Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Eminim bunaYüzünü kara çıkarmam kaptanım![]()
Veeee
Asıl sen iyi ki varsın canım benimVeeeeaskrhpozitif ile takımlarımız kuruldu çok şükür
Hayırlı olsun kaptanım. İyi ki uyumadin iyi ki varsın![]()
Masterfit Yarışması 88. Etap | 20.10 | 23.10 | Fark | Yüzde |
---|---|---|---|---|
Kırmızı Takım | ||||
![]() | 75.8 | |||
![]() | 81.6 | |||
![]() | 83.5 | |||
![]() | 72.1 | |||
![]() | 73.5 | |||
![]() | 67.3 | |||
![]() | 67.1 | |||
![]() | 66.8 | |||
![]() | 90.9 | |||
![]() | 83.15 | |||
Mavi Takim | ||||
![]() | 64.2 | |||
![]() | 78.8 | |||
@Ysmondr | 83.9 | |||
![]() | 98.7 | |||
![]() | 65.6 | |||
![]() | 88.55 | |||
![]() | 77.95 | |||
![]() | 80.2 | |||
![]() | 67.1 | |||
![]() | 64.4 | |||
HAZIRLIK BÖLÜMÜ | ||||
![]() | 72.0 | |||
![]() | 66.0 | |||
![]() | 107.12 |
Hayırlı geceler büyük kaptanBir Elhan abla kolay yetişmiyor
Tablomuz bittiğine göre gidip temiz bulaşıkları çıkarıp kirlileri koyabilirim makineye
İyi geceler kizlar.![]()
Tatliş fezom benim.Hayırlı geceler büyük kaptan![]()
Ellerine sağlık en büyük ve daimi kaptancığmızYeni Etabimiz hepimize hayırlı olsun.
Masterfit Yarışması 88. Etap 20.10 23.10 Fark Yüzde Kırmızı Takım blonde ambition KAPTAN
75.8 yazarhanim35
81.6 gezegenfeza
83.5 Elhan
72.1 sibel_84
73.5 flziso
67.3 TemelinSafinazi
67.1 Beth18
66.8 60kiloyum
90.9 ZincirKirma
83.15 Mavi Takim Jou KAPTAN
64.2 Ellssa
78.8 @Ysmondr 83.9 Efenin_Annesi
98.7 s i d e l y a
65.6 askrhpozitif
88.55 -Hayal
77.95 Cookiie
80.2 menekse_kokusu
67.1 Nergis 35
64.4 HAZIRLIK BÖLÜMÜ sonundaoldu
72.0 Lonely single girl
66.0 Iron Butterfly
107.12
Sen beni alsaydın ya kıızzEllerine sağlık en büyük ve daimi kaptancığmız
Jou Hadi sabah mutlu uyan
Bak hem kaptan oldun
hem de istediğin gibi karşında ben oldum
sende olacağına sözün vardı diye Efenin annesinide sana bıraktım canım . Hayalle ile ikisini vermek istemezdin biliyorum. ❤
ardından daEeeeeee ama bu kadar gönül yapmak zaten yeter artar deyip devamında acımadım bomba gibi takım yaptım
gümbür gümbür geliyoruz hadi bakalım iyi haftalar.
![]()
Senle alakası yok kuzu devretme işi onaylanmadığı için olamadınız. Geçen ki gibi en çok veren olmayınca daha sonraki çok verenlere bakıldı. Yüzdelere göre yapıldı tekrar. Karşı kaptanı ben seçmem gerekiyordu. Sen en son bu hafta olmayım demistin ama Jou tam tersine kaptan oldu sanıp çok heveslenmişti diye ben de onu seçtim canım. Umarım en kısa zamanda da bol bol kilo vererek sen olursunAnaaam kızlar daha yeni kurulmuş ya takımlarbiraz daha bekleseymişsiniz bende olabilirmişim kaptan
sanıyorum ki çoktan bitmiştir seçimler
![]()
Hayır ya takımına diyorumSenle alakası yok kuzu devretme işi onaylanmadığı için olamadınız. Geçen ki gibi en çok veren olmayınca daha sonraki çok verenlere bakıldı. Yüzdelere göre yapıldı tekrar. Karşı kaptanı ben seçmem gerekiyordu. Sen en son bu hafta olmayım demistin ama Jou tam tersine kaptan oldu sanıp çok heveslenmişti diye ben de onu seçtim canım. Umarım en kısa zamanda da bol bol kilo vererek sen olursun![]()
Sen beni alsaydın ya kıızzsen beni çok güzel motive ediyorsun
![]()
Yerim seni valla kalbinin temizliği burda mesajlarından belli oluyor biliyor musun ? Aşırı canım kaynıyor sanaaaaayyyy üzüldüm şimdi öyle deyince . Ben seni rakip görmez aynı motive ederim kuzum
hatta sözüm olsun pazartesi joudan daha iyi kilo vermiş olursam seni bize alayım tamam mı
![]()
Sağol canım benim sen de öylesin.Yerim seni valla kalbinin temizliği burda mesajlarından belli oluyor biliyor musun ? Aşırı canım kaynıyor sananasıl güzel yürüyorum bak sana
tamam kilodan kazanırsan kesin al
![]()