Hiç yemedim ama canım kıymalı pırasa istedi şu an deli gibi26 Aralık Salı
Wilma11 Elhan Cordelia
Kahvaltı 08.15
Kabaklı kaşarlı omlet
Yarım d tb
Yarım bardak nar-portakal suyu
Ara
Spor sonrasınprotein bar
Öğle 13.00
1 kase tavuksuyuna şehriye
Yarım adana dürüm
Akşam 17.00
1 kase işkembe çorbası
4 brüksel lahanası
2 kaşık kıymalı pırasa
1 köfte
Su çok az
Spor
40 dk reformer 400 p
7.670 adım. 767 p
Evet buFettucini Alfredo - Nefis Yemek Tarifleri - #6316998
Fettucini Alfredo Tarifi nasıl yapılır? 12.140 kişinin defterindeki Fettucini Alfredo Tarifi'nin detaylı anlatımı ve deneyenlerin fotoğrafları burada.www.nefisyemektarifleri.com
Estağfurullah ne hakkımız var ki helalllll hos olsun canım benim biz burda bi aile olduk yeri geliyor gülüyoruz yeri geldiğinde acımızı birlikte paylaşıyoruz ama sen yeterki iyi ol canım içini ferah tut Allah biliyor ne kadar cirpindiginiAhirette ne güzel şahit arkadaşlarim olacak. Ne yaptıysam onu çok sevdiğimden yaptım , hiç incitmedim kuzum.Bunlar vicdanı rahatlatıyor bir nebze . Ama ölümüne sebebiyet verme düşüncesi de beraberinde mahvediyor. İki gündür huzurunuzu kaçirdim. Biliyorum beni asla yalnız bırakmazdınız yine de hakkınızı helal edin. Şuraya gündelik hayatın yorucu ve sıkıcıligindan geliyoruz. Merak ettiğiniz için her şeyi tüm açıklığıyla paylaştim paylaşirken de farkında olmadan an an hafifledim.
Bende aylardır yemiyorumEskide kalsın bence kremanın içinde çok fazla kalori varmış1 buçuk aydır ilk kez makarna yediğim için çok şey yapmadım
Evet oda güzel oluyorBende aylardır yemiyorum
Arada tavukgöğsü, krema, körili yapıyorum, evdekiler yiyor
Evet şahane bişeymişFettucini Alfredo - Nefis Yemek Tarifleri - #6316998
Fettucini Alfredo Tarifi nasıl yapılır? 12.140 kişinin defterindeki Fettucini Alfredo Tarifi'nin detaylı anlatımı ve deneyenlerin fotoğrafları burada.www.nefisyemektarifleri.com
Kızımdaydık bugün, daha kapıdan içeri girmeden oğlumu aradım kız kedişi aşağı gönder diye, insan hemen özlüyorben apartman kapısı önünde beni bekleyen pisiciklerimi göremesem hemen merak ediyorum. kaldı ki bire bir ev kedisinin kaybı çok daha zor olur.
Anladim bakalim dediğin gibi spor ve diyetle devam edicem zaten ama gitmeyeceğini biliyorum daha önceden de deneyimlemistim. Normalde vücudum çok elastik değil sıkıdır ama göbek bölgem öyle ne yapayimkendine zaman tanı,sağlıklı beslenme ve sporuna devam et göbek dümdüz olmuyor ama sıkılaşıyorsun. Benim attığım resimler şu an ki halim agustos eylül ekim aylarından... arada kasımda alınan 1,5 kilo var sadece
Ek olarak akşam oğlum hastaydı onunla daha sağlıklı ilgileneyim diye yemek yedim
Bana da öyle geldi ilk okuduğumda ama tabi bunlar faydasız...Buna da inanmıyorum onların hatası var gibi geliyorElhan bebeğimiz geri gelmeyecek ama engel olamıyorum ofkeme. Bilmiyorum ben susayım.
Ay Bi porsiyon 631 kaloriymisFettucini Alfredo - Nefis Yemek Tarifleri - #6316998
Elinden geleni yaptın ona çok iyi baktın. Herşeyin herkesin bir vakti var bu dünyadan ayrılmak için . Gelenler gidiyor. Hayat böyle akıyor canım . Kendini suçlama lütfen.Ahirette ne güzel şahit arkadaşlarim olacak. Ne yaptıysam onu çok sevdiğimden yaptım , hiç incitmedim kuzum.Bunlar vicdanı rahatlatıyor bir nebze . Ama ölümüne sebebiyet verme düşüncesi de beraberinde mahvediyor. İki gündür huzurunuzu kaçirdim. Biliyorum beni asla yalnız bırakmazdınız yine de hakkınızı helal edin. Şuraya gündelik hayatın yorucu ve sıkıcıligindan geliyoruz. Merak ettiğiniz için her şeyi tüm açıklığıyla paylaştim paylaşirken de farkında olmadan an an hafifledim.
Diyorum ki bir üst mesajda bana açlık yapma diyor sonra altta açlık yapicam yazıyorBende yarın uzun bir aralıklı oruç yapmayı planlıyorum 1 ay kadar bakalim nasıl gidecek denicem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?