Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Erkencisin Günaydın canimGünaydın![]()
![]()
![]()
Bugun erken gidecegim canimErkencisin Günaydın canim![]()
Nasıl yaptın bilmiyorum...
Kaçta?Bugun erken gidecegim canim![]()
Bu demektir ki erken geleceksinBugun erken gidecegim canim![]()
İlk sayfaya gitmişim yeni mesaj sandımNasıl yaptın bilmiyorum...![]()
Günaydın kaptancim.Günaydın![]()
![]()
![]()
8.35 de orda olmam gerekiyorKaçta?
Evet aksam erken geleceğim en güzeli yarın izinliyimBu demektir ki erken geleceksin![]()
Canım çekti ben de çalışıp tatil yapabilme düşüncesini yaşamak istiyorum8.35 de orda olmam gerekiyor
Evet aksam erken geleceğim en güzeli yarın izinliyim![]()
Ben deCanım çekti ben de çalışıp tatil yapabilme düşüncesini yaşamak istiyorum
Pazartesi sendromumu özledim.![]()
Güncel kilon nedir aypareBende şimdilik 60 istiyorum.64.3 kıloyum. Bu hafta motivasyon eksikliği yaşadım. Kılo verme sürecimi uzatıyorum bu şekilde
![]()
Günaydın kızlar 64 oldum ama vrricem inşallahİki öğün besleniyorum. Yürüyüş yapıyorum.. sadece gece erik kiraz yiyorum onu da bırakmam lazım. Şeker ve karbonhidrat tüketmiyorum.
Kaç oldun canım?
Herkese mutlu sabahlar mutlu günler diliyorum Günaydın![]()
Sağol abla döndük dolaştık yine kürkçü dukkanindayiz su kilolardan kurtulamiyoruz bir türlü zamk ile yapistilar mübarekler sen nasilsin gorusmeyeliAman Allahım
Hoş geldin aşk
Sağlıkla büyüsün yavrucaklarin. Allah kolaylık versinGelmenize çok sevindim. Kürkçü dükkanı neşelendirmenizi bekliyordu
Zipzip- gelince o da çok mutlu olacak.
![]()
Hoşbulduk canım hayırlı olsun darısı başıma diyelim
Aldığımiz kilolar olmasa gorusemeyecektikSağol abla döndük dolaştık yine kürkçü dukkanindayiz su kilolardan kurtulamiyoruz bir türlü zamk ile yapistilar mübarekler sen nasilsin gorusmeyeli
Hoşbulduk canım hayırlı olsun darısı başıma diyelim
Afiyet olsunn24 Mayıs
11.00 Bir buçuk haş yumurta, maydanoz, yarım köz patlıcan, domates, salatalık, peynir , iki ceviz
23.00 Kahve
17.00 Mercimek salatası , ayran
19.00 Dört erik, iki kayısı
İki litre su
Eki Görüntüle 3252403
Jou