- 25 Ağustos 2019
- 61.978
- 118.263
- 698
- 31
Benim bayrama kadar 58 olmaz ama 65 olurum herhalde yaaa yeterki şu 6 lara giremmasla kaptanımm, 58e kadar durmak yok![]()
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim bayrama kadar 58 olmaz ama 65 olurum herhalde yaaa yeterki şu 6 lara giremmasla kaptanımm, 58e kadar durmak yok![]()
![]()
BekliyoozzzzBen de hem alisverise hem yürüyüşe çıktım eve gidince tartilacagim bakalım ne kadar girmiş
Sana uzağızdır simdiGel bize katıl bize![]()
Eeiii madem kuzuş olsunn enazindan kaçmıyoyaa elbet bigün yersinBen çağırmıyom elcom ama bu hafta ful gittim bir gün kalmadım. Bugün gelecek olanda uzun zamandır hep söylüyordu gelmek istiyoeum diye. Yine söyledi tamm dedim bendeolsun ben yer gibi yapıo sadece salatayla öğünü kapatıcam
![]()
Elcooo ben de bir 6 yı görsem vallahi süper hissedicem ama bayadır da 74 görmemiştim sanırım bir ayı bulacak 6 lı rakamlarBenim bayrama kadar 58 olmaz ama 65 olurum herhalde yaaa yeterki şu 6 lara giremm![]()
Evett evettt bakalımm pazartesiye görecezz bozmayacam geneBence şişkinlik çok fark yaratıyor zaten..Nitekim daha iki gün önce değişen bişi yoktu. Bugün eksi sekizyüz çıktm
Amaann görürüzzz kızzzz ben 1senedir ilkkez 73 gördüm düşün yaniiElcooo ben de bir 6 yı görsem vallahi süper hissedicem ama bayadır da 74 görmemiştim sanırım bir ayı bulacak 6 lı rakamlar
İnan ben de öyle 1 yıldır 75 ve üzeriyimAmaann görürüzzz kızzzz ben 1senedir ilkkez 73 gördüm düşün yanii![]()
Günaydın kuzum nabersinizGünaydın tatlışıııım![]()
Merhaba canımYaaa sen motivasyon iste yeter kibiz pek tanışamadık ama kaç kilosun canım ben hemen sana koçluk yapmaya hazırım
![]()
Motivasyon bizim işimiz sen gel katıl yeterki ne manyaklar var aramızda mesela benMerhaba canımben fesang, bir zamanlar burada çok aktiftim ama ne yazık ki diyet motivasyonumu tamamen kaybettim. 56 kiloya kadar inmiştm şu an sanırım 70 olmuşumdur en son 68dim
teşekkürlerTebrik ederim hepinizi ben henüz tartilmadim![]()
yok canım kaptanım, benim de bayrama kadar zor olsa olsa 60 olur o da bir ihtimal, çünkü ben gram gram veriyorum zor gidiyor kilolarımBenim bayrama kadar 58 olmaz ama 65 olurum herhalde yaaa yeterki şu 6 lara giremm![]()
Seninde kutlarız canım benimm hepimiz kutlayalım.teşekkürler
yok canım kaptanım, benim de bayrama kadar zor olsa olsa 60 olur o da bir ihtimal, çünkü ben gram gram veriyorum zor gidiyor kilolarım
inşallah bayramda 65 olmanı kutlarız kaptanımm![]()
Aynen yaaa oyüzden pes etmiyorum busefer baya baya gaza geldimİnan ben de öyle 1 yıldır 75 ve üzeriyimbaşlayıp başlayıp bırakmaktan daha da aldım
![]()
inşallahh canım kaptanımm, hepimizinkini sırayla kutladığımız günler yakındırSeninde kutlarız canım benimm hepimiz kutlayalım.![]()