Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Oohhh afiyet olsun bitaneemmm bende hala aç değilim kız acıkırsam mercimek içicem
Afiyet olsun hocam. Ben kahvaltıyı iki yumurta ile gecistirdim
Can ekürim her zaman yanımda olduğun için şanslıyım.Kaşar olmasın diye dedim az yağlı olursa olur zaten
Sağol fezacım
Rica ederim ne demek
Halt etmiş çok karışmasın öyle yoksa fururum ayağından onunmüsadenele çaktım hemencecik
Fezacım sen nasıl oldun tedavin nasıl gidiyor
Yapmak lzaım cidden kaz ayaklarımız kalk gidelim diyor
Sana da afiyet olsun rakibem.Afiyet olsun hocam. Ben kahvaltıyı iki yumurta ile gecistirdim
Hazırlayıp pişirmeden önce streçliyorsun ve yarım saat oda sıcaklığında bekletiyorsun. 30-40 dakika yulaflar yumuşuyor canım ondan sonra pişiriyorsun ve o zaman ekmek gibi oluyor zaten canım ağza öyle tane tane çiğ hali gibi gelmiyorPeki yulaflar eziliyor mu ağıza gelirse benimkiler yemez
Vücudun gönderdiği sinyalleri dikkate al bitanem. İkimize de afiyetler olsun. Ben 17' e kadar bir şey yemem kahve var sıradaOohhh afiyet olsun bitaneemmm bende hala aç değilim kız acıkırsam mercimek içicemöğlene geliyoruz ya simdi öğlende artık yiycem kalorisi az olan neyse yoksa akşama cok yiyorum ben onu anladım
Ağza gelmiyor kuzum. Yumuşacik oluyor. O ihtimale karşı yarısını öğütmüştüm gerek de yokmuşPeki yulaflar eziliyor mu ağıza gelirse benimkiler yemez
Ne mutlu bana ekürim çok sağol,sende iyiki varsınCan ekürim her zaman yanımda olduğun için şanslıyım.Keleşi eline alsan var ya kaçacak yer arar
Çak bacım çak ellerin dert görmesin.
![]()
Yani yememi diyosun öğlene gene ablaVücudun gönderdiği sinyalleri dikkate al bitanem. İkimize de afiyetler olsun. Ben 17' e kadar bir şey yemem kahve var sıradaAksama da kabak veya patlıcan yerim bilmiyorum.
Kız anam yeni kahvaltı yaptım çay içiyorumNerdesin heeehhh aşko zıplamadin dimi![]()
Açkarnada zıplayabilirsinKız anam yeni kahvaltı yaptım çay içiyorumçaydan sonra zıplıycam
![]()
Heehh öyle dedim zaten abla acıkırsam içerim ama bomba gibiyim kızzz keske 12 de yeseydim ama vucudum 12 ye kadar dayanmıyo şu sıra 12 de yemiş olsaydım akşamı 2 ci oğünü ederdimAcikmadan yeme tatlım.
Acikmayim diye yemearadaki farkı düşün.
Afiyetler olsun çıtırıma
Afiyet olsun ekürim. Şifa olsun.Afiyetler olsun çıtırımabende 1 yumurta ve domates yedim sadece .
Sağol çıtırım hepimize olsunAfiyet olsun ekürim. Şifa olsun.![]()