Karşıyaka bende canım
İzmirliler fazlayiz heralde 60 kiloyum da izmirdeYok artık dibimdesinBen de ordayım Bostanlı ❤
Çok kötü oluyor gerçekten umarım sende tez zamanda bırakırsın ilacı ilaca bağımlı olmak kötü takma kafaya birsey hersey beyinde bitiyor ben öğrendim de geç öğrendimCanım aynı şeyden uyuyamamışız . Ben de senin o döneminde ki gibi deprosyona girdim tatlım. ilaca başlayalı 1 ay oluyor kuzum. Umarım yakında uyku olayım düzene gireryoksa dediğin gibi 4te temizlik falan yapıyorum bende birebir aynı şeyler. Bu arada sen de bizim gibi İzmirliymişsin ne güzel ❤
Ay.uyuyabiliyorsan ne güzel ben uyandimmi bir daha uyuyamıyorumGece 12 gibi yatıyorum, 04:30 da kalkıyorum
Eşimi işe yollayıp 05:30 gibi tekrar yatıp 08:00ds kalkıyorum
Grubun adını mı değiştirsek İzmirliler zayıflıyor diye
İzmirliler fazlayiz heralde 60 kiloyum da izmirde
Çok kötü oluyor gerçekten umarım sende tez zamanda bırakırsın ilacı ilaca bağımlı olmak kötü takma kafaya birsey hersey beyinde bitiyor ben öğrendim de geç öğrendim
Ay.uyuyabiliyorsan ne güzel ben uyandimmi bir daha uyuyamıyorum
Öncesi yerdimBen çalışmadığım dönem Ya da pandemi de hafta sonları evdeyken çok yapardım :)
Ay valla çok güzel olurdu feza abla :)) ama kilo vermeye odaklıyız olmaz şu an
Çok mantıklı :)Öncesi yerdim
Zaten komşumada diyordum, senin yüzünden diyeti bozuyorum diye
En son bana 3 parça haşhaşlı yolladı, paketleyip buzluğa kaldırdım, serbest günümde yiyeceğim
Kalmasınlar tabiEşime pizza yapıyorum.Biz diyet yapıyoruz diye herifler aç mı kalsın
Konu bir anda değişince bende tepki verdim aslında,kötü hissetmem merak etme sadece çok şaşırmıştım dediklerine.
Hiç sıkıntı yok benim açımdan,bazen yapıyoruz maalesef sonrada üzülüyoruz neden söyledim diye.
Özrünü aldım teşekkürler ediyorum.
Yemedin mi sen lahmacun bende o irade yok.az da olsa.yerimKalmasınlar tabi
Bende dün lahmacun yaptım, çıtır çıtır
Aç kalamıyorlar, nasıl bir metabolizması varsa, çabuk acıkıyorlarKalsınlar bencebiz o kadar aç kalıyoruz Ya bekara koca boşamak kolay demişler
Ben de yarın dukan birası yapayım ödemeleri atayim
Misafirlere zaten servis etmekten birşey yiyemeyeceksin öyle öyle atlatırsın
Afiyet olsun canımAmin cnm
Günaydın ablacim
Bende limonlu koca bi bardak su içtim. Şimdide yeşil çay demledim onu icicem sonra bi fincan turk kahvesi sonra kahvaltıya ne yapsam diye düşüncem
Günaydiiinnn cnmm
Dün benim yaşadıklarımı bugün sen yasiyorsunGünaymiyooobebem sabaha kadar ne uyudu ne uyuttu perişanım
+ yok eksi olsun güzel olsun+ ile gümbür gümbür geliyorum
Ben 300 gr artıdayım
Havaya bir avuç taş attın kaptanım, Bakıyım kimin kafasına düşecekBugün bir atasözü paylaşmak istiyorum sizinle
Anlayana sivrisinek saz, anlamayana davul zurna az
Çok güzel değil mi ya
Benm kardeşim benim yediğimin 2 katını yiyorAç kalamıyorlar, nasıl bir metabolizması varsa, çabuk acıkıyorlar
Rabbimin gazabı üzerlerine olsunBu arada İsrail Filistin'e bir hastahaneyi bombalamis 700 ölüden bahsediliyor. Nasıl bir katliamdır bu!!!! Gözlerini toprak doyursun insallah
O 300gramı yarına uçupgider ablaaaaaaBen 300 gr artıdayım
Bnm dünkü menu ortada ac gezdim p.tesiye göre +400um delircemBen 300 gr artıdayım
Amin canım inşallah olur da diyette yardımcı olur bana
Bereketli olsun
Bu kız benim kankam yaSabah bi yaramazlık yaptım eşim uzun zamandır gözleme istiyordu hadı yaptım bende 1 tane yedim ama sporumu yaptım vicdanımı rahatlattim daha sonra dışarıda da yürüyüş yaparım ogle sonrası yağmur yokEki Görüntüle 3319771
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?