Daha iyi diyeyim iyi olayım inşallahCanım Allah kolaylık versin. Yorgunluğun çabuk geçer inşallah. Psikolojin nasıl daha iyi misin eboşum
Instagram da sihirli baharatlar diye bı sayfa var tavsiye ederim. Güzel önerileri pratik tarifleri varCanım menünde kötü hiç bir şey yok gayet güzel afiyet olsun. Yarına bol eksi olsun inşlh.❤
Tatlı krizi için böyle masum şeyler ile atlatabilirsin.
1-Kakao ile ezilmiş muz içine fındık yada ceviz.
2- İçine ceviz konulmuş incir
3- Fındık,kakao ve hurmayı robottan çekip top haline getirip hindistan cevizine ban
4- %80 oranlı bitterde 2mini kare
5- Chia ile yapılan fiyet puding
6- avokado ile yapılan diyet puding
7- yulaf ile yapılan diyet bar
8- elmayı çok az suda tarçınla haşla süz soğut üzerine çok az bal ve bol cevizle .
9- yulaf ,kuru üzüm az bal ile top yap bittere batır
10- tarçınlı sütte tatlı krizini bastırır.
Ben basitçe yapabileceğin 10 örnek verdim canım ama fazlası var yani tatlı krizi için diyeti bozmaya hiç gerek olmuyor. Bunların hepsinin adını yazarak goglede daha detaylı ve çeşit çeşit tariflerini bulabilirsin canım. Şimdiden afiyet olsun.
Günaydın canımHerkese günaydııııııınnnnnnn...
Başlangıç :89,00
Cuma: 82,6
Bugün : 81,6
Fark :-1,00
Teşekkür ederim canımVaaaayyyy yine harikasın canım tebrikler Seninle süper bir açılış olmuş bu gün.
Kaptanlara layık bir sofraKahvaltı
2 yumurtadan bol peynirli, çörekotu, susamlı, paprikalı omlet
Küflü, örgü peynir, kaju
Paprika, salatalık
Akşam
Fırında balık
Çoban salata
Boş boş marul
Salata midemde isim değiştirecek
1,5 lt su
3 kupa kahve
2 kupa zencefilli limonlu su
Elhan , s i d e l y a
blonde ambition , @Ysmnondr
Cumayı düşünemiyorumBaşlangıç :89,00
Cuma: 82,6
Bugün : 81,6
Fark :-1,00
İstikrarlı, güvenli bir ilerleyiş harikasın menekşem.
Gü naaaay dıııııınnnnnHerkese günaydııııııınnnnnnn...
Ye kuzum yemek istediğinde ama kendin için doğru şeyleri ye... patates, hamburgerin sonu mutsuzluk.
Küçük bir süt mısırın yarısı ve biraz patatesle ucuz kurtulmuşuzHaftasonu saçmalığı suruyo bende beslenme kotu gitti bugün
Kahvalti 12.00
Biraz menemen
Biraz patates kızartması
Peynir zeytin vs klasik kahvalti tam ölçülü yapamadim
Akşam 19.45
2 kepçe etli çorba
Fırın mucver
Küçük bi Süt mısırın yarısı
Biraz kavun
Çay kahve flanda içtim ama sayı veremiyorum misafirlikteydim. Adet donemim de gelmiş onu farkettim felaket tatlı istiyo canıms i d e l y a Elhan blonde ambition @gezegenfeza
Yok artık beş altı sıkım çiğ köfte ile sabah eksi gelmişsin hem de 21.30 da .15 ekim pazar
10.00
Sade Türk kahvesi
12.00
3 adet pankek
Bir tane kızarmış sosis
3 yeşil zeytin
Bir ısırık simit
3 dilim sucuk
Domates
1 adet çırpılmış yumurta
Şekersiz çay
16.00
Sade soda
17.30
Bir ufak adet Ejder meyvesi
19.00
Bir kepçe tarhana çorbası
1 yk ıspanak kavurması
1 yk kıymalı taze fasülye
Yarım bardak ayran
21.30
5-6 sıkım çiğ köfte marul içinde
Su:2.5 lt
Beth18 Elhan
Teşekkür ederim ablacım :)Cumayı düşünemiyorum
Tebrikler bitanem
Çnkü yedikten sonra canım istediği için yedim ve sabah tartıda vermiş olarak uyanacağım diyip kodlayarak uyudum :))Yok artık beş altı sıkım çiğ köfte ile sabah eksi gelmişsin hem de 21.30 da .
Afiyet olsun canımYukaridakileri ben yesem bir kilo artı gelirdim. Cok çok kıskandım.
Afiyet olsun yazarım.
Benim dekodirim bozuk kodları anlamıyor.Teşekkür ederim ablacım :)
Çnkü yedikten sonra canım istediği için yedim ve sabah tartıda vermiş olarak uyanacağım diyip kodlayarak uyudum :))
Benim dekodirim bozuk kodları anlamıyor.
Ellerine sağlık canım şimdiden bereketli olsunYerim kız seni ne güzel yazmışsın böyledireniyorum tatlı krizine şimdilik direnemezsem burdankopya cekerim
Evet normale dönüyorum inşallah yarından itibaren su yazmiyomusum onu farkettim sen diyince ama en az 3.5 litre oluyo bnde çok severim suyuyarında bi sürü yufka acicam otur kalkma sporun alası oluyo çok yorucu arkadaşıma söz verdim erişte yapicam onada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?