Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Dikkat et kendine canım fazla hirpalama ne demişler su akar yolunu bulur

Ya karşı arabada çocuk varmis, hayatı tehlikesi yoktur raporu çıkana kadar ifade almadilar ve salmadilar Çok şükür çocukta bir şey yok
çok şükür kimsenin canına bir şey olmamış , yaralı varsa raporu çıkacak , ifadeler alınacak ki sonra talimat için savcıyı arasınlar, ona göre sizi eve yollasınlar da bunlar da çok yavaşmış gülüm şansınıza

Yatmak bana gore degil ki abla, sabah erken kalkarim yine herhalde spor sonra kahvalti yada kafede bir kahve ,oyle yaparim .

Saatlerce uyuyayim modu yok bende

Hele burdaki yaslilarda o canliligi gorunce bazen kendimden utaniyorum.
harikasın vallaha ne güzel enerjik olmalısın zaten , bana çekme evde otura otura iyice içim sönmüş :))

Ben kesin atarım. Menü de paylaşırım. Başka yapabileceğim bişey var mı?
Spor puanı ne işe yarıyor millet. Takıma ne faydası var
Cordelia E Elif_Eylul Zipzip-
Spor puani takim icin onemli deği l cnm bireysel derece icin gerekli
Takim icin 12 bin yap yeter

Menü yazmayi aksatma, kacamak yapma ve cuma güzel eksiyle gel
Eline saglik elifim

bu ara baya yoğun olacaksın yani sık dişini gülüm 8 gün daha, denetim biterse az daha hafifler işler , stres azalır rahat nefes alırsınız en azından
benim sıpa üniversitede yine başaramadı yaşı da 20 olunca askere çağırmasınlar diye açık öğretime yazdırdık , ingilizce kursuna kaydettirdik kendi de gönüllü bu defa, B1 seviyesin de öğrenir inşallah, ben de baba oğul arasın da hala arabulucuk yapıyorum debelenip gidiyoruz işte :)

Ben ki genc kizken 16 saat uyudugumu bilirim. Şimdilerde vucut alismis ne erken uyuyabiliyorum ne deliksiz uyuyabiliyorum
ne güzellllll 16 saat şimdi deliksiz uyuyamamanın sebebi ne ki çocuk v.s. mi yoksa derin rem uykuya mı dalamıyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…