- 1 Aralık 2019
- 5.728
- 23.403
- 348
- 30
9 lu rakamlara az kaldığını jooouuuummmmmCok fenasın nerdesin yaaaa eriyosun kızaaammmmmm

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
9 lu rakamlara az kaldığını jooouuuummmmmCok fenasın nerdesin yaaaa eriyosun kızaaammmmmm
Kiz sabahım yoğun geçti ondan hemen giremdimCok fenasın nerdesin yaaaa eriyosun kızaaammmmmm
Ne eettinnKiz sabahım yoğun geçti ondan hemen giremdim
1.5 ayda giden -7 kgCok fenasın nerdesin yaaaa eriyosun kızaaammmmmm
Yaaaa boyle azimle gidersen cok fena erirsin cumaya kadar 2 kilo gider gibi hissediyorum kızz hadi hayirlisı9 lu rakamlara az kaldığını jooouuuummmmminanamiyorummmm aglicamamm
Annemgile geldim sabah kahvaltıya 5 torun 4 büyük baş özet geçtim sen anla curcunadanNe eettinn![]()
Offfff cok iyi gitmiş boyle devam hic bozma bak vucudun toparladıkça dahada veresin geliyo hoşuna gidiyor benim gittikce belim inceldii saka gibi geliyo bana1.5 ayda giden -7 kg
5 kg kabak aldimYaaaa boyle azimle gidersen cok fena erirsin cumaya kadar 2 kilo gider gibi hissediyorum kızz hadi hayirlisı
Hahahah aboovvvv günün ekşın gecmişAnnemgile geldim sabah kahvaltıya 5 torun 4 büyük baş özet geçtim sen anla curcunadan
Darisi bana be kuzum ama görenlerin kg mu verdin dersi bile fark etmeleri hoşuma gidiyor ve bu yoldan devam etmem gerektiğini düşünüyorum motive ediyorlarOfffff cok iyi gitmiş boyle devam hic bozma bak vucudun toparladıkça dahada veresin geliyo hoşuna gidiyor benim gittikce belim inceldii saka gibi geliyo bana![]()
Hahahahahah kabak candır yaaa buhafta kabakla ask yasada bidahaki haftaya baklagillere geçersin5 kg kabak aldimkabak kusacam bu hafta haberin olsun
Hala öyle şarj aleti sidelya almamışım buralarda olmazsam bilki şarjım bitmiştir akşam aktif olurumHahahah aboovvvv günün ekşın gecmiş![]()
Bak ne güzel banada diyolar toton fena olmuş diyoğğlaaaaaDarisi bana be kuzum ama görenlerin kg mu verdin dersi bile fark etmeleri hoşuma gidiyor ve bu yoldan devam etmem gerektiğini düşünüyorum motive ediyorlar
Onlarla aram hiç iyi değil vücuduma iyi gelmiyor onlarHahahahahah kabak candır yaaa buhafta kabakla ask yasada bidahaki haftaya baklagillere geçersin![]()
At bir toto da gözümüz gönlümüz açılsın wiuuuwwww diywkkkBak ne güzel banada diyolar toton fena olmuş diyoğğlaaaaa![]()
![]()
![]()
![]()
Tamam canımm kiloşunu gordük çekilebilirsinHala öyle şarj aleti sidelya almamışım buralarda olmazsam bilki şarjım bitmiştir akşam aktif olurum
Tamam canımm kiloşunu gordük çekilebilirsinHala öyle şarj aleti sidelya almamışım buralarda olmazsam bilki şarjım bitmiştir akşam aktif olurum
Hee tamam ozamann canım sen bildiğinle devamOnlarla aram hiç iyi değil vücuduma iyi gelmiyor onlar
Olmaazzzzzz kocişkom kizarrrAt bir toto da gözümüz gönlümüz açılsın wiuuuwwww diywkkk
O kimmisss beeeeeTamam canımm kiloşunu gordük çekilebilirsingerisi gelsin kim vermiş daha bittimi acep
Hee tamam ozamann canım sen bildiğinle devam
Olmaazzzzzz kocişkom kizarrr![]()
Sen efsanesin bu kadar ını söylüyorum1.5 ayda giden -7 kg