- 25 Ağustos 2019
- 62.011
- 118.406
- 698
- 31
Oda mantıklı evettKilo proplemi olan arkadaşlar mutlaka araştırıp bulmuştur,sayfanın en altında 2007 yılında açılan diyet bölümü var.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Oda mantıklı evettKilo proplemi olan arkadaşlar mutlaka araştırıp bulmuştur,sayfanın en altında 2007 yılında açılan diyet bölümü var.
HErkes kendi beyine mahkumBilirim beyimide ondan yani![]()
![]()
Kaç yıldır buradayım hala çözemediğim durumlar oluyor.Proluğu bile geçen hafta sizden öğrendim![]()
Yani araştırma yapınca kaç tane siteler çıkıyor karşımızaOda mantıklı evett![]()
KesinlikleHErkes kendi beyine mahkum![]()
Evett çıkıyor nese ablam umarim kendisi de bize alışırrYani araştırma yapınca kaç tane siteler çıkıyor karşımıza
Kesinlikle![]()
Hallolur nasılsa birde kimse kimseyi tanımadan direk olunca ondan yani gayet normal.Evett çıkıyor nese ablam umarim kendisi de bize alışırrben ona git demedim kendisini tanıtmasinı bekledim degişik degişik konuşunca dedim jou sus
topigide germek istemedim hepimizde insanız
EvettHallolur nasılsa birde kimse kimseyi tanımadan direk olunca ondan yani gayet normal.
Hadii yaa benim gebeyken olcaktı doktorum diyetini düzenli yapıyorsan gerek yok demisti çokmu şekerliAç karna glikoz yüklemesi yapıldı allahım yok böyle rezalet bir tat![]()
Bel ağrılarım var gene sonuç bekliyorum,birde randevu kısmı var o nasıl olacak bakalım.Evettsen nasılsın belin iyimi
AĞrı kesicilerle duruyosundurBel ağrılarım var gene sonuç bekliyorum,birde randevu kısmı var o nasıl olacak bakalım.
Günde 2 tane hap alıyorum.AĞrı kesicilerle duruyosundur![]()
Çok fenaHadii yaa benim gebeyken olcaktı doktorum diyetini düzenli yapıyorsan gerek yok demisti çokmu şekerli
Noldu canımEvett çıkıyor nese ablam umarim kendisi de bize alışırrben ona git demedim kendisini tanıtmasinı bekledim degişik degişik konuşunca dedim jou sus
topigide germek istemedim hepimizde insanız
Aynen haklısın abla doğruKilo proplemi olan arkadaşlar mutlaka araştırıp bulmuştur,sayfanın en altında 2007 yılında açılan diyet bölümü var.
Geçmiş olsun abla fıtık mı varBel ağrılarım var gene sonuç bekliyorum,birde randevu kısmı var o nasıl olacak bakalım.
Yok kuzum evdeyim de yaş 55 olunca birde vertigo geçirdim bi zamnlar o yüzden dedimÇalışıyormusun![]()
Canım 2 sayfa geriden başlarsan anlarsın senpizza degilsin birindenNoldu canım
Yaaa bilmiyodumkii senin icin zararli sen etme tabiikiiYok kuzum evdeyim de yaş 55 olunca birde vertigo geçirdim bi zamnlar o yüzden dedim