• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

18 Eylül Pazar
Sabah 6.30
Kaşarlı tost
Zeytin

Saat 13.00
İzmir köfte az pilav

Aşırı karnım tok belki meyve yerim biraz
erenmothers erenmothers kızlar etiketleme işini beni güncelleyin kimleri etiketliyoruz :)

Merhaba kızlar, iyi akşamlar herkese🙋 ben geldim, fakat; sehirdışından dönüşümüz kasım ayını bulacak gibi duruyor, tartımı almadım, istesem de katılamam yarışmaya. Merak edenler olursa etmeyin diye uğradım bir nevî. İnsaallah kilolarinizi saglikla verin. Basarilar sizlere. Zipzip- Zipzip- selam dostum. Nasılsın? Bildirim trafigi bakimindan tekrar pasif hâle getiririm muhtemelen üyeligimi. Yetisemeyebiliyorum mesajlara. Elhan Elhan mesaji duzenledim 🤭 tekrardan hoşçakalın🙋💁
Merhaba canim bende cok aktif değilim 1 aydir sinav ve yogunluklarim vardi
Döndüğün zaman bekliyoruz 🥰

Kizlar benim yarıştan çekilmem mümkün mü farklı durumlarım var inşallah ilrride katılırım. Gelemiyorum telefonum da yok servise verdim evde olmayacağım bı dua grubu var oraya bildirim yapmaya girerm
Hayırdır inşallah. :KK57:

Kizlar benim yarıştan çekilmem mümkün mü farklı durumlarım var inşallah ilrride katılırım. Gelemiyorum telefonum da yok servise verdim evde olmayacağım bı dua grubu var oraya bildirim yapmaya girerm
Önemli bir sorun yoktur insallah canim telefonun yapildiginda bekliyoruz yeniden 🥰🥰

Harika mısın ? Afiyet olsun canım süper olmuş yarın harika eksi geliyor ❤️❤️

Afiyet olsun tatlım ❤️bebişimmm adımın niye az 🤗onu da telafi ettik mi harika bir hafta seni bekliyor 👍

Tamam tatlım nasıl oldun canım 🤗

:KK43::KK43:Tatlım adımın niye az çok ağlarım ama 😉biraz fazla karbocannn almışız ya biraz fazla adım atsaydık keşke ama bugün telafi edeceğine kalpten inanıyorum seni çok öpüyorum 🥰

Selam canım geçmiş olsun tatlım 😘😘
kaptanim haklisin 💚kendime ceza verdim:bicak: 1000 adim fazla olacak bugun 9000 binden asagisi kurtarmaz 🤗

Sinav sanki gecen sınavdan daha iyiydi canim ama emin değilim 🙈
Teşekkür ederim sen nasılsın
Bugun dinleniyorum yarindan sonra aktif olacağım inşallah
İyim kuzum bende yoktum uzun zamandir fesang fesang hile ve cebren geri geldim ahah sınav gorevim vardı iki oturum yamuldum

Back
X