- 25 Ağustos 2019
- 62.082
- 118.658
- 698
- 31
Temammdıırrrrrya bu cuma ya da haftaya cuma inşallah canım.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Temammdıırrrrrya bu cuma ya da haftaya cuma inşallah canım.
Evet öyle de oluyor biliyor um zaten ondan soguk su içmiyorum bir süreAy inşallah
İçtiğin soğuk sular Aldığın duşta suyun soğukluğu bile etkiliyor canım. Geçen ay azmakta suya girmiştim su soğuktu bu ay olduğumda illalah ettirdi mesela bana
Sagol güzel ablam Allah razı olsunRabbim bütün sıkıntılarını refaha erdirsin![]()
Hahah bende burda ilkkez yaşıtım biriyle tanıstım
![]()
Yeşil içeceklere saygımız sonsuz efenimEki Görüntüle 3310137
Sabah bir takım pişmanlıklar yaşadım telafi yeşilligi yaptim kendime saygılarYsmnondr
Jou
Elhan
Afiyet olsun TubişimMenü vereyim ama Meryem ablamı etiketliyorum di mi?
Elhan
Sabah
2 kare bitter
1 sade nescafe
Öğlen
Tabaktaki
Ara
1 kuru incir
1 sade nescafe
Akşam
Yarım lahmacun
Maydonoz domates salatalık
1 kase yoğurt
Ara
1 elma
Su çok içiyorum yürüyüş haftaiçi yapıyorum
Evet Almanya da yaşıyorumYurtdışında mı yaşıyorsun suan
Kızıma geldim, torunlar dün kurabiye yapmış, beş yaşındaki lüffen annanne tadına bak diyor, 10 yaşındaki bugün ye yarın diyete devam edersin diyor, kızım cevizli tarçınlı kek yapmış ev mis gibi kokuyor, sen şimdi bunuda mı yemeyeceksin diyorHerkesin haftasonu CIS lı geçmiş anlaşılan![]()
Afiyet olsun canımBugun ki menum
Kahvalti
1 tane krep
yarim domates
az peynir
Öğle
Diyet sandivici
Ara öğün
Diyet lifli caklit
Akşam
6 kaşık mantı
2 kaşık yogurt
Kral bir anlatım
Zeytinyağı ve çörekotunu karıştırıp hurmayı batıra batıra yersen de çok tok tutuyor, çayla mis gibi gidiyor. Şimdi yemekle sıvı yasak çay içemiyorum
Ne desem bilemedimOooo ne güzel![]()
Yemek varken çay kahve yasak mı fezomZeytinyağı ve çörekotunu karıştırıp hurmayı batıra batıra yersen de çok tok tutuyor, çayla mis gibi gidiyor. Şimdi yemekle sıvı yasak çay içemiyorum
Ay sebze yemeği yemiyorlar doğru düzgün ben cok severim ama 2 çeşit yemek yapabiliyorum çocuklardan zar zor odaAfiyet olsun canımAkşam mantısı yerine sebze yemeği olaymış keşke. Beni etiketlemeyi unutma
![]()
Güzel görümcem kendine yetecek kadar yemek yapmalısın çok vaktini almaz. Hepsini doğra tencereye tavaya fırına at tamamdır . Yoğurt , salata lezzet verir.Ay sebze yemeği yemiyorlar doğru düzgün ben cok severim ama 2 çeşit yemek yapabiliyorum çocuklardan zar zor oda![]()