Bugün de dikkatli ol lütfenGünaydınnn kixlar bugün 78.5 düşmüşüm dün cok dikkat ettim diyekahvalti yapmadim sadece kahve için 2 kayisiyla , arkadaşlarla pikniğe gideceğiz beyler bize mangal yapacak dengelemek için kahvalti yapmadim
Aynen ablamm genelde oyle ama böyle de yapan var instada gördüm litreyle icmekten çok sıkıldımmBir litre yaptım tarifte öyle amagün boyu icecekmişiz
Vallahaaa düşün ben 1 ay 10gün aksamları yediğim yok kocam yanımda cips yedi yaa midem bulandı düşün hayattada dayanamazdımBirkaç gün yemeyince sonra alışıyo insan elcom yemiyosun valla
Tek farkı yeşil çayın fazla olmasıymış.Aynen ablamm genelde oyle ama böyle de yapan var instada gördüm litreyle icmekten çok sıkıldımm
Ara ögün
1 maden suyu
1 bardak demlenmis yeşil çay
Limon sikıyorum
Demlenmis çayı maden suya döküyorum limon sıkıp karıştırıp bi buyuk bardakla iciyorum
Evettt aslında 2 yapan da var 1 yapanda bugun 2 yeşilçay koycam ben poşetliTek farkı yeşil çayın fazla olmasıymış.
Üff benimde kırmızı çizgim cips ya ona dayanamıyom inşallah benimde miğdem bulanırVallahaaa düşün ben 1 ay 10gün aksamları yediğim yok kocam yanımda cips yedi yaa midem bulandı düşün hayattada dayanamazdım
Hemen beyaz bayrak çektin. Ben 40 yaşındayım sen kaç yaşındasınBenim 1 fazla ben 80i ucundan görürüm inşallah diye umut ediyorum sen 7leri görebilirsin canım bende arkandn geliyorum
Şoyle düşün o zaten kaçmıyoya hedefine ulaş bigun yersin canım ben öyle yapıyorum hep yedimmi pişman oluyorumÜff benimde kırmızı çizgim cips ya ona dayanamıyom inşallah benimde miğdem bulanır
Hahahahahah benimde aklima gelmiştii yaaa nerde kabakcılarr bide yanlış anlayıp bal kabağı yiyolarmışşDukan birami yudumlarken bir bakayım dedimkabakçılardan ses seda yok. Mevzuyu yanlış anlayıp ceviz tahinle tatlı yapıyorlarmış
Ben 29Hemen beyaz bayrak çektin. Ben 40 yaşındayım sen kaç yaşındasın
Canımm aksam makarna yemeyelim ondan çok kalori ve karbonhidrat ve mücverde fırina ettiysen iyi ama kızartmasıysa yaa bide kızartma ve unlu şeylerden uzak durucaksın bide tatlıdan26 Mayıs
10.00: 6 kabak mücver
1 dilim peynir
1yk bal
8 zeytin
çay
15.40: 1 nogger dondurma
19.00: 1 kase bezelye yemeği
1 kase mantarlı makarna
2 lt su
Jou
Maşallah çok güzel yaştasınBen 29
Teşekkür ederim canım 40 nedirr heryaş neolursa olsun çıtırsınızz vallaheeeeMaşallah çok güzel yaştasın
Valla makarnayı çöpe gitmesin diye yedim. Aslında hiç yiyesim yoktuCanımm aksam makarna yemeyelim ondan çok kalori ve karbonhidrat ve mücverde fırina ettiysen iyi ama kızartmasıysa yaa bide kızartma ve unlu şeylerden uzak durucaksın bide tatlıdan
Sadece bezelye yemegi ve salata yeseydin miss olurdu minamm olsun yarına daha iyi tedbirli oluruzbenim tarifim gibide yapabilirsin
Sıktım canım sıktım bol limon sıktım ama zorlandım içerken ama yine de 3/4ünü içtimYa ben alışkınım limonu sıktınmı iyice içemedinmi ben aninda durmadan içtim kuzu bi tarçinlıyı içemiyorum oda eksik kalsın 1hafta yeterliydi benim 4 cu gun
Ayy evet o dukan da fena
Oo yağsız tavada süper sebze yemiş olduk en azındanValla makarnayı çöpe gitmesin diye yedim. Aslında hiç yiyesim yoktuÇöpe gitmesin diye artan yemekleri napiyosunuz
Mücveri hep yağsız granit tavada yapiyom ben.
Unlu şeyleri bugün de görmezden gelebilir miyiz Kaptanım
Sabah ev halkına susamlı peynirli poğaça yaptiydim. Bi tane yedim ama akşamı çok hafif tutacağım
Oda iyi yarim içsende tamamSıktım canım sıktım bol limon sıktım ama zorlandım içerken ama yine de 3/4ünü içtim
TamammYarın yapacağım bakalım belki az da olsa alışmış olurum
Yaaaaa bak iste böyle düşünerekk fitliğimizin yoluna devammmAyy evet o dukan da fena
Ama olsun sonunda taş gibi hatunlar olmak var
Bende yapacağım bu sporuda yatamıyorum
Bende mi yapsam diyorum da midem hazır değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?