Amin inşaAllah
Öyle bişey ki ne yapacağımı bilemiyorum, dün sadece biraz üst katı temizledim, öyle kendimi yoracak kadar da deyil![]()

Napacayiz bilemiyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amin inşaAllah
Öyle bişey ki ne yapacağımı bilemiyorum, dün sadece biraz üst katı temizledim, öyle kendimi yoracak kadar da deyil![]()
Hahahahha ablaa hic aram yok biliyomusun şekerle kahveylede çaylada asla sekerli içmem halam sagolsun beni öyle aliştırdıŞekerli olduğunu itiraf etti
![]()
Moralimiz yüksek bebeğim yatirmadi enerjiHerkes erkenci bugün
BEnimki klasik hic uğraşmaya seyim yoktuKahvaltıda ne yiyoruzbacilar
Aklımda bir şey yok![]()
Oooo yazarhanim da buradalar cissstak cistakkk (org çalan imoci)Günaydın kızlar
Klasik kahvaltı haşlanmış yumurta zeytin peynir ve nedimeleri domates salatalık biberKahvaltıda ne yiyoruzbacilar
Aklımda bir şey yok![]()
Bunlarda karar kıldım Akrebim.Klasik kahvaltı haşlanmış yumurta zeytin peynir ve nedimeleri domates salatalık biber![]()
Bugün tatil yaOooo yazarhanim da buradalar cissstak cistakkk (org çalan imoci)![]()
Şifa olsunBunlarda karar kıldım Akrebim.yeşilliklerle de süsleyelim. Afiyetler olsun bize
![]()
Kurs da yokBugün tatil ya![]()
Hani belki uyursunBugün tatil ya![]()
Oh mis :)Kurs da yok![]()
Gezmeye gideceğim canım :)Hani belki uyursunMasterfitçilerin tatili yok 7/24 açiğiz.
![]()
Valla çok kıskançlık sezinlerimHaftasonu beklemiyodum kimseleri benimle takılmaya gelmişler siboş aklarına hala mısır kovamda kaldıı otursun yesinler mademmm kıskandılar beni![]()
Hadi bakalım enerci iyidirMoralimiz yüksek bebeğim yatirmadi enerji![]()
Sabah baktım menopozdaşimNergis 35 var ondan sonra ışığı gören geldi
![]()
Ben sabah bir yumurta yarım da sayılmaz çeyrek diyeyim lavaş ekmek 3 tatlı kaşığı da çökelek peynir yedim. Okula geldim müdür yardimcimiz simit poğaça almış. Ucundan acıcık aldım. Bir bardak çay eşliğinde yedim. Kahvemi içtim eve geçeceğim birazdanKahvaltıda ne yiyoruzbacilar
Aklımda bir şey yok![]()
Aynen ablaa hahahahaha mısır yok ama hahahahaPeynir , zeytin, yumurta mı![]()
Afiyet olsun kuzuValla çok kıskançlık sezinlerim
Hadi bakalım enerci iyidir
Ben sabah bir yumurta yarım da sayılmaz çeyrek diyeyim lavaş ekmek 3 tatlı kaşığı da çökelek peynir yedim. Okula geldim müdür yardimcimiz simit poğaça almış. Ucundan acıcık aldım. Bir bardak çay eşliğinde yedim. Kahvemi içtim eve geçeceğim birazdan
En guzelii ablamm rahat missFasfakir bir kahvaltı etmişimdir bugunumuze şükür![]()