Hahahhah yerimGünaydın canım
İsmini her gördüğümde içimi heyecan kaplıyor.
O kadar anlıyorum ki seni ne gelirse öğütme makinesi gibiyim ben deAy hadi İnşallah ya teşekkür ederimama cok zor ya ben önceden ac yaşıyordum resmen şuan pis boğaz oluşum iyi kötü herseyi yiyorum nasil bunu birakacam bilmiyorum eşimden bile cok yemeye başladım artik o bile şaşırıyor
Özletme kendini gel tabiArada gelip dolaşıyorum neler var neler yok diye
Gelmişken bir bardak su hatırlat tatlımArada gelip dolaşıyorum neler var neler yok diye
Yiğitliğini göreceğiz bugün inşallah20 MAYIS
SABAH 10:00
limonlu su
KAHVALTI 11:00
1 dilim ekmek
Az peynir
1 yemek kaşığı menemen
1 tatlı kaşığı tahin pekmez
ARA 12:30
türk kahvesi
8-10 kavrulmuş badem
ÖĞLE 15:00
bir kase yoğurt kürü
5 badem
ARA
17:00 yeşil çay
Yoğurt yada ayran
AKŞAM 19:00
Salata
Bol su bitki çayları
Bugün evde olduğum için zor geçicek herşey elimin altındakorkuyorum Zipzip- Elhan Jou
Ay yapmaa şile yap kendine ben her gördüğümde içiyorumGelmişken bir bardak su hatırlat tatlımsu içmeyi unutanlardanim ( kafayi kaşıyan imoci)
Bugünü de atlatırsam daha iradeli olucam inşallahYiğitliğini göreceğiz bugün inşallahkeyifli saatler dilerim. Afiyet olsun canım
Dolapta onu da unutuyorumAy yapmaa şile yap kendine ben her gördüğümde içiyorum
Kız dolaptan çıkar diyet yaparken soğuk su içilmez oda sıcaklığında içicenDolapta onu da unutuyorum
Nerdesin ki ? Biz sıcaklara erişemedik halaBurası çok sıcak
Yaz kış soğuk su içerim. Ilık su midemi bulandırıyor.Kız dolaptan çıkar diyet yaparken soğuk su içilmez oda sıcaklığında içicen
AntalyaNerdesin ki ? Biz sıcaklara erişemedik hala
Elhan su iiççYaz kış soğuk su içerim. Ilık su midemi bulandırıyor.bende mazeret çok.
Sen su iç de bu daha kolay.
Hee güzel nem-leketAntalya
Gerçekten öyle geçen gün birkaç kaçamak yapalim dedik hir baktik hep günümüz kaçamak olmusO kadar anlıyorum ki seni ne gelirse öğütme makinesi gibiyim ben deama bir yerden dönmek zorunda öyle düşünelim yoksa her geçen gün daha büyük sorun olacak
Hem de nasıl attırıyor dukan birası o yalnız tansiyonuna dikkat et canım benim dehşet derecede tansiyonumu düşürmüştü iki günden bir şey olmaz ben abartmışım o zamanlar :))))Gerçekten öyle geçen gün birkaç kaçamak yapalim dedik hir baktik hep günümüz kaçamak olmusdetox buldum youtubeden yeşil çay soda limon bir sürahi 2 gün içecem inşallah ödem attirir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?