- 20 Mart 2008
- 141.908
- 213.807
- 1.423
- 60
Canım ismim emine krl de soy ismimim kısaltılmışi ilk bilmiyorken öyle yapmışım aslında bende beğenmiyorum değiştirebilsem iyi.olacakBebem benim eski kocanın ismi Ekrem' dinickin bir seylerin kısaltması mi
Benimde öyle diyorum ki iyiki kızım var o benim psikologum diyorum gözümüzü actirdilar sagolsunlarGeç olsun, güç olmasın,
Ben pısırığın tekiydim, pollyanna nın türk versiyonu, sağolsun kızım yüreklendirdi, gözümü açtı, dünya varmış, bende insanmışım
Aynennn öyle canimBunu fark etmek bile güzel,hep ileriye bakmak lazım eskiye takılı olursak sıkıntı yaşatıyor hepimize yoksa.
Ah kendimi gördüm şu an eskiden ne kadar da safmışım diyorum o yüzden artık uzaklaştım hep insanlardan tek takılıyorumNeyseki görmüş
Neye kızıyorum biliyor musun
Benim içimde kimseye karşı kötü düşünce, önyargı, asla kötülüğe karşı misilleme yoktu.
Herkesi severdim. Bana zulüm yapıldığında bile önceden yaptıkları iyilikleri hatırlayıp kendimi sustururdum
İyi düşüncelerimi öldürdüler, artık biri bişey dediği zaman acaba diyorum, bu ne demek istedi
Her gördüğümde istisnasız aklıma geliyorCanım ismim emine krl de soy ismimim kısaltılmışi ilk bilmiyorken öyle yapmışım aslında bende beğenmiyorum değiştirebilsem iyi.olacak
kiz kusura da bakma.eski eş i hatırlatmış gibi olmayayım
Benimde öyle diyorum ki iyiki kızım var o benim psikologum diyorum gözümüzü actirdilar sagolsunlar
Aynennn öyle canim
Pratikliğü güzel iştr bende o yüzden istiyorum birde tanıdıklarım kullanıyor memnunlar genelde ama bakalım. Önce kurutma makinesi almam gerek ondan sonra ona bakcamDyson bildiğin pahalı gırgır
Şöyle gürül gürül çekmiyor ama döküleni anında süpürüyor , o yanı güzel ve pratik
Bunun bir alt modelini galiba ben favoriye almışım. Seninki yenimi çıktı. Nasıl kullanımı pratikmi. Ben öyle birşey istiyorum hemen elimin altında olsunAayyy dyson la yarışıyo bu iyikide philips aldım ben dyson nedir sadecs süpüeüyo hiçbirseyde etmiyo bosa para ona ama ben indirim yakaladım şimdi uçmuş dysonla yarışıyor çünkü
Philips Speedpro 3in1 Max Aqua Plus Islak & Kuru Temizlik PREMİUM Sarjlı ve Kablosuz Dik Süpürge - Fiyatı, Yorumları
Philips Speedpro 3in1 Max Aqua Plus Islak & Kuru Temizlik PREMİUM Sarjlı ve Kablosuz Dik Süpürge yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Cano buda öylee hatte bi aparatı var oda hem supürüyo hem siliyo beraberBunun bir alt modelini galiba ben favoriye almışım. Seninki yenimi çıktı. Nasıl kullanımı pratikmi. Ben öyle birşey istiyorum hemen elimin altında olsun
Heeeee hepimizde var bu yaşantılarrAyy bebeğim kimse üzmedi feza abla kendini anlatınca annem aklıma geldi annemde aynı onun gibi o yüzden yazdım
Anladım canım. Şu kurutma işini halledeyim sonrada bunun için darlayım kocamıCano buda öylee hatte bi aparatı var oda hem supürüyo hem siliyo beraber
Hahaha kurutma makinemi alcaksınAnladım canım. Şu kurutma işini halledeyim sonrada bunun için darlayım kocamı
Afiyet olsun cookisim çok güzel bir menü.17 ekim
Kahvaltım
Eki Görüntüle 3319822
Ara
Türk kahvesi
2 ceviz 3 erik
Akşam
3 yk pırasa yemeği
1 kase yoğurt
2 lt su
Elhan Beth18
MaalesefHeeeee hepimizde var bu yaşantılarr
Kurutma makinesi hayat kolaylaştırıyor valla süpürgeden önce alman daha mantıklıAnladım canım. Şu kurutma işini halledeyim sonrada bunun için darlayım kocamı
Yandaki ekmek mi kek mi o ne kız
Biraz kurcaladim ama değiştiremedim kız bahaneyle değiştireyim zaten düşünüyordumHer gördüğümde istisnasız aklıma geliyor
Arkadaşa ismini değiştir de denilmez kikusur olur mu kuzum
Afiyet olsun yine güzel görünüyor
Son kalmis tazesoğanıda değerlendirdimAfiyet olsun yine güzel görünüyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?