- 13 Şubat 2019
- 4.515
- 21.419
- 308
Aksam ictigin kahve uykunu kacirmiyor mu? Ben 6 dan sonra ics3m bile gece uyuyamiyorum sanirim kahveye alisik olmadigim icin boylekahve faslına geçildi
önceden ben de öyleydim. gerçi aşırı da kahve içmem. en fazla günde 2 tane. am alıştım herhalde.Aksam ictigin kahve uykunu kacirmiyor mu? Ben 6 dan sonra ics3m bile gece uyuyamiyorum sanirim kahveye alisik olmadigim icin boyle
hoşgeldin canım nasılsın?Iyiyim sen nasilsin cnm
Nick degismis ,isim dégismis
Hosbulduk cnm iyiyim sen nasilsin nasil gidiyor diyethoşgeldin canım nasılsın?
çok şükür diyelim. valla ben de reaktif hipoglisemi çıktı. çok kilo aldım. veremiyordum bir türlü kafamı toplayamadım. ama 2 hafta önce yavaştan başladım. çok şükür iyi gidiyor düzeni oturttumHosbulduk cnm iyiyim sen nasilsin nasil gidiyor diyet
Tamamdır kaptanım ramazanlık gün birde haftasonumu olunca herkes evde yoğun geçiyor yarın olması daha iyi
Oncelikle gecmis olsun cnmçok şükür diyelim. valla ben de reaktif hipoglisemi çıktı. çok kilo aldım. veremiyordum bir türlü kafamı toplayamadım. ama 2 hafta önce yavaştan başladım. çok şükür iyi gidiyor düzeni oturttum
Selam cnmkimsecikler yok yine
Başa fit ekledim canım bakalım inşallahIyiyim sen nasilsin cnm
Nick degismis ,isim dégismis
Ben de geldimkimsecikler yok yine
Yarın sık sık gireceğim haberleselim canımTamamdır kaptanım ramazanlık gün birde haftasonumu olunca herkes evde yoğun geçiyor yarın olması daha iyi
Diyet ve benimle kapışmak her zamanki şeylersana daha fazla kaptan aratmayalım ramazanlık gün
Ama ben acemiyim özel yapmam gereken bir şey var mı?
Alkış emojisi olsa koyacsktim mesajina ama yoktu burdan yazayımortada kalscakti mavi kaptanlik
Ben mavi kaptan da olacaktım.Alkış emojisi olsa koyacsktim mesajina ama yoktu burdan yazayımortada kalscakti mavi kaptanlik
Eline sağlık balımşimdi fırında. güzel görünüyor
Geçmiş olsun kuzummmmçok şükür iftardan sonra baş ağrım hafifledi. tüm gün rahatsız etti beni.
Geçmiş olsun kuzummmmçok şükür iftardan sonra baş ağrım hafifledi. tüm gün rahatsız etti beni.
Canım yeğenimle ders calidiyoruz sınavları başlıyor. İftarda dışarıdaydik. Yeni girdim kk ya. Hatta seçmeleri bile yapamadık.kimsecikler yok yine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?