Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Günaaaydııın hazır mıyız tartıda göreceklerimizeeee, unutmayalım karbonhidrat ın şişkinlikleri, ödemler de çokca olacaktır bu hafta bol bol su içip spor yapıp yakıcaz :KK5:
Motivasyon konuşmamı yaptığıma göre gidip tartıyla yüzleşiyim anca ağlamam biter 12 ye kadar paylaşırım :KK70:

Selamlar günaydınlar, sabah uyuya kalmışım. Anca yetiştim trene .

Tabi tartilamadim. Öğle eve gidince tartilacagim artık. Tabi şu ve de kahve de içerim. Olduğu kadar artık.😞😵‍💫

Çocukların aklına 2 gündür icli köfte düşürdüm onlar uyuyunca dün akşam icli kofte normal yemeklik kofte yap ortalığı topla gece 1 i buldu uyumam. Ama yok geç yatmak bana yaramıyor. Kurşun ilk günü bugün. Başladı kosturma 😮‍💨

Günaaaydııın hazır mıyız tartıda göreceklerimizeeee, unutmayalım karbonhidrat ın şişkinlikleri, ödemler de çokca olacaktır bu hafta bol bol su içip spor yapıp yakıcaz :KK5:
Motivasyon konuşmamı yaptığıma göre gidip tartıyla yüzleşiyim anca ağlamam biter 12 ye kadar paylaşırım :KK70:
Olmaz ya o kadar su cumaya aldığımızı veririz. Kabaklarla skorlarla Ödem caylarıyla. 🤥🤥

Günaydın evet gerçeklerle yüzleşmeye hazırım 😃

Günaydın kızlarrr. Henüz kimse kilo bildirimi yapmamış. Öyleyse ben başlayayaım 🌸

Cuma:59.55
Bugün: 59.20
Fark -35 😍

ozlemon ozlemon

Eklentiler

• 9BA4722D-9937-4C95-9B3B-1E67B0C948B1.webp
    9BA4722D-9937-4C95-9B3B-1E67B0C948B1.webp
    20,1 KB · Görüntüleme: 38
Back
X