Serviste uyukluyordur şimdi

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Serviste uyukluyordur şimdi
Teşekkür ederim KaptanımCanım afiyet olsun![]()
Başarılı atlatılmış harikasınTeşekkür ederim Canım
Kunefeyi yarın kendime ödül niyetine almıştım aslında ama büyük destekçim eşim bugün pişirdiBide evvelsi gün adet oldum, tatlı diye ölüyom bi yandan.. sormayın büyük imtihandı benim için
![]()
Öğlen de yiyebilirsin sonra bolca yürüyüşle kapatırsınBugünlerde canım aşırı waffle istiyor.. Bir waffleciye gitmemek için zor tutuyorum kendimi![]()
Evet gecenin son saatleri sesi çıkmıyorServiste uyukluyordur şimdiyorgunluktan sıkılmaya vakit bulamayacak
![]()
Hadi inşallah ablaDirenmeye devam et canım. Oversize bir şey al zayifladiktan sonra da giyebilecegin. Boş ver dolap dolmasın. Tabi ki vereceksin bu senin için motivasyon olur.![]()
Adet olunca böyle oluyoruz maalesef. Çok şükür az yemişsin.Teşekkür ederim Canım
Kunefeyi yarın kendime ödül niyetine almıştım aslında ama büyük destekçim eşim bugün pişirdiBide evvelsi gün adet oldum, tatlı diye ölüyom bi yandan.. sormayın büyük imtihandı benim için
![]()
Ruh ikizimdin sen dimiii, bak biliyosunki bizde hareket sıkıntılıÖğlen de yiyebilirsin sonra bolca yürüyüşle kapatırsın![]()
Evett yaaa amaaa inan çok daha rahat edersin öğlen yedinmi yürüyüşle kalori yaktınmı misss gaza gellelimmRuh ikizimdin sen dimiii, bak biliyosunki bizde hareket sıkıntılıyürüyüşlerimi tamamlayamıyorum nereye ağlasamm
![]()
Haftaya daha uyumlu olacagım , bakalım neler değişecekk..Evett yaaa amaaa inan çok daha rahat edersin öğlen yedinmi yürüyüşle kalori yaktınmı misss gaza gellelimm![]()
Aaa bakayimmAz önce instagram da dolanırken emziren anne detoksu gördüm.. Nilay keçeci yi çok severim detokslari harikaahaftaya denemek istiyorum.. var mı bana katılmak isteyen.. emziren anneler nerdesinizz???
Detayları alalım lütfenAz önce instagram da dolanırken emziren anne detoksu gördüm.. Nilay keçeci yi çok severim detokslari harikaahaftaya denemek istiyorum.. var mı bana katılmak isteyen.. emziren anneler nerdesinizz???
Sen güzel bombslar yaparsınnHaftaya daha uyumlu olacagım , bakalım neler değişecekk..Değişmezse unutun beni
![]()
![]()
![]()
Hadi inşallahSen güzel bombslar yaparsınn![]()
Aaa bakayimm
Böyle bir detoks.. Baya dolu dolu.. yorumlar çok iyi 2 3 gün uygulayıp min 1 kilo vermişler ve süt artışı olmuşDetayları alalım lütfen![]()
Hiçbirimiz dört dörtlük ilerlemiyoruz ki limoncum. Olduğu kadar bırakmadan azar azar devam etmeni isterim.Haftaya daha uyumlu olacagım , bakalım neler değişecekk..Değişmezse unutun beni
![]()
![]()
![]()
Kiz çok fena yspar üstt evettBöyle bir detoks.. Baya dolu dolu.. yorumlar çok iyi 2 3 gün uygulayıp min 1 kilo vermişler ve süt artışı olmuş![]()