- 20 Mart 2008
- 141.908
- 213.807
- 1.423
- 60
Gayet iyiymiş senin kilonda hiç abartı değil yani,tartı diyince bende eczanede tartılırdım54 olarak bayağı kiloluymuşum senden
Üniversiteye başlamadan tartilmistim. Ondan önce hayatımızda tartı yoktu. Onu da kantar dediğimiz un, soğan tartan yerde bulursak tartilirdik.
Malesef kaptanım böyle denk geldiGüzel menü afiyet olsun. 3form bisküviler nasıl bırakıyorsun? Ben hepsini bitirmeden bırakamıyorum paketi
İçtim canim dukan birası ictim
4 sarma çok ama olsun insallah eksi ile gelirsin
İçtim canim dukan birası yaptim
Çok güzel ben de airfyerda yapayım yağsız kızartma iyi fikir oldu bana da
Abovvvvvcanim inşallah eksi cikarsin önceki günlerde yeseydi belki daha iyi olurdu ama cuma öncesi biraz çok olmus
Afiyet olsun güzel menu
Çok güzel afiyet olsun. Somon fume markette mi satılıyor?
Güzel menü ancak turşu makarna iraz fazla sanki ama inşallah eksi cikarsin sabah
Super⁹
tebrikler
Çok guzel
bravo
Harıka sın canıms i d e l y a kaptanım benim adım hıdır naa elimden gelende budurr
Elhan Ablacigiimmm karın guruldamasinin hakkını aldık
Jou en büyük destekçimi es geçemem hem burada hem özelde hep motivasyonumu sagliyorsun seninde payın var bebeğim teşekkür ediyorum (-1.5 kg )
Eki Görüntüle 3320890
Bu ödem ki haline tebriklerMuhtemelen ödem topladım ben regl olacağım bir kaç güne
Geçen hafta :82,6
Bu hafta :81,6
Fark :-1.00
Eki Görüntüle 3320894
Ben bir aydır her akşam turşu yiyorumDün akşam sadece menume ek olarak 2 minik turşu ve 1 bitter küçük karelerden yedim
Elhan s i d e l y a
63 kere çok az kalmış uuuuuuuuus i d e l y a @Efenin_Annesi Elhan @Nergis 35
Geçen cuma; 64.7
Pazartesi; 65.6
Bugün; 64.2
Fark; -500 gram
Eki Görüntüle 3320903
Nasıl birşey canım tarifini verebilir misinAy bende sikintiliyim ama şu maydanozlu bitki çayı var ya o çok yardımcı oldu onu deneyebilirsin canım
Teşekkürler kaptanımHarikasın Sibel tebrik ederim canım
Ay harika olur kaptanım
Eee ama eksi gelmişsin sennn
Joum yaa çok çok iyi .
Bu arada hedeflerimiz aynı inşallah gireceğiz 58i
Çok güzel kaptancımmmm tebrik ederim
Al benden de o kadar. WC ye de gidebilseydim bir 500 daha giderdi kesin.evet canım ben WC bekliyorum malesef birkaç gündür sıkıntılıyım
Harıka sın canım
Bu ödem ki haline tebrikler
Ben bir aydır her akşam turşu yiyorum
63 kere çok az kalmış uuuuuuuuu
Amaa 63 şüde gececezz askooHarıka sın canım
Bu ödem ki haline tebrikler
Ben bir aydır her akşam turşu yiyorum
63 kere çok az kalmış uuuuuuuuu
Evettt ödeme ne bakıyosun 1kilo gitmiş en ideall
Canim hazır satılıyorNasıl birşey canım tarifini verebilir misin
Bundan aldım ama kullanmak nasip olmadı. Çekmecede duruyor oyleceCanim hazır satılıyor Eki Görüntüle 3320934
Bana göre az amaEvettt ödeme ne bakıyosun 1kilo gitmiş en idealltebriklerrrrr
Bi dene derim canımBundan aldım ama kullanmak nasip olmadı. Çekmecede duruyor oylece
Canım önce saatinin programını playstore veya Apple dan indiriyorsun. Telefonunla saati Bluetooth yardımı ile eşleştir. Ayarını telefondan yapacaksın.Kızlar konudan bağımsız ama akıllı saatlerden anlayan varmi saati hicbirsekilde ayarlayamadm 4 gündür uğraşıyorum ya cozemedim
Eki Görüntüle 3320924
Kiz abla 200 olması bile guzellEki Görüntüle 3320936
Geçen cuma 72.3
Bugün 72.1
Fark -200 gr
Beth18
Hafta boyunca +900 gr vermeye uğraştım kaptanım. Elimden bu kadarı geldi.
Abla saatin programını bulamadim maalesef ya sağlığım uygulaması diyor ama baktım baya bulamadimCanım önce saatinin programını playstore veya Apple dan indiriyorsun. Telefonunla saati Bluetooth yardımı ile eşleştir. Ayarını telefondan yapacaksın.
Olsun önemli olan yediklerinin fazla olduğunu bilmek bugün yarın dengelersinMalesef kaptanım böyle denk geldi
Olsun Hocam metabolizmanızı yaşa göre yavaşlıyor ama bence yine de iyi vermissinEki Görüntüle 3320936
Geçen cuma 72.3
Bugün 72.1
Fark -200 gr
Beth18
Hafta boyunca +900 gr vermeye uğraştım kaptanım. Elimden bu kadarı geldi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?