- 5 Haziran 2021
- 4.946
- 20.887
- 258
Yiyince çabuk alınıyor ama az aç kalınca hiç gitmiyor bu işte bir terslik varKızzz benimde öyle günde 200 gram gidiyo düşün 100 de oluyoafiyet olsun bebişim bende duruldum
Çözecez ins lavim aşkooYiyince çabuk alınıyor ama az aç kalınca hiç gitmiyor bu işte bir terslik var
Allah yardımcınız olsun canım. Teyzemiz bir an önce sağlığına kavuşur inşallah.Canımcım çok sağol haber verdiğin için,dün gittik çıkmış hastaneden eve hemşire işinide ayarladık sabah akşam gelip seruma devam edecek 2 gün daha alacak.Epey düşmüş sodyum oranı takviye olacak ona.
Nebileyim kiz hiç girmiyo bide rapor aldım dedi çocuğa ne raporu bebeyemi bise oldu dedimKötü bir şey yok inşallah.Niye sordun bebem
Günaydın menekşekokulumgünaydınnn.. hastalıkların son bulduğu bol bol enerjimizin olduğu bir gün olsun çok çok aminnnn
Evettt sanırım hastaOkulla ilgili bir durum olabilir.
İnşallah yoktur bir şeyleriNebileyim kiz hiç girmiyo bide rapor aldım dedi çocuğa ne raporu bebeyemi bise oldu dedim
En son bana yazdı topikte yemeğime dahada gelmedi gacı karıİnşallah yoktur bir şeyleri
Afiyet olsun canımİyi geceler kızlar yorgun ana geldi bebem rahatsız pek bakamıyorum o yüzdenbunun menüsü
Sabah limonlu Türk kahvesi
Öğlen 13.00 kahvalti
1 poşe yumurta
1 domates
1 salatalık
1 dilim peynir
Yesilcay
2 t.k kadar kahvalti sosu
1 dilim t.b ekmegi
Ara 16.00 civarı
1 küçük elma
Akşam k.valideye gittik mecburi 20.00a kadar sarktı yemek işi işten güçten
2/3 y.k kadar kuru fasulye
200 gr civarı hamsi tava
1 küçük dilim helva
Elhan Jou
Hemen boşanBu ara gece yemelerim var benim hiç böyle huylarim yoktu ne oluyor bana
Geçmiş olsun canım. Vücudun sinyal vermiş dinlemen lazım. Çok yememişsin yediklerin de sağlıklı zaten. Üzülme az ve öz devam et....Selam gençler. Benim hurma diyeti akşam cortladı. Ben baya kötü oldum. Halsizlik baş sarısı mahvetti beni.
1 elma yedim
Akşam da menüm değişti
Kabak yemeği
1 bardak ayran
1 kaşık pilav
Bir daha asla denemem asıl daha çok yemiş oldum. Ben aynı düzen devam edeceğim az gitsin ama sağlıklı gitsin.
Kız belki işi gücü vardır 3 çocuklu kadın sonuçtaEn son bana yazdı topikte yemeğime dahada gelmedi gacı karı
Kiz hergun girer yazıyoduu atiyodukKız belki işi gücü vardır 3 çocuklu kadın sonuçta
Olabiluur gelir inşallah bugünKiz hergun girer yazıyoduu atiyodukoğlan sanırim evde
Sen napıyosun ben hala kahvaltimı etmedim hemde cok üşeniyorum hemde açım hahahaOlabiluur gelir inşallah bugün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?