Masterfit Yarışması 87. Etap | 13.10 | 20.10 | Fark | Yüzde |
---|---|---|---|---|
Kırmızı Takım | ||||
| 67.7 | |||
| 82.6 | |||
| 67.5 | |||
| 72.3 | |||
| 79.8 | |||
| 68.2 | |||
| 65.2 | |||
| 78.6 | |||
| 91.6 | |||
| 79.3 | |||
Mavi Takim | ||||
| 65.95 | |||
| 67.95 | |||
@Ysmondr | 83.45 | |||
| 99.2 | |||
| 76.8 | |||
| 88.2 | |||
| 69.5 | |||
| 74.3 | |||
| 83.5 | |||
| 64.7 | |||
HAZIRLIK BÖLÜMÜ | ||||
| 72.0 | |||
| 66.0 | |||
| 107.12 |
Tebrik ederim kaptanımAfiyet olsun kaptanım
Saol çiçeğim teşekkür ediyorum
Afiyet olsun elçom müthiş
Aaaa evettt
Hahahahacanım yaa düşünmen yeter teşekkür ederiizzÇorum’a gelin Amasya’dan misafir edeyim seni
Evett ablaa bide ödemim olusmustur reglide olamadım menülerimi biliyosun hep düzenli beslendim 2000 ip bile atladım hibiskus um olsa söktürmüştüm regl oda yok hersey de var bi hayır inşaallahh cumaya 64.0 olurun tektemellimHer şeyin ilki var kuzum.Bu transfer seni daha çok motive edecek ve kırmızı kaptana dua edeceksin gibime geliyor
Çok geçmiş olsun canımBugün mithiş bir baş ağrısıyla uyandım hala devam etmekte migrenimden dolayı çocuklar uyudu öğlen uykusundan bende dukan birasını iciyorum 3 litre su +750ml birada bitti bitiyor sabah ki o kahvaltıyı yaptım yarım armut yedim 10 fındık 6 tane kaju çok acikirsamda yulaf bar turk kahvesi yapıp yatarım bitikleri oynuyorum
Geçmiş olsun canım tansiyonuna baksaydın biBugün mithiş bir baş ağrısıyla uyandım hala devam etmekte migrenimden dolayı çocuklar uyudu öğlen uykusundan bende dukan birasını iciyorum 3 litre su +750ml birada bitti bitiyor sabah ki o kahvaltıyı yaptım yarım armut yedim 10 fındık 6 tane kaju çok acikirsamda yulaf bar turk kahvesi yapıp yatarım bitikleri oynuyorum
Ben senden çok umutluydum ama.sen yine cumaya bombayı patlatacaksin sankiEvett ablaa bide ödemim olusmustur reglide olamadım menülerimi biliyosun hep düzenli beslendim 2000 ip bile atladım hibiskus um olsa söktürmüştüm regl oda yok hersey de var bi hayır inşaallahh cumaya 64.0 olurun tektemellim
Canimm cok bitki iyi değill dahada içme birşey maşaallahh sana boynuna buz gezdir başağrina iyi gelirBugün mithiş bir baş ağrısıyla uyandım hala devam etmekte migrenimden dolayı çocuklar uyudu öğlen uykusundan bende dukan birasını iciyorum 3 litre su +750ml birada bitti bitiyor sabah ki o kahvaltıyı yaptım yarım armut yedim 10 fındık 6 tane kaju çok acikirsamda yulaf bar turk kahvesi yapıp yatarım bitikleri oynuyorum
Dimi yaa bende öyle ama bikere daha olmustu biliyorsunBen senden çok umutluydum ama.sen yine cumaya bombayı patlatacaksin sanki
Yine olacak.ikimizde cuma günü o 64 ü göreceğizDimi yaa bende öyle ama bikere daha olmustu biliyorsun
INsallahh patlaturumm
Hadi insaallahh kızzzYine olacak.ikimizde cuma günü o 64 ü göreceğiz
3 haneli kilo bildirimi ve üstte duran kilo bildirimleri.Cuma günü için şurada dursun.
Masterfit Yarışması 87. Etap 13.10 20.10 Fark Yüzde Kırmızı Takım Beth18 KAPTAN 67.7 yazarhanim35 82.6 menekse_kokusu 67.5 Elhan 72.3 Ellssa TRANSFER 79.8 flziso 68.2 Nergis 35 65.2 -Hayal 78.6 60kiloyum 91.6 Cookiie 79.3 Mavi Takim s i d e l y a KAPTAN 65.95 TemelinSafinazi 67.95 @Ysmondr 83.45 Efenin_Annesi 99.2 blonde ambition 76.8 askrhpozitif 88.2 Lavinia_98 69.5 sibel_84 74.3 gezegenfeza 83.5 Jou TRANSFER 64.7 HAZIRLIK BÖLÜMÜ sonundaoldu 72.0 Lonely single girl 66.0 Iron Butterfly 107.12
Sende tez zamanda iki hanelere görürsün canım benim3 haneli kilo bildirimi ve üstte duran kilo bildirimleri.
Kuzumm yaa keske daha önce gelseydin devam etseydin ama olsunn vardır bundada bir hayırrr ilaçların gözü kör olsun hep onlar yüzünden yoksa sen birşeyde yemiyosun herşey olacağına varırr3 haneli kilo bildirimi ve üstte duran kilo bildirimleri.
Sorma ya kış geldi biran evvel al kıza rahat rahat gezsinBugün hava fena bozukk yaa yağmurda yağdı ev soğudu kızima kışlık alamadım daha uyku tulumu biraz kalin giydirdim onla geziyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?