• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Eklentiler

• EA988165-DCE5-43C2-87FF-3903662E2B05.webp
    EA988165-DCE5-43C2-87FF-3903662E2B05.webp
    15,7 KB · Görüntüleme: 41
Motivasyon eksikliği yaşayan şişkomother oldum :KK45: :KK45: Sarı takıma mı girsem yarışlara mı karar veremedim hala:işsiz::işsiz:sarı olursam adım atıyorum ama dikkat edemiyorum yemede sürekli yiyorum sonra da şişiyorum ben koruma vs yapamıyorum ya :KK45::KK45:mavi kırmızı olursam çok ciddi olarak dikkat ediyorum herşeye ve kilo vereceğime inanıyorum bu nasıl gel git yaaa😂😂😂 renklerin psikolojimdeki etkileri adlı çalışma 😂😂😂
Sporunu yapıp akşamına dikkat etsen korursun aslında. Gündüz rahat yiyorum ben. Akşam yemeğinden sonra bir şey yemiyorum :KK37:

Cok kilo almamissin canim dikkat edince verirsin🥰

Güle güle giy canim🥰
Saol bebeğim ❤️❤️
Sporunu yapıp akşamına dikkat etsen korursun aslında. Gündüz rahat yiyorum ben. Akşam yemeğinden sonra bir şey yemiyorum :KK37:
Ben oruç tuttum canım bu hafta o yüzden iftardan sonra çayın yanına cozuttummm biraz sonuç bu oldu 😅akşam yüklendim saçma sapan neyime benim tatlı bilmem ne işte 😂😂
Günaydınlar hanımlar dr ameliyat dedi bağlarda yırtık varsa sıkıntıymış bakalım artık ne olacak,başka doktoroda gideceğiz tanıdık var.
Günaydın canım geçmiş olsun rabbim şifa versin ❤️

Back
X