- 1 Aralık 2019
- 5.728
- 23.403
- 348
- 30
Konuştuk ya en son maydanoz kuru yaptım içtim ev temizle temek hazırla uyut vs bide ders çalıştırmaya çalışıyorum oğlanı eşim geldi yemek çay faslı şimdi uyutuyor ikizleri ondan aktifimNapıyosun sabah beri yoktun savaşmı vardı eve
Kiz bende bakıyom ona cokta net bi resim haa bide dikkatimi cekti
Bu bir kova mısır artık dilime dolandıAyy dün zor durdum abla bakmaaaondan sanırım.bugün böyle bi acısı çıkardım sanırım
He vallahaa bitmiyo evin işi nankörr yaaaKonuştuk ya en son maydanoz kuru yaptım içtim ev temizle temek hazırla uyut vs bide ders çalıştırmaya çalışıyorum oğlanı eşim geldi yemek çay faslı şimdi uyutuyor ikizleri ondan aktifimçok yoruluyom beaa
Beni merak edenlere spoiler verdin bak
Hahahaahah küçük mısır kovalardan varya ohahahahahahahaah koca kovalardan değil haablaaBu bir kova mısır artık dilime dolandı
Mük oturduBeni merak edenlere spoiler verdin bakarkadaslarrrr
Duvarlar boyanmış kalemle ya halimi Bi görsen için acırHe vallahaa bitmiyo evin işi nankörr yaaa
Aaabbbooovvvvvv ben halavermedim eline işin içinden çıkamam haDuvarlar boyanmış kalemle ya halimi Bi görsen için acırdiyet yapma kıyamam ye dersin
Cok dadluuEki Görüntüle 3317499
Arkadaşlar beni merak edenler için bu paylaşımım ahaJou da şahit bu hanımefendiye benziyorum ama 99 kg lu olanindan
Ver bak çok eglenceliiiAaabbbooovvvvvv ben halavermedim eline işin içinden çıkamam ha
Valla zıplayacak dermanım yokEvet şimdi gördüm kuzum arada kaynamışbazı mesajlar arada kaynıyor göremiyorum Börek dışımda çok güzel maşallah. Börek içinde biraz zıplarsın olur biter
AblaaaaaGeçen hafta sana ne dediysem unut gitsin
Canın ne çekiyorsa abartmadan yiyebilirsin
Ağzından bal damlıyor kaptanım bugün güzel bir menüm olmasada diğer günler gayret edicem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?