Dikkat et kendine canım fazla hirpalama ne demişler su akar yolunu bulurValla uzaniyorum canim. Bugun biraz keyiflendim ama moral olarakta fizikende bitik haldeyim. Gozlerimin alti uykusuzluktan cok acayip bir hâl aldi. Sürekli gozlerim seyiriyor, dengemi toplayamiyorum arada yalpalaniyorum falanbirazdan bebişi uyandirip ablayi almaya çıkarız
Ben Avareyim yapıyom liste canım.Bende liste yapamamCordelia çok meşgulum ama burayı hala takip ediyorum zor olsa migi verecek kiloları
Iyiyim canim sen nasilsin ❤selam canııım naber
Beyinler errorDur yaf surda iki beyin fırtınası yapıyoruz
Ben en iyisi gidim yandan yandanBeyinler error
çok şükür kimsenin canına bir şey olmamış , yaralı varsa raporu çıkacak , ifadeler alınacak ki sonra talimat için savcıyı arasınlar, ona göre sizi eve yollasınlar da bunlar da çok yavaşmış gülüm şansınızaYa karşı arabada çocuk varmis, hayatı tehlikesi yoktur raporu çıkana kadar ifade almadilar ve salmadilarÇok şükür çocukta bir şey yok
harikasın vallaha ne güzel enerjik olmalısın zaten , bana çekmeYatmak bana gore degil ki abla, sabah erken kalkarim yine herhalde spor sonra kahvalti yada kafede bir kahve ,oyle yaparim .
Saatlerce uyuyayim modu yok bende
Hele burdaki yaslilarda o canliligi gorunce bazen kendimden utaniyorum.
KIRMIZI TAKIM | Cuma | Cumartesi | Pazar | Pazartesi | Salı | Çarşamba | Persembe |
| |||||||
| |||||||
| |||||||
@Tutaste53 | |||||||
| |||||||
K klbk33 | |||||||
| |||||||
| |||||||
MAVİ TAKIM | |||||||
| |||||||
@Aijoo | |||||||
| |||||||
@Tostombalakanne | |||||||
| |||||||
@Zeynebim2020 | |||||||
| |||||||
| |||||||
E Elif_Eylul | |||||||
| |||||||
| |||||||
@Nehir im | |||||||
@Pikachu_ | |||||||
@Noisy Girl | |||||||
| |||||||
@Byrmsyda1 | |||||||
| |||||||
Ben yoktum o zaman cnm bilmiyordumAbla bunu konuşmuştuk alırken iyiymiste verirken bogrune öküz oturuyormuş
Bende iyiyim canım nolsun klasik hayat işteIyiyim canim sen nasilsin ❤
Iyi yapmissin canim daha cok gelBende iyiyim canım nolsun klasik hayat iştesizi merak ettim. bi bakınayım dedim
Spor puani takim icin onemli deği l cnm bireysel derece icin gerekliBen kesin atarım. Menü de paylaşırım. Başka yapabileceğim bişey var mı?
Spor puanı ne işe yarıyor millet. Takıma ne faydası var
Cordelia E Elif_Eylul Zipzip-
Eline saglik elifim8 -14 Ekim Menü Bildirimleri
KIRMIZI TAKIM Cuma Cumartesi Pazar Pazartesi Salı Çarşamba Persembe Mefkurem askrhpozitif madamhd @Tutaste53 sardunya1038 K klbk33 masal3487 prensinin annesi MAVİ TAKIM fantastikaaa @Aijoo bluegreeneyes @Tostombalakanne Wilma11 @Zeynebim2020 Nefesimmmsin aypare ackerman ️ ️ ️ ️ ️ ️ ️ ️ ️ E Elif_Eylul Bal0ncuk Umutumut82 @Nehir im @Pikachu_ @Noisy Girl eceboce @Byrmsyda1 Diyette
Eline sağlık kaptanim8 -14 Ekim Menü Bildirimleri
KIRMIZI TAKIM Cuma Cumartesi Pazar Pazartesi Salı Çarşamba Persembe Mefkurem askrhpozitif madamhd @Tutaste53 sardunya1038 K klbk33 masal3487 prensinin annesi MAVİ TAKIM fantastikaaa @Aijoo bluegreeneyes @Tostombalakanne Wilma11 @Zeynebim2020 Nefesimmmsin aypare ackerman ️ ️ ️ ️ ️ ️ ️ ️ ️ E Elif_Eylul Bal0ncuk Umutumut82 @Nehir im @Pikachu_ @Noisy Girl eceboce @Byrmsyda1 Diyette
bu ara baya yoğun olacaksın yani sık dişini gülüm 8 gün daha, denetim biterse az daha hafifler işler , stres azalır rahat nefes alırsınız en azındanhoş buldum canım benim, evet buradan devam edeceğim beslenme programıma
çok şükür iyiyim işe gidip geliyorum, çocuklar da okula gidiyor
evin işi asla bitmiyor tabi ki :)
iş yerinde de denetim var ayın 19 unda ona hazırlanıyoruz
çok şükür şimdilik her şey yolunda
sen nasılsın senin çoluk çocuk nasıl?
8 -14 Ekim Menü Bildirimleri
KIRMIZI TAKIM Cuma Cumartesi Pazar Pazartesi Salı Çarşamba Persembe Mefkurem askrhpozitif madamhd @Tutaste53 sardunya1038 K klbk33 masal3487 prensinin annesi MAVİ TAKIM fantastikaaa @Aijoo bluegreeneyes @Tostombalakanne Wilma11 @Zeynebim2020 Nefesimmmsin aypare ackerman ️ ️ ️ ️ ️ ️ ️ ️ ️ E Elif_Eylul Bal0ncuk Umutumut82 @Nehir im @Pikachu_ @Noisy Girl eceboce @Byrmsyda1 Diyette ellerine sağlık kaptanım
Eline sağlık canım8 -14 Ekim Menü Bildirimleri
ne güzellllll 16 saatBen ki genc kizken 16 saat uyudugumu bilirim. Şimdilerde vucut alismis ne erken uyuyabiliyorum ne deliksiz uyuyabiliyorum
Nasıl sıkı takip buSpor puani takim icin onemli deği l cnm bireysel derece icin gerekli
Takim icin 12 bin yap yeter
Menü yazmayi aksatma, kacamak yapma ve cuma güzel eksiyle gel
Eline saglik elifim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?