- 1 Aralık 2019
- 5.728
- 23.403
- 348
- 30
Yaw heyecan yarattım kendi kendime rakiplerim için

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yaw heyecan yarattım kendi kendime rakiplerim için
Günaydın geçmiş olsun canım vallahi artık havalar hastalık havası bende 2 gündür direniyorum olmamak icinHerkese günaydın, ben grip oldum, kızımdan bulaştı, iki rapor alıp kızımla evde dinleneceğim, cok ağır geçmiyor Allahtan
Fotoğraflı atacaksın kuzum
Yaa kıyamam bazen benimde bandiğim oluyor mesela hafta sonu annem içli köfte ıspanaklı tepsi böreği yapmış bir dilim börekten bir catalda kofteden aldim kalktım diyetteyken yapılır mı bu bana yahuuŞimdiden 3 km oldu ama bir pastanwde şekerli çay içtim
O kadar güzel missss gibi kokan hamur işleri vardı ama baktım baktım yemedim
Şaban'ın filmindeki gibi cama ekmek bandım yine de yemedim 1![]()
Çok fenasıınnnnnnYaw heyecan yarattım kendi kendime rakiplerim içinbozdum sansin diye
Çooookkk güzeeellllll
Fotoğraflı cuma günü degilmiydiFotoğraflı atacaksın kuzum
Hahahahahaha sonradan dank ettiBitteri göfletttyedim nikahı bastım dersen bil ki gofret yemişimdir sjksjsjk
Ohhhhh yarasın afiyetler olsun çıtırıma bende severim böreği,olacak o kadar arada kaçamak yapmak bizim işimiz
İşe girmişsin hayırlı olsun çok sevindim fırsat buldukça gel gene özletme kendini kuzucum![]()
Zorunlu değill ama yazman gerekirrFotoğraflı cuma günü degilmiydi
Kahvaltı yaptım simdi
Hemen teteyağında pekmez yapOzzybal kaptanım çok geçmiş olsun benimde boğazımda hafif ağrı ve yanma var sanırım bende eşimden kaptım yavaş yavaş ilerlemeden ilaçlarla onlemimi almaya çalışıyorum bakalım hemen toparlarsiniz insallah
Aaaaa ben telden daha çok alışkinım ablaİnternet gitti telefondayım yazmak ne zor öyle PC den yazıyordum hep
Zor geliyor bana pc daha rahat bana minnacık harfler filan işlerimi halledeyim bu ara gelirim geneAaaaa ben telden daha çok alışkinım abla![]()
![]()
En zayıfı ben mi.oldum şimdiBende atayimm pek istediğim gibi olmadı ama iyi gene sonuçlar
Ozzybal
Elhan
CUma; 66.6
Bugun; 66.5
Fark; -100gram
Eki Görüntüle 3306794
Yazdım canımZorunlu değill ama yazman gerekirr