- 25 Ağustos 2019
- 62.183
- 119.062
- 698
- 31
65 şe giriş bulunmaktayım inşallahhYağ oranı azaldığı için bu sonuç çok güzel bitanem.![]()
Maşallah sana. Tebrikler![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
65 şe giriş bulunmaktayım inşallahhYağ oranı azaldığı için bu sonuç çok güzel bitanem.![]()
Maşallah sana. Tebrikler![]()
Tebrikler fitblondim
Odemler gitti ama benden daha eksi çıkan olacaktır kesin bakalımMaşallah kuzumaKirmizi kaptan geliyor gibi
Tebrikler sen haftaya daha çok ineceksin bence bi anda fazla düşüş yaşayacaksın bak gör çok güzel gidiyorsun çünkü65 şe giriş bulunmaktayım inşallahhsağol bitanemm kopardık neyseki
Tebrikler fitblondim![]()
![]()
Başlangıcın hayırlı olsun.
![]()
Bitanemm öncesinede oyle demistin vallahi cok fena iniş olmuştu hatta 1.800 mü ne olmustum şok olmuştumTebrikler sen haftaya daha çok ineceksin bence bi anda fazla düşüş yaşayacaksın bak gör çok güzel gidiyorsun çünkü
Bende diyorum tartı nerdeeEki Görüntüle 3309206
Elhan
İlk tartı:89,35
Son tartı:88,6
Bu hafta öyle çok dikkat edemedim haftayada yoğun geçer benim eşim yine şirkette olacak sonraki hafta daha rahat olurum![]()
Kizzz anamma ramizda 100gram var abbooovvvvvvv
Günaydın canım
Geçen hafta ekürilik sistemi yaptım kimse ilgilenmedi bu hafta yarışa donebiliriz kuzum.Benle yakın kg su olan biriyle eşleseniz ya beniElhan :) Gaza gelmiş olurum bende:)
Evet inanki hep yatarak..Günaydın canım+100 gr çok değil. Hastalıkla ugrastin o yüzden hiç üzülme.
Zaman içinde iyiye gideceksin inşallah.