Hoşgeldiniz öğretmenler odasına dönecek yakın zamanda burasiMerhaba kizlar
Geçen senelerde başlayıp biraktim hep diyeti ama bu sene en az 3 ay yapmaya kararlıyım. 2024e 58 kg girmek istiyorum
Ben de buraya yazabilir miyim
Suanki kilom 68.8
Hedefim 58
Boyum 168
Ogretmenim
2 çocuğum var
Tebrikler canım
Masterfit Canciger Eküriler | 22.09 | 25.09 | Fark | |
---|---|---|---|---|
Kırmızı Takım | ||||
| 75.4 78.55 | |||
| 85.1 78.6 | |||
| 69.35 67.6 | |||
Mavi Takim | ||||
| 73.3 69.3 | |||
| 102.5 83.2 | |||
| 80.3 81.3 | |||
| 66.6 67.0 | |||
Ahahah çok ogretmen var o zaman. Yazın kilo alıp kışın veriyorum ben. Sizler de öyle misiniz?Hoşgeldiniz öğretmenler odasına dönecek yakın zamanda burasi
Tebrikler canım
Hoş geldin BethMerhaba kizlar
Geçen senelerde başlayıp biraktim hep diyeti ama bu sene en az 3 ay yapmaya kararlıyım. 2024e 58 kg girmek istiyorum
Suanki kilom 68.8
Hedefim 58
Boyum 168
Ogretmenim
2 çocuğum var
Teşekkür ederimHoş geldin Beth
Cuma günü istersen takımlara girebilirsin.Dilerim istediğin kiloya kolaylıkla ulaşırsın.
Merhaba, bende kışın kilo verebiliyorum yazın misafir gezme tozma bolca meyve derken insan diyet yapamıyorAhahah çok ogretmen var o zaman. Yazın kilo alıp kışın veriyorum ben. Sizler de öyle misiniz?
Geçen senelerdeburada çok kilo verdim
Bütün eski arkadaşlara selamlar
Cok sağolGümnaydın çok geçmiş olsun havalar başladı artık dikkat etmek lazım bundan sonra.
Süpersin, ben hiç bozduğunu ve bozacağını dusunmem
Cok sağolGünaydın geçmiş olsun canım vallahi artık havalar hastalık havası bende 2 gündür direniyorum olmamak icin
Cok guzel bor sonuc, cumaya kadar neler olur neler
Cok sağol, inşallahOzzybal kaptanım çok geçmiş olsun benimde boğazımda hafif ağrı ve yanma var sanırım bende eşimden kaptım yavaş yavaş ilerlemeden ilaçlarla onlemimi almaya çalışıyorum bakalım hemen toparlarsiniz insallah
Cok geçmiş olsunGünaydın
82 kg olmuşum
Dün yemek olayım olmadı. Sürekli ayakta atistirdim. Benim için sıkıntılı geçti. Kusma ateş çok sıkıntılı geçti
Sağol kaptanım, inşallah atlatırız bir an onceGeçmiş olsun kaptanım. İkinize de acil şifalar dilerim.
Toparlarsin canim, koca 4 gün var.Teşekkür ederim canlar cumaya kadar toparlamam gerekiyor şimdi
HosgeldinMerhaba kizlar
Suanki kilom 68.8
Hedefim 58
Boyum 168
Ogretmenim
2 çocuğum var
Dikakt et kendine canım.Cok sağol
Süpersin, ben hiç bozduğunu ve bozacağını dusunmem
Cok sağol
Cok guzel bor sonuc, cumaya kadar neler olur neler
Cok sağol, inşallah
Cok geçmiş olsun
Sağol kaptanım, inşallah atlatırız bir an once
Toparlarsin canim, koca 4 gün var.
Hosgeldin
Allah şifa versin canımHerkese günaydın, ben grip oldum, kızımdan bulaştı, iki rapor alıp kızımla evde dinleneceğim, cok ağır geçmiyor Allahtan
gastroenterit olmuşum canım. google a yaz çıkıyorGeçmiş olsun. Sağlık sıkıntısı olmadan vermeni dilerim.Hasralandigini bilmiyordum noldu kuzum?
Canım sen fabrikadamı çalışıyorsun eşimden bilirim böyle mesaileride oyuzden sordumKizlar bugün bu kadar yurumusum
Skmdi eve gidip uyuyacagim insallah
Bu iki gece 12 saat calisacagim çarşamba da 3 saat uyuyup akşam mesaisine döneceğim
Günlük yuruyusumu atıp çıkarım pek vaktim olmayacak yani yazmaya
Eki Görüntüle 3306867
Heeegrip olmuş canım
Acil şifalar dilerim Fulyacim. Mide gribiymiş. Bağışıklık sistemini güçlendirmen lazım bir an önce. Limon, zencefil, bal üçlüsü nolur ihmal etme. İshal devam ediyor mu ? Bol su aynı zamanda. Hastalığın belirtilerini görünce hiç yabancı gelmedi adını da öğrenmiş oldum sayende.gastroenterit olmuşum canım. google a yaz çıkıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?