- 25 Ağustos 2019
- 62.118
- 118.743
- 698
- 31
Misss gibi vollaheeeBen bi çıkam en iyisiiiyağmurda var şemsiyemi de alırım romantik bir şekilde takılırız şemsiyeyle
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Misss gibi vollaheeeBen bi çıkam en iyisiiiyağmurda var şemsiyemi de alırım romantik bir şekilde takılırız şemsiyeyle
![]()
iyi gidiyor bugün kaptanımJasminuuummm diyet nasıl gidiyoree
Uzmanına soralımKızlarr kocam doğanay şalgam suyu almış acısız nezaman içsem daha yararı olur açkarnamı araögünmü?
İçtiğimin ertesi günü ödem yapıyor. Senin bünyeye insaflı olur mu bilmiyorum kaptanım. Aç karnına iştah açıcı turşu sonuçta ..Kızlarr kocam doğanay şalgam suyu almış acısız nezaman içsem daha yararı olur açkarnamı araögünmü?
Menemen peynir güzel tercihBen eve dönüp 3 saat uyumuşumgece uyuyabilirim umarım.
Akşam ne yesem diye düşünüyorum evdekilere yemek var. Menemen peynir ve mercimek ekmeği yiyeceğim galiba![]()
Hadii yaaa internetler de yağ yakar diyo anammİçtiğimin ertesi günü ödem yapıyor. Senin bünyeye insaflı olur mu bilmiyorum kaptanım. Aç karnına iştah açıcı turşu sonuçta ..
Heeee dedim yiyip yiyip içiyolarmııiyi gidiyor bugün kaptanım![]()
sesimin çıkmadığına bakma sen canım kaptanım, sessiz ama derinden ilerliyorum![]()
yooooo aslaaaaHeeee dedim yiyip yiyip içiyolarmııaferimm yola devammm
Nasilsnz yatılı misafirim var fazla giremiyorum perşembe gidicekler sonra daha musait olurum
Yağ yakıyo mu normalde kızzödem yapmasın sonraŞalgam söz konusu olmasa hatırlamayacaksın dimi
Canım bünyene bağlı aç karnına içersen mideni rahatsız eder gerçi ben gece gündüz içerim hiç birşey yapmıyor ama
Yemeğin yanında içmen daha iyi olurJou
Afiyet olsun kaptanim.FirstLady_
Cordelia
Elhan
30 MAYIS
Sabah aç karna;monlu Zencefilli su Kayısı çayı Türk kahvesi
----
Sabah;11.00;
1 kase dolusu çorba
1 buğday ekmek kenarı
5 zeytin
Leslie-15dk
14.30;filtre kahve
Akşam yemeği;17.00
4 Izgara köfteli bol kıvırcıklı salata
Kefir
1.5itre su
Chia tohumlu Yogurt yatmadan
Herzaman bebeğimm düzenliyizz ♥Afiyet olsun kaptanim.
Kusursuz![]()