Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Sabah terapim vardı, sonra kahvaltıya misafirim geldi, onlar kalkmadan oğlanlar işten geldi
Ancak yazabiliyorum
11163430-9FEF-4DF6-845E-381409035FCC.webp
Geçen hafta 86.00
Bugün 85,700
Fark - 300 gr
Elhan Elhan

Kırmızı takımı Koalina Koalina tebrik ediyorum mavi takım bizde de güzel eksiler var özellikle Jou Jou kaptan olarak çok güzel eksi olmuş tebrikler 🎊
Benim eşim bu hafta izinli evde o evde olunca diyet sarkıyor biraz benim o yüzden masterfite katılmak istemiyorum bu hafta sevgili kaptanım Elhan Elhan 🥰

Kırmızı takımı Koalina Koalina tebrik ediyorum mavi takım bizde de güzel eksiler var özellikle Jou Jou kaptan olarak çok güzel eksi olmuş tebrikler 🎊
Benim eşim bu hafta izinli evde o evde olunca diyet sarkıyor biraz benim o yüzden masterfite katılmak istemiyorum bu hafta sevgili kaptanım Elhan Elhan 🥰
Teşekkürleer canım benimm kocişin işe başlayınca gelmen dilegiylee 🤣🤣 kocalar evde oldumu kilolar uçuyor 😑

Tamam canım arayı çok açmadan bekliyoruz o zaman. :KK60:

Canım haftaya güzel eksi gelir üzülme lütfen. Eksin gayet güzel☺️
İnşallah canım teşekkür ederim 🤩
Tebrikler canım 😘. Yarışma listesine girmek ister misin?

Regle rağmen harika. Tebrikler canım 😘

Maşallah kaptanima.😘🌺

Tebrikler ozimbalim.😘

Sağlıklı ilerliyorsun safişim gayet güzel

Masterfit listesine ekleyim mı kuzum? Bu tartıyı ilk bildirim kabul edelim.
Teşekkürler kaptan😍

Teşekkürleer canım benimm kocişin işe başlayınca gelmen dilegiylee 🤣🤣 kocalar evde oldumu kilolar uçuyor 😑
Ya hiç deme başladık bile bugün resmen sınavdan geçiyorum bir de yemeyi özellikle de hamur işi ve tatlı türlerini çok seviyor 🥲🥲🥲

Ya hiç deme başladık bile bugün resmen sınavdan geçiyorum bir de yemeyi özellikle de hamur işi ve tatlı türlerini çok seviyor 🥲🥲🥲
Ahanda +1 benim kocammm 😀😀 buhafta ne acmalar ettim ne birsey 3gunde 3kilo vermis aksi bide 20bin adım atmış işyerinde bugün beraber tarttık beni yendi 🤣🤣

Ahanda +1 benim kocammm 😀😀 buhafta ne acmalar ettim ne birsey 3gunde 3kilo vermis aksi bide 20bin adım atmış işyerinde bugün beraber tarttık beni yendi 🤣🤣
Benim kocamda vardiyalı çalışıyor çoğu zaman evde ve yemeği de sever. Ama şimdi suçu da ona atamam ben de yapmayı da yemeği de severim beraber alıyoruz veriyoruz sonra 🤣 çünkü diyetteyken arada hamur işi yapsam da daha sağlıklı şeyler tercihim oluyor 🤣

Back
X