- 25 Ağustos 2019
- 62.060
- 118.555
- 698
- 31
Pazartesi görüşürüz o haldeeeAyy sorma canım öldüm vallahiGüler misin ağlar mısın oldu

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Pazartesi görüşürüz o haldeeeAyy sorma canım öldüm vallahiGüler misin ağlar mısın oldu
Afiyet olsun kaptanim..
Afiyet olsun canımMerhabaa kızlar bugün kahvaltıyı atladım öğlen 3-4 yaprak sarması yedim
Akşam 19.30 da mangal yaktık 3 ciğer çöp şiş 1 küçük adana yedim çeyrek lavaşla bol salata
FirstLady_
Elhan
Sabah 9.00
Yarım elma
Yarım muz
10.00
1.5 kase et çorbası
Biraz Patatesli yumurta
2 lokma lahmacun
Yarım avokado
13.00
5 6 cips
15.00
Bi avokado
Avuç içi kadar kabak çekirdeği
Şu 2 olur
Yag yakici çay
Sporu akşam atarım ama şimdilik 8.300 adım.
FirstLady_ kabak da aldık marketten yarın dahil olacağım. Oteli de iptal etmek zorunda kaldık.
Elhan
Ayyy hadi inşallahAfiyet olsun canımmm menü harikaa.. Anlaşılan bu hafta bool eksi göreceğiz senden![]()
Afiyet olsuuuun tatlışım
Tarçınlı süt çok seviyorum ben ya iştahım cok yok ama benim bir arkadaş çevrem var asla rahat durmuyorlar pastali böreklik güzel toplantilarimiz oluyor pazartesi günü birinin evine davetliyiz bahane uydurup gitmemeyi düşünüyorum yoksa illaki yiyo4um bir süre kendimi bu şekilde mahrum bırakmaliyimIştah kapatan şeyler içmeyi dene canım benim bak ben 6da çorba içtim onla duruyorum halaa kalkıp tarçın kahve içcem mdi hem iştah kapatır hem yağ yakar![]()
Günlük menü bildirimi yapmak mi gerekiyor ya ben heo kaçıriyorum hâlâ tam anlayamadimIştah kapatan şeyler içmeyi dene canım benim bak ben 6da çorba içtim onla duruyorum halaa kalkıp tarçın kahve içcem mdi hem iştah kapatır hem yağ yakar![]()
Evett kuzum sabah oglen aksam neler yediklerini saatlerini falan bide tarihiniGünlük menü bildirimi yapmak mi gerekiyor ya ben heo kaçıriyorum hâlâ tam anlayamadim
Iste senide cok iyi anlıyorum bende evdeyim uzaktayız herkesten oyüzden böyle olmuyo belkide ondan böyle kolay yapıyorum bayramdan önce ben diyetteydim ama gittim 2kilo geri almıştım sürekli birseyler oluyor yanii dedim zayıflsyana kadsr gelmeyecem istanbulaTarçınlı süt çok seviyorum ben ya iştahım cok yok ama benim bir arkadaş çevrem var asla rahat durmuyorlar pastali böreklik güzel toplantilarimiz oluyor pazartesi günü birinin evine davetliyiz bahane uydurup gitmemeyi düşünüyorum yoksa illaki yiyo4um bir süre kendimi bu şekilde mahrum bırakmaliyim
Tamam inşallah unutmam yaa sürekli unutuyotumEvett kuzum sabah oglen aksam neler yediklerini saatlerini falan bide tarihinibizim gibi bizim paylaştıklarımız gibi ben senin kaptanın olduğum için beni etiket edersin
Ben hatırlatacam ozamanTamam inşallah unutmam yaa sürekli unutuyotum![]()
Evet bende tam düzen tutturuyorum ya birileri gelip kalıyor ya biz gidiyoruzIste senide cok iyi anlıyorum bende evdeyim uzaktayız herkesten oyüzden böyle olmuyo belkide ondan böyle kolay yapıyorum bayramdan önce ben diyetteydim ama gittim 2kilo geri almıştım sürekli birseyler oluyor yanii dedim zayıflsyana kadsr gelmeyecem istanbula
Ay evet valla cok güzel olurBen hatırlatacam ozaman![]()
Teşekkürler bitanemm insallah güzel sonuclar alırım pazartesiAfiyet olsun kaptanim..Çok güzel bir menü
![]()
Kahvalti 10.00Ben hatırlatacam ozaman![]()