Bende erkek kıyafetleri yok daha doğrusu kızimın var rabbim yardımcınız olsun insaallahhMerhaba 1 buçuk ve 5 yaş arası erkek bebek kıyafetlerine ihtiyacım var lütfen yardım edin bebeklerinize giydirip kullanmadiginiz kıyafetlere ihtiyacım var
Birdaha gidersek taktikleri alırım
eyvah eyvah İzmirli olarak onlardan kaçmak kolay da yabancıları esir alıyorlar
Konak canım kemeraltı girişi :)
Yok canım meyve yerim biraDan
Evet orasıydıAfiyet olsun Miden hassas demekki kuzum sogana karşı bazı mideleri bu sorunu yaşıyor yapacak birsey yok
Inciralti sevdiğim yerler hafta sonu oradaydım
Kıbrıs şehirleri caddesindeki Çelebi oradan saat kulesine yakın kordondan yürüyerek
Afiyet olsun canım
Hayırlı olsun canımGünaydın herkesehalk eğitimde kursa başladım umarım düzenim bozulmaz kızlar
Afiyet şifa olsun bitanem.Dukanli gunaydinlariniz olsun. Burada hava çok kötü. Yağmur yağıyor hava kapalı.tam uyunacak hava ama uyuyabilene.
Neresi orasıBuraya erken kış geliyor Kasım ortasında kar düşüyor
Hahah yaklaşma abla saol diyeceksin göz teması kurmayacaksın istemem deyip kestirip atacaksınBirdaha gidersek taktikleri alırım
Hayırlı olsun canımGünaydın herkesehalk eğitimde kursa başladım umarım düzenim bozulmaz kızlar
Ne kursu kızzzGünaydın herkesehalk eğitimde kursa başladım umarım düzenim bozulmaz kızlar
Hoş geldin kayıp dunyacim.Kızlar bu hafta bende katılmak istiyorum gruplara çok aktif olacağım.
83.25 ile başlıyorum bu sabah aralıklı oruç ve yürüyüşle
Hoş geldin kayıp dunyacim.Bir an önce gel vakit kaybetme. Cuma günü fotoğrafli tarihli bildirimini bekliyorum tatlım.
Dekoratif ev aksesuarları kursuna yazıldım ablacım teşekkür ederim umarım başarabilirimHayırlı olsun canımNe üzerine kursun? Başarılı olmanı dilerim.
dekoratif ev aksesuarları kursu bebeğimNe kursu kızzz
Hakkari giz hakkariNeresi orası
Hahah yaklaşma abla saol diyeceksin göz teması kurmayacaksın istemem deyip kestirip atacaksın
Hayırlı olsun canım
Anam soğuk olur oralarHakkari giz hakkari
Fazla soğuk oluyor evet maalesefAnam soğuk olur oralar
O nasıl oluyo aksesuarda zor is heDekoratif ev aksesuarları kursuna yazıldım ablacım teşekkür ederim umarım başarabilirim
dekoratif ev aksesuarları kursu bebeğim
Çok soğuğu da sevmem aşırı sıcağı da maalesefFazla soğuk oluyor evet maalesef
Bende limonlu suyumu ictimkahvaltimi yaptimNaber bebeğimm dukan birami ictimn kızıkam yarimsaattir memedesimdi bıraktı kapadı üstümü cekti gitti
Günaydın kuşum hayirli olsun bende tıbbi sekreterlik sertifikası almıştım halk eğitimdenGünaydın herkesehalk eğitimde kursa başladım umarım düzenim bozulmaz kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?