Aaaa canoo benim kocamda hep sigara içesi gelirdi hep sakız çiğnedii onu içmemek için bi denesene sende onuOlmadıhep sekeliyorum aslında itırfa edeyım ben sigarayı bıraktım 3 hafta olck ondan sürekli agzıma bişeyler atıyorum
YapmazmıAfferin kız sanaişte bunların karşılığını alıyorsun canım. bak şimdi kilona bakıp bizde keşke o kiloda olsak diyoruz. Bu duruma da böyle geliniyor işte. inşallah ben de senin gibi o kiloya gelene kadar böyle hala kararlı ve azimli devam ederim . Arada ödül yaptığın olmuştur ama değil mi? Mesela 5 kilo yada 10 kiloda bir şunu yerim yada belli bir sürede gibi yaptın mı ?
Rabbim yardımcın olsun canımDestek mesajlarınız için sagolun kızlar zaten ondan bir türlü hedefime ulaşamadım mesela canım istediğin de kendimi yemege içmeye verdim hep ve saglıgım için bunu yapmak zorundayım sürekli çarpıntılarım var doktora da gittiğim halde ve tekrar randevu aldım sonu gelmiyor birde anksiyete var bende size hastalığımı şu cümlenin içine sıgdırcm (sanki bir okyanus un içindeyim bogulup bogulup tekrar çıkıyorum)
Yaş 25 hayatın çocukluğun verdiği zor travmalar beni bu hale soktu.
Afiyet olsun Sibelcim.Dünkü menümü paylaşayım
Kahvaltı
Çeyrek lavaş ekmek
1 yumurta
Çökelek peynir
Zeytin5 adet
Ara öğün
Çay ile küçük ppogacanin ucundan aldım
Ara öğün
1 fincan Türk kahvesi
Akşam
7 kaşık taze fasulye
2 küçük patates annem fırında pişirmiş.
Engel olamadım kendime.
@s i d e l y aElhan
Bir kova mısır buYapmazmı
Hafta sonu kovayla mısır yedi hatırlatırım
Yazayım kaptancim sabah güzel başladım akşam batırdımMavi takımın güzelleri
@sibel_84
Ellssa
@TemelinSafinazi
askrhpozitif
Kızlar dünkü menülerinizi göremedim bekliyorum
Tek öğün bir yulaf bar yedim su soda kahve çay bitti gunNe kadar iç açıcı miss gibi bir kahvaltı. Çook dengeli. Karbonhidrat, yağ,protein,sebze çok beğendim canımtek öğün mu yaptın kaç da yedin?
Ohhh saç bakımı cilt bakımı sağlıklı beslenme ödem içecekleri sporlar ef sa ne!Harikasın canım
Lavişimm menü bildirmeye başladıysa başlasın müthiş düşüşler dimi kuzummenün çok güzel kahvaltın biraz daha zengin olabilirdi sadece.bakliyat tercihini hafta sonu yapman da çok güzel
Çok güzel menü su ne kadar içildi
Geçmiş olsun canım. İnşallah biran önce çare bulunur. Menü paylaşmaya ve kilo bildirimlerine gelmeye çalış lütfen. Öpüyorum çok
Canım lavişim hayatta hepimiz sınavlara taabi oluyoruz. Kimisi ağır sınavlar oluyor. Geçerken delip geçiyor derler ya o hesap. Ama yanlız değiliz herşeyden herkesten önce sığınabilecegimiz Rabbimiz var. Kendin için iyileşmek için tedavilerine devam et bol bol da dua et. Ben de edeceğim senin için.
Sigarayı bırakmışsın sanırım çok sevindim. Vücudunumuz çöplük değil, ne kötü sigara dumanları ne de sağlıksız ve alabileceğinden fazla yiyecekler için bir ortam olmamalı. En önce kendimize değer vermeliyiz. Sen de sigarayı bırakarak bunun için bir adım atmışsın. Yürekten tebrik ediyorum seni
1,5 lt yi geçmiştir kaptanımNe kadar iç açıcı miss gibi bir kahvaltı. Çook dengeli. Karbonhidrat, yağ,protein,sebze çok beğendim canımtek öğün mu yaptın kaç da yedin?
Ohhh saç bakımı cilt bakımı sağlıklı beslenme ödem içecekleri sporlar ef sa ne!Harikasın canım
Lavişimm menü bildirmeye başladıysa başlasın müthiş düşüşler dimi kuzummenün çok güzel kahvaltın biraz daha zengin olabilirdi sadece.bakliyat tercihini hafta sonu yapman da çok güzel
Çok güzel menü su ne kadar içildi
Geçmiş olsun canım. İnşallah biran önce çare bulunur. Menü paylaşmaya ve kilo bildirimlerine gelmeye çalış lütfen. Öpüyorum çok
Canım lavişim hayatta hepimiz sınavlara taabi oluyoruz. Kimisi ağır sınavlar oluyor. Geçerken delip geçiyor derler ya o hesap. Ama yanlız değiliz herşeyden herkesten önce sığınabilecegimiz Rabbimiz var. Kendin için iyileşmek için tedavilerine devam et bol bol da dua et. Ben de edeceğim senin için.
Sigarayı bırakmışsın sanırım çok sevindim. Vücudunumuz çöplük değil, ne kötü sigara dumanları ne de sağlıksız ve alabileceğinden fazla yiyecekler için bir ortam olmamalı. En önce kendimize değer vermeliyiz. Sen de sigarayı bırakarak bunun için bir adım atmışsın. Yürekten tebrik ediyorum seni
Iyiki dedim ya demeseydim neolcaktı
Olabilir canım çok salgın vR bu araMuhtemelen hastalanıyor olabilirsin
ney kizElim biyere değdi, böyle yolladım
Bidaha yapabilirmiyim bilmiyorum
Yok olmadı
Bilen varsa tarif edebilirmi
Allah şifa versin canımDestek mesajlarınız için sagolun kızlar zaten ondan bir türlü hedefime ulaşamadım mesela canım istediğin de kendimi yemege içmeye verdim hep ve saglıgım için bunu yapmak zorundayım sürekli çarpıntılarım var doktora da gittiğim halde ve tekrar randevu aldım sonu gelmiyor birde anksiyete var bende size hastalığımı şu cümlenin içine sıgdırcm (sanki bir okyanus un içindeyim bogulup bogulup tekrar çıkıyorum)
Yaş 25 hayatın çocukluğun verdiği zor travmalar beni bu hale soktu.
Büyük Emoji yolladım yaney kiz
Büyük Emoji yolladım ya
Nasıl yaptım bilmiyorum
İyiki yapmışım ama birde nasıl olduğunu bilsem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?