Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

İyiyim sen nasılsın 😊 sen de buralarda mısın? Az biraz kilo aldım da kendimi buralarda buldum:)
çok şükür iyiyim canım. evet buradayım. ben seni buraya ilk katıldığımda çağırmıştım ama uyamam ve de ders çalışıyorum diye gelmemiştin. şimdi görünce hem şaşırdım hem sevindim.

Tarif alabilirim☺️
Canım soğanı sarımsağı yağda kavur salça ekleyip onu da kavur isteğe göre biber salçası da koyabilirsin. Sonra karnabaharı yıkayıp rendele kavurduğun soğanın içine koy. Biraz da öyle kavrulacak karnabahar hemen pişiyor zaten bi 10-15 dakika yeterli. İçine tuz ve baharatları koy. Limon kimyon ve sumak gibi. En son da yeşilliği ekle 😘😘😘 müthiş bir kısır oldu 🥰🥰 IMG_8039.webp
Menümü paylaşıp dükkanı kapatayım ☺️

11:30
Filtre kahve

13:30
Türk kahvesi

14:00
3 yemek kaşık tavuklu pilav
1 bardak ayran

17:00
1 kase mercimek çorbası
Salata

su 2 lt tamamlancak
fesang fesang
Elhan Elhan
Afiyet olsun canımm 🥰🥰 menü harika

Canım soğanı sarımsağı yağda kavur salça ekleyip onu da kavur isteğe göre biber salçası da koyabilirsin. Sonra karnabaharı yıkayıp rendele kavurduğun soğanın içine koy. Biraz da öyle kavrulacak karnabahar hemen pişiyor zaten bi 10-15 dakika yeterli. İçine tuz ve baharatları koy. Limon kimyon ve sumak gibi. En son da yeşilliği ekle 😘😘😘 müthiş bir kısır oldu 🥰🥰Eki Görüntüle 3256733

Afiyet olsun canımm 🥰🥰 menü harika
Birgün denerim. Karnıbaharı küçük küçük doğrayı soğansız salçasız baharatla kavurup üzerine sarımsaklı yoğurtla yapıyorum bazen öyle de çok güzel oluyor 😍😍

Back
X