytin, domates, salatalık, iki dilim tb ekmeği, bir haş.yumurta , çay
11.00 Sade Türk kahvesi, kara üzüm üç tane
14.00 Minik bir adet nektarin
16.00 İki kaşık tavuklu pilav, üç köfte , söğüş salata, iki bardak ayran
19.00 Bir kase ezo gelin çorba
Bir küp yeşil çay , kahve
pastelfit pastelfit , Hedef60kgolmak Hedef60kgolmak , @Zipzip-
Su miktarını olcemedim.
Afiyet olsun kaptanım🥰
Maviş takımım şimdiden menülerimizi ayarlayalım.
pastelfit pastelfit lokum falan yok
@aypare ackerman 💙
@erenmothers 💙
icecreamm icecreamm 💙
@karamelllim 💙
Spor , su ihmal etmeyelim. Kaçamak cumaya kadar yasak. Yiyenlere ağır cezalar var. :sopa:
Kırmızı takımı yenmek için planlarınızı iyi yapın göreyim sizi. :sampiyon::sampiyon::sampiyon:
Tamam kaptanım Aşkitom 😍

9 Eylül Menü
9.00 Peynir, maydanoz, zeytin, domates, salatalık, iki dilim tb ekmeği, bir haş.yumurta , çay
11.00 Sade Türk kahvesi, kara üzüm üç tane
14.00 Minik bir adet nektarin
16.00 İki kaşık tavuklu pilav, üç köfte , söğüş salata, iki bardak ayran
19.00 Bir kase ezo gelin çorba
Bir küp yeşil çay , kahve
pastelfit pastelfit , Hedef60kgolmak Hedef60kgolmak , @Zipzip-
Su miktarını olcemedim.
Afiyet olsun kaptanım 😘

İstiyorum ama dun tartiyi unuttum.bugun atsam resimli olur mu ki?
Atmışsıın hoşgeldin cnm 😘

Afla üniversiteye dönecektim.döndüm de ama okul çankırıda ben ankaradayım.yatay geçiş için çok uğraştım olacak gibiydi olmadı.o kadar istemiştim ki.cok üzüldüm tâbi yemeye başladım herseyi hırsımı alırcasına.ikinci üniversiteye başvurdum istanbul üniversitesi çocuk gelişimi.açık öğretim.beni masterfit toplamazsa kimse toplayamaz.8 leri buldum😢
Gel gel canım 😍

Mrblar örtmenimmm☺️☺️🥰
Ben 2 çocuk annesiyim kayseride yaşıyorum☺️
Kkyı genelde hamilelik üzerine takip ettim şuanda da inş fit olucaz hep birlikte burda👍👍
😍merhaba canım ben de tanıtayım kendimi 😘
33 yaşındayım bekârım pratisyen hekimim ama şu an çalışmıyorum Ankara ;)

Kızlar spor puani hesaplaması oluyor mu hala
Masterfitte 8 bin adım uygulaması devam ediyor sanırım. Onun dışında ayrıca spor puanlaması varsa kaptanlarımız bizi aydınlatsın :KK37:
Canlarım bi 8000 adım var diye biliyorum Tutku44 Tutku44 etiketliyoruz ;)

Kahvaltıyı sorunsuz atlattım şükürler olsun Allah şu haftada hidayet versin aç gözümü doyursun 🤣🤣🤣
Tb ekmek mi canım 😘kepekli de olur ;)

Afla üniversiteye dönecektim.döndüm de ama okul çankırıda ben ankaradayım.yatay geçiş için çok uğraştım olacak gibiydi olmadı.o kadar istemiştim ki.cok üzüldüm tâbi yemeye başladım herseyi hırsımı alırcasına.ikinci üniversiteye başvurdum istanbul üniversitesi çocuk gelişimi.açık öğretim.beni masterfit toplamazsa kimse toplayamaz.8 leri buldum😢
Üzülme tatlım. İnşallah İstanbul olur. Farkına varıp kontrolü eline aldın sayılır hiç sıkıntı değil. Zamanla yine kilo vermeye başlayacaksin.

askrhpozitif askrhpozitif in yerine icecreamm icecreamm i etiketlemisim özür dilerim. Evet icecream sen kirmizisin tatlım. Bu sayede seni de tanımış oldum. İlerleyen günlerde yabancılık cekmeyiz. :super:
Tabiki tatlım tanışır konuşuruz daha çok inş
Buarada lafı bile olmaz ne özrü bakimmm🥰🥰

Back
X