• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Menüm
Sabah saat 11,30 gibi
2 haslanmış yumurta
6,7 zeytin
Domates, salatalık 1 adet pişmiş biber
3 dilim ekmek

Ara ögün
Mandalina, yeşil elma biraz üzüm

Akşam
saat 5 civari 1,5 tabak sade makarna
1 kase salata
Bol su
Kaptanım kızacak ama erken yediğim için akşam yatmadan bişeyler yiyebilirim 🙈
Afiyet olsun canim makarna yerine baska birsey tercih etseydin daha güzel olurdu
Bence aciktiysan simdi yemelisin gec saatlere kalmasin
Yogurt kuruyemis sut meyve olabilir
Evet canım netten aldım. Şimdilik memnunum.

Evet 1 ay dayanmıştı bana sadece :olamaz: şimdilik memnunum canım. Tlfn ve msj gelince göstermesi hoşuma gitti. Ama iş yaparken pek adım saymıyor. Mesela ben tlfn cebimdeyken bulaşık yıkarken çamaşır katlarken ütü yaparken falan yerimde adımlardım tlfn sayıyordu ama saat saymıyor.
Anladim canim simdilik telefonla idare ediyorum ama bir yandan da istiyorum kararsiz kaldım:)

Afiyet olsun canim makarna yerine baska birsey tercih etseydin daha güzel olurdu

Anladim canim simdilik telefonla idare ediyorum ama bir yandan da istiyorum kararsiz kaldım:)
Canim saat 5gibi makarna 1bucuk tabak diyor benmi yanlisim

Zipzip- Zipzip- Cordelia Cordelia Mefkurem Mefkurem bunu zor cektim gitti saat
InShot_20211010_202941073.webp

Dogru gordun canimda emziriyor sanriim ondan fazla yemis
Emzirsede yanlis beslenme hicbur doktor 1bucuk tabak makarna vermez onun yerine corba yemek salata yogurt bugun Bal0ncuk Bal0ncuk ayni seyi yapti gerci sana neden yaziyosam bunu :KK70:

Ya spor yaparken tlfn üstümde taşımak zor oluyor bide kızım beni sabote ediyor rahat durmuyor o yüzdn bana lazımdı. Şimdi en azından spor yapana kadar tlfnu kızıma veriyorum 🥲

Ya spor yaparken tlfn üstümde taşımak zor oluyor bide kızım beni sabote ediyor rahat durmuyor o yüzdn bana lazımdı. Şimdi en azından spor yapana kadar tlfnu kızıma veriyorum 🥲
Benim surekli telwfon elimde ama buraya bakarken yürüyemiyorum 🤣🤣

Aynen canım sürekli evdeyim 2 tanede küçük çocuk annem gil desen başka yerde haliyle arada strese giriyorum ailemi özlüyorum şimdi bile ağlamaklı oldum 😔kusura bakmayın lütfen burdan başka da herşeyi mi paylaşacağım kimse yok annemden başka hep birikiyor içimde herşey 💕

Yanlış anlamam ablacım bi yanlış oldumu söyleyin tabikide arada bıkkınlık geliyor yarın kesin artı gelirim dikkat edicem inşallah bide öyle aşırı bi kilo kalmadı en fazla 6 kilo versem yeterli 💕

Bildiğin güzel marka varsa söyle eksik kalmayım ondan da😄

Şifa olsun canım arada benimde tatli krizim tutuyor oyüzden eve almiyorum

Back
X