Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Eeee ne yiyorsun sen canim

Bende emziriyordum diyete baslamak
Slm herkese bende baslamak istiyorum emziren anneyim 3 aylik kızım kilolar üzerime yapismadan gitse bir an önce. Emziren anne olup cok kilo veren bana motivasyon vermek isteyen varmi
Bende emziriyordum dahada emziriyorum diyete baslamak için ek gıda almasını bekledim sütüm azalmasın diye yapışmıyor kilolar kendimden biliyorum

Ben çay hiç aramam da ah o nescafe

Tatlim işler biyere kacmiyor, kendine yuklenmeden yap

Ooo maşallah adimlar nerdeyse tamam ben daha yeni baslicam

Baligida kendine kizartma yapmazsan süper menü

Yemek yerken su içmiyorum ama
çoğunluğun görüşüne göre yemek de su içmek zaten çok da iyi değilmiş mide asidini çoğalttığı yönün de görüşler var, yemeklerden hemen önce yada en azından yarım saat sonrasına da su içmeyi önermeyenler var
benim kendi gözlemlerime göre ise zaten yemekte sürekli su içen birine içme zararlı demek yanlış misal benim eşim yarım sürahi su içer yemekle ve gün boyu gece kalkınca bile ... 22 sene önce kilosu 86 ydı son 10 senedir de 80 ile 82 arası değişiyor gayette güzel yer , halalarımdan bir tanesi de hep yemek de çok su içerdi , onun da hiç kilo problemi olmamıştır
buna benzer başkalarını da gördüm hem yemekle hem sonrası bol bol içenlerin aman aman kilosu hiç olmuyor bence bedenleri iyi çalışıyor suyu istiyor demek ki

Eksik kalori diye ins. Sayfasi var o inceledi. Sadece bir iki şeyin içeriği iyiydi. Digerleri iyi degildi. Bende kare bitterini aldim dün berbat. Hic sevmedim

Tatlim işler biyere kacmiyor, kendine yuklenmeden yap

Ooo maşallah adimlar nerdeyse tamam ben daha yeni baslicam

Baligida kendine kizartma yapmazsan süper menü
Hic düsünmemistim kaptanim iyiki yazdim kendime birporsiyonda olsa firina atarim bugulama yaparim soganla falan iyi olur yaninada bi salata menu tamam

Eksik kalori diye ins. Sayfasi var o inceledi. Sadece bir iki şeyin içeriği iyiydi. Digerleri iyi degildi. Bende kare bitterini aldim dün berbat. Hic sevmedim
Bende alcaktım güvenemedim
Fistik ezmesi hiç kalmamış nasıl bilmiyorum
Şöle bi durum var ezmesini kendimiz yapabilriz marketlerde ne oldugu belli degil

Eeee ne yiyorsun sen canim
Sabah ekmeksiz kahvaltı canım klasik peynir zeytin tok tutsun diye 2 yumurta yeşillik vs bazen sucuk vs içine katılmamış menemen

Akşam da yine ekmeksiz bulgur pilavı hariç pirinç ve makarna türü yemiyorum sebze yemeği ve kurubakliyat yemeği tüketmek serbest karnımı şişirmeden doyup kalkıyorum masadan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…