Anlıyorum canım seni sağlık herseyden önemli o yüzden diyorum ya almadigina bile şükür yani zor bir rahatsizlikAmin, lenfödem olduğunu farkediyorum
Hem ayaklarımın altında üşüme hissi, hemde bacaklarımın herbirinde sanki 10 ar kg ağırlık bağlamışım gibi oluyor, henüz yukarıya çıkmamış, çıksa belim, basenim, gövdem, dokunduğum yer sızlıyor
Bende öyle 63 de ödülün de ödülünü yapcam vallahiiVallahaa 65 şe çıkmaya korkuyorum yaa63.0 olayimm ödül edecemm
Bence bozmayalimmmAnlıyorum canım seni sağlık herseyden önemli o yüzden diyorum ya almadigina bile şükür yani zor bir rahatsizlik
Bende öyle 63 de ödülün de ödülünü yapcam vallahii
Elhoş hala pazalardaaaTakımlar kurulmaya başlanmadi mi?
Yarış başlasınBu hafta seni deli edeceğim.
Teşekkür ederimÇok tebrik ederim canım, hakettinbu senin için. Bu hafta ödem müsade etmedi, haftaya rakibem kim olursa şimdiden söyleyim kaybetti
Canım ben suan dışardayım ben akşama anca müsait olurum
Tebrikler canımCanım ben suan dışardayım ben akşama anca müsait olurum
Bence bozmayalimmm
Mide rahatsızlığı geçirdiğimden beri ödem çayları içmiyorum canım. Bu sefer tahtını bir menopozluya bırakacaksın .Çok heyecanlı
Sen avantajlı başlıyacaksın çünkü hem regle haftama denk geldik, hem de dukan ve ödem çaylarına ara verme haftam bu hafta hiç bir şey içmiycem. 15günüm dolduğu için dukan içeceğini bıraktım. Ama yine de kendime güveniyorumgeldiğim günde beri rakiplerde beni yene bilen çıkmadı tatlım. Bakalım senle ne olacak...
Teşekkür ederimEminim haftaya en yüksek verenlerden biri kesin sen olacaksın.
Abla akşam müsait olabilirim suan disardayım kayınvalideme geçeceğim yemeğe davetliyim
Tamam kuzum. Akşam ben de olmayacağım. Sormak istediğin bir şey var mı ?Abla akşam müsait olabilirim suan disardayım kayınvalideme geçeceğim yemeğe davetliyim
Mide rahatsızlığı geçirdiğimden beri ödem çayları içmiyorum canım. Bu sefer tahtını bir menopozluya bırakacaksın .Bu acı sana hedef kilona ininceye kadar yeter.
Seve seve, güle güle alacağımO kadar kolay değil o iş görelim bakalım tahtımı alabilecekmisin
Ayyyy gelirsinn kizzz bak ben nasıl geldiysem sen de gelirsinnn benceee hemde çok güzel inersinkuzummm ne güzel kilo verdin. Tüm artılar gitti ve güzel de bir eksi geldi . ❤ sırada 63 - 62 derken ay ne güzel rakamlar onlar yaaaa... Darısı başıma . Kısa zamanda bende o rakamlara gelirim inşlh.
ney kızzzGeceye kaldık desenize.
TebriklerHem kilo verdik hem şampiyon olduk daha ne isterim haftaya yine bomba gibi hazirlanalim
Son kilolar zor gidiyor dimi ama yediğimizde bir o kadar hızlı geri geliyorAnlıyorum canım seni sağlık herseyden önemli o yüzden diyorum ya almadigina bile şükür yani zor bir rahatsizlik
Bende öyle 63 de ödülün de ödülünü yapcam vallahii
Takım kurmacaney kızzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?