- 1 Nisan 2016
- 12.736
- 40.288
- 598
Kızzzz nasıl karışmış o oraya yaaaaSen bana yorum yaptınmı yemağimi benmi kaçırdımmpüü sanaaa herkese yorum etmiş ama benim etiketimi görememiş
Be korktum artık bulgurdanBulgur pilaviiiiiiiiii
Şahane canım Menü çiçekKahvaltı
3 yumurtadan bol peynirli, pastırmalı, susamlı, çörekotu omlet
Kaju, marul
Akşam
Kerevizli barbunya
Salatalık
1 avuç çekirdek içi
Elhan , blonde ambition
@s i d e l y a , @Ysmnondr
Bidaha olmasınnKızzzz nasıl karışmış o oraya yaaaaAaaa aşk olsun bana yaaaa nasıl görmem
Çok güzel menün canım afiyet olsun
Be korktum artık bulgurdantabakla yiyen bile bana kızıyor ondan bari kızın ki kaşıkla dedim yardım ediyim derken suçlu duruma düşüyorum korkuttular beni artık karşmıyorum pilavlara en son benim durum o zaman ben almayayım alanada mani olmayayım oldu
Şahane canım Menü çiçek
Boşver büyüktür he de geçannemle azcık bıdı bıdı yaptık. kızdırdı beni. geçti gitti de işte ben sinirlendim. zaten yorgun geliyorum kafam kaldırmıyor.
Aç mı kalıyım beeeenn
Açım acccckız biz burda kaç gece açım açııımmmm diye diye uyumadık mı ? sen onları ne sandın burda değişik bir aksiyon yaşamak için mi aç kalıyoruz diyet dediğin böyle bir şey , açlıktan ölmek var dönmek yok
Kız sen ne zaman gaza gelecemsin artık bak ben 79 küsür ile geldiğimde sen 78din. Şuan ben 76ya kadar indim , sen 79sun bu işte bir terslik yok mu sence ? Herkes gidiyor aya sen kaldın yaya
Hahahahahaa vallahii sonra üzülüyorum diyo hep ben ne aç kaldım yaa ahh ahhkız biz burda kaç gece açım açııımmmm diye diye uyumadık mı ? sen onları ne sandın burda değişik bir aksiyon yaşamak için mi aç kalıyoruz diyet dediğin böyle bir şey , açlıktan ölmek var dönmek yok
Kız sen ne zaman gaza gelecemsin artık bak ben 79 küsür ile geldiğimde sen 78din. Şuan ben 76ya kadar indim , sen 79sun bu işte bir terslik yok mu sence ? Herkes gidiyor aya sen kaldın yaya
aynen öyle tatlım en doğrusu almamak. aylardır beslenmem bozuk. daha ilk haftam ya ancak düzelecekAlma canim insan görünce yemeye başlıyor başlayınca da duramiyor
Ne kadar sade ve güzel menü
Valla ben de hiç kaçamak yapmadım daha sıfır canım bekliyorum verdiğim 5-10 kilo falan bir şey olsun anca öyle ödül diye bir gün yerim diyorum kuzum daha canım çeken hiç bir şey tatmadım bile. Bu gün özellikle canım bir tatlı çekti adını vermiyim sizinde çekmesinHahahahahaa vallahii sonra üzülüyorum diyo hep ben ne aç kaldım yaa ahh ahhsuan acıktım ama yemeyecem
Mutluluğa giden yol aç kalmaktan geçiyorValla ben de hiç kaçamak yapmadım daha sıfır canım bekliyorum verdiğim 5-10 kilo falan bir şey olsun anca öyle ödül diye bir gün yerim diyorum kuzum daha canım çeken hiç bir şey tatmadım bile. Bu gün özellikle canım bir tatlı çekti adını vermiyim sizinde çekmesinvalla arkamı döndüm bakma dedim kendime Mutluluğa giden yol burdan geçiyor yapacak bir şey yok. Yersek sonra daha çok üzülürüz.
Canımmbende öyleydimm bi 10kilovereyim ödül yaparım dedim hiç ödül etmedim dediğin gibi verene kadar çabaladım şuan çok çabalamıyorum ama acelede etmiyorum veriyorum yavaş veriyorumm sende öyle olacaksınValla ben de hiç kaçamak yapmadım daha sıfır canım bekliyorum verdiğim 5-10 kilo falan bir şey olsun anca öyle ödül diye bir gün yerim diyorum kuzum daha canım çeken hiç bir şey tatmadım bile. Bu gün özellikle canım bir tatlı çekti adını vermiyim sizinde çekmesinvalla arkamı döndüm bakma dedim kendime Mutluluğa giden yol burdan geçiyor yapacak bir şey yok. Yersek sonra daha çok üzülürüz.
Evde bu cümleyi bol bol tekrar edelim demi hocamMutluluğa giden yol aç kalmaktan geçiyor
Ahaaa haaaaa çok iyi yaaaCanımmbende öyleydimm bi 10kilovereyim ödül yaparım dedim hiç ödül etmedim dediğin gibi verene kadar çabaladım şuan çok çabalamıyorum ama acelede etmiyorum veriyorum yavaş veriyorumm sende öyle olacaksınbenimde buzlukta tatlı vardı kocama çıkardım dolaba git gel bakmaktan tatlı görüyordum ensonda dolaba giyemediğim donumu yapıştiracam
Var don duruyo köşede beni bekliyoEvde bu cümleyi bol bol tekrar edelim demi hocam
Ahaaa haaaaa çok iyi yaaabuz dolabına giyemediğin donu yapıştîrma fikrine bittim
Pirinç yoktu ki boştu kaptanımBulgurla yogurt corbasindaki pirinç olmamış canimafiyet olsun
Bu hafta vericemkız biz burda kaç gece açım açııımmmm diye diye uyumadık mı ? sen onları ne sandın burda değişik bir aksiyon yaşamak için mi aç kalıyoruz diyet dediğin böyle bir şey , açlıktan ölmek var dönmek yok
Beni de lahana çok fena acıktırdı ölüüoommMasterchefte menemen etmisler ayy bi acıktımmmmm en iyisi ben uyuyayim kızlarr yarın sabah görüşürüz allaha emanet olun
Pirinç ödem yapmıyor kuzum. Hiç tombik Çinli kız gördün müYa abla ne var bulgurda pirinç yemedimm ya
Bulgurun şakası yok tatlım.Kızzzz nasıl karışmış o oraya yaaaaAaaa aşk olsun bana yaaaa nasıl görmem
Çok güzel menün canım afiyet olsun
Be korktum artık bulgurdantabakla yiyen bile bana kızıyor ondan bari kızın ki kaşıkla dedim yardım ediyim derken suçlu duruma düşüyorum korkuttular beni artık karşmıyorum pilavlara en son benim durum o zaman ben almayayım alanada mani olmayayım oldu
Şahane canım Menü çiçek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?