Aa onun kullanım talimatlarında günde 1 damla yazıuordu bende o yüzeen 1 kullanmıştım.ocean damla da 1 damla çok az. aklında olsun kilonun başındaki rakam kadar gündelik içebilirsin. mesela ben 91 kiloyum 9 damla içebilirim. ancak böyle yükseliyor çünkü.
Sen de iyi ki varsın iyi ki bizimlesin canım benim.Şimdi çok iyiyim canımdilerim bir daha böyle bir atak olmasın. Çok sağol.
EvetttttKayısılı form çayda istemiştim . Benim siparişler geldi hemen form çayımı koydum. Buni diyetisyenim öneriyordu.
Canım benim diyetisyenim var .içtiğim çaylar , arada uyguladığım şaşırtma detokları hep onum listesi. Hatta size vucudun direnç yapmamsı için diyetisyenim şunu şunu öneriyor diye direç şeyleride yazmıştım onun verdiği. Elimde profesyonel listeler +yağ ,kas,kemik takibi yapan ölçen kendi tartımda var. Burda rakamsal takip yapıyoruz diye klasik tartımda çekilip atıyorum.
Sağol canım benim iyi ki varsınız.Profesyonel desteğim çok zaten canım. ❤ İşim gereği Tüm gün doktorlara çalışıyorum . Her çeşit dr düzenli ile iletişimdeyim ve diyetisyenimde var. zaten benimde sadece morel ve motivasyon için Sizin gibi bir grup desteğine ihtiyacım vardı iyi ki varsınız. Buradan 5 yıl falan önce mezun olmuş biriydim. Bu ikinci mezuniyetim olacak.
tamam canımAa onun kullanım talimatlarında günde 1 damla yazıuordu bende o yüzeen 1 kullanmıştım.
Şimdi doktorun verdiğini onun dediği şekilde kullanayım bakalım 1 ay sonra falan birdaga baktırırım fayda etmediyse tekrar oceana dediğin şekilde geçerim çok teşekkür edeirm
Hemde nasıl ama bir turuyorsam iki bozuluyor inşallah daha bozmam aranızda en kilolu benim 60ları görünce betnim eror veriyorbu da bizi psikolojik olarak çok etkiliyor
Sen harika bir insansınn herşeyin üstesinden gelirsin
Hahahah miss gibiii benimkilerde geldi bol sebzeler
Heeee dogrudurr cano
İnsülin direncim normal çok şükür. Psikolojik ve bahar yorgunluğu olabilir dediğin gibi canım. Grip tarzı birşeyde olabilir: belki grip olcam ama vitaminler sayesinde ayaktayım gibi de olabilir
Yürüyüşlerimi yapıyordum şu cok sıcaklarda bıraktım. Serinleyincede hep başlıcam başlıcam başlayamadım bir türlü bu hafta başlıcam nasipseDesteğin için sağol canım benim.
oohhh misssss yiyelim ,içelim
insülin direncin olmamasına sevindim canım. Digerleri yakında geçer zaten . Yürüyuş yada hafif spor için az da olsa 20dakika hafif tempo için bile kendini zorlamaya çalşırsan iyi olur. Yaptıkça hem vücut enerjin ,hem hormonlara etkisiyle psikoloji kaynaklı enerjin yükselir canım uykunuda tam alıp almadığınada dikkat et kuzum.
Ellerine sağlık bitanem. Ben de dip bucak olmasa da bitirdim. Akşama yemekli misafirim var onu da pişirdim. Pilavdan kalan ketildaki sudan bir de kahve yaptım. Belim agrimis dinleniyorum. Güle güle oturalım mis evimizde . Kokusu güzel oldu değil mi evinBen bitirdim ablatüm evi yapamadım ama olsun Buda yeter şimdilik
İnşallah işe yarar yükselirDoktorun yazdığı devletin karşılayanı aldım direk canım.
Yükseldi mi bilmiyorum gitmedim ama eski oranla daha iyi hissediyorum. Ben 2 aydır düzenli kullanıyorum biraz ara vereyim o zaman teşekkür ederimkatkı derken şimdi ismi aklıma gelmedi bir madde varmış. ama zaten o da çok uzun süre kullanırsan önemlidir. ama bir de kapsül olayı da önemli. kapsül uzun vadede sıkıntı. birikim yapıyor.
peki demirini ve ferritinini güzel yükseltiyor mu?
Ellerine sağlık abla menünü bile bitirmişsin hızlısın maşallahEllerine sağlık bitanem. Ben de dip bucak olmasa da bitirdim. Akşama yemekli misafirim var onu da pişirdim. Pilavdan kalan ketildaki sudan bir de kahve yaptım. Belim agrimis dinleniyorum. Güle güle oturalım mis evimizde . Kokusu güzel oldu değil mi evin
Bugün yine iyi kalori yaktım bakalım 11 .bin adım Sabah hızlı tempo ile yaptım sonra torunla dışarı çıktık terlik almaya yürüyerek gitti toplam 20.bin adım olduEki Görüntüle 3317779
Aah ahKız tabi çoğu kez öyle yapıyorum terbiye ediyorsun nefsini bide şey var sabah jou da söyledim adet öncesi yada regl olduktan sonra tatlı krizlerimmiz oluyor ya ben baklava yemeden geçmezdi onu sollar bu tarif hemde basit bir olgunlaşmış muzu yatır tabağa 1 tatlı kaşığı fıstık etmesini gezdir üstüne baklava halt etmissss ben bağımlısı oldummm
Beni 108 kg ile başladım yola beni rakip gör başla ve pes etmeeHemde nasıl ama bir turuyorsam iki bozuluyor inşallah daha bozmam aranızda en kilolu benim 60ları görünce betnim eror veriyor
Yine yeriz ama hunharca diiilllAah ah
Bende muza Nutella sürüp yerdim, bu kiloları onurumla almıştım
Ben çok masum bi cumartesi geçiriyorumHadi bakalım kızlar bu günü atlattık.Yarınıda atlattık mı tamamdır. Hafta içi rahat geçiriyoruz zaten.
Bakım hemnBenim huawei canım çok.memnunum 2 yıldır kullanıyorum şu an ne kadr bi fikrim yok
Tut yakamdan bırakma beni hedefin görHoş buldum ablacım
Hafta içi sen kovsanda ben gitmem full buradayım o zaman cumartesi pazar malum oluyor pek alamıyorum elime
Bizde 60 lari göreceğiz ne var sanki beeebu da bizi psikolojik olarak çok etkiliyor
Ben çok masum bi cumartesi geçiriyorum
Çok çok geçmiş olsun canım@JouElhan -Hayal @sibel_84 Özellikle sizle hızla atmam gerekenlerden genelde bahsettiğim için etiket yaptım durumumu anlamanız için anlatmak istedim. Sadece bir kaç ay önce bu yaza girerken hafif kilo almam oldu buda bacağımın ödemli intihap toplayan bir hastalıkla şişip cihaz girince net görmesi ile olan haftalardaydı ve ben ilk teşhis ve alevlenmeler başlamadan önce şişliğin sebebini bilmiyorum ama iş arakadaşlarım kilo almaya başladın diyor tartı 68'e çıkmış. Doğru duydunuz bu diyete başlayayım kilo almışım dediğim halim 68 ve sadece bir kaç ay önce yaza girerkenden bahsediyorum. 68-70 arasındayken bacağım birden yürüyemez hale geldi. İyi bir profesörle Teşhis tedavi vs. Normale dönmem malesfki düzenli kortizon iğnesi ile oldu . Ben o piskoloji ile tuz kullanmayayım diye dikkat etmedim kortizonda sıfır tuz olmalı balon gibi şişiyor insan varmı yakınınızda bu tedaviyi gören bilmiyorum. Beni balon yapan kortizonlar ve arkasından bir depesyon atağı ve yazın bir kaç ay sonra bir merak edip tartıya baktım 78 i algılayamadım bile düşünün . Bu süreçte ilk baştan itibaren evden çalışmaya geçmiştim. Sonra psikolojik olarakda daha iyi hissetmeye ve artık diyet,spor geri başlamalıyım dediğimde size yazmadan bir hafta önce tartıya çıktım 82 yazdı bu kadar kısa sürede yağ yakmak mümkün olmadığı gibi bu yükseklikte yağ tutmakta mümkün değil aynı matematik bu ve çok büyük kısmı kortizon ödemi ama psikolojik olarak bunu bir kaç ayda görmek çok inanılmaz tartı 78 yazınca 68 . 76 yazınca 66 diye okuyorum hala düşünün. Sonra diyorum ki yok 66 değil o 76 onun için 76ya hızla indiği gibi 70e de hızla inecek 68 e kadar çoğu ödem ondan sonra yağdan gideceği için az gitsede olur ve en azından ben de iş arkadaşlarım en son görüp sen kilo aldın dediği halde kalmış gibi görünürüm 68de karşılaşırsak ama şuan kimse beni görmesin diye korkuyorumda
Çok çok geçmiş olsun canım
Bende hastalanmadan önce 78 dim, hastalık beni 1 ay yatağa bağladı, hastanedeyim, yemesem de olmuyor, 3 öğün yemek geliyor.
Yiyeceğimi az almaya başladım, çok gelirse hepsini bitirmedim ama en yüksek 88 e kadar çıktım.
Elimden geldiğince yediklerimi düzene koydum, ev işini de yavaş yavaş yapıyorum, buna rağmen dünden bugüne +600 çıktı ve bugün bacaklarım çok şiş ve çok sızlıyor.
Allah sana, bana, şifa bekleyen herkese şifa versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?