Afiyet olsunSelam. Sabah beri ancak oturdum. Menümü hemen yaziyorum madem yeni kurallar gelecek geçersiz sayilmadan yazayim.
22 ekim menüsü
Sabah 10.30
2 buyuk dilim peynir ve 1 hindi füme ile sandiviç(2 ekmekle)
Nescafe
12.45
1 protein bar
15.30
1 sb kefir
2 incir
7 8 leblebi
Akşam 18.30
1 tabak mantarli tavuk sote
1 büyük bardak ayran
Zipzip-
Sagol canimAfiyet olsun
Sporunu artır toparlanman için kilona göre daha fazla görünüyorsun daha sıkı bir vicut için bu şart canım
Altı siyaı olan fazla kahve taytlı da bugün çektimSporunu artır toparlanman için kilona göre daha fazla görünüyorsun daha sıkı bir vicut için bu şart canım
Gülümse bana yardım etttSporunu artır toparlanman için kilona göre daha fazla görünüyorsun daha sıkı bir vicut için bu şart canım
Aynen ya bu saate menü mü kalır niye akşam paylaşılmıyorŞuna şaşiriyorum herkes zaten geç çıkiyor burdan belli yazılmalı diyilmi menuler 2laklak yapilinca onuda araya sıkıştırsalar iyi olcak yoksa ben dellencem sanirim bu duruma
Gulumse sana yardim edemez sen kendin basarcaksinGülümse bana yardım ettt
Eeee hadi carpi geliyor bakAynen ya bu saate menü mü kalır niye akşam paylaşılmıyor
Cnm kural olarak getirilirse eminim herkes daha disiplinli olur :) yoğun olunca bile aksam yatinca 1 dk da yazilir :))Abla yapmayin Allah aşkina musait olabilsek zaten yazmaz miyiz
Çok hırslandım varya pazartesi eksi gelmesi için çalışıcamGulumse sana yardim edemez sen kendin basarcaksin
Eee tamam gulumseyle ne alakasi varÇok hırslandım varya pazartesi eksi gelmesi için çalışıcam
Abooooo
Oooo bugün cok hizlisin cnm
Ciddisin sen22 Ekim Cuma
Kahvaltı 11.30
Biraz kahvaltılık
Biraz patates kızartması
2 tane dereotlu poğaça
2 dilim kıymalı pide
2 yk havuç tarator
13.00
1 türk kahvesi
1 küçük dilim tiramisu
Akşam 19.30
1 tabak kıymalı kapuska
4-5 yk kuru fasülye
Zipzip- E Elif_Eylul
Ben kaçar
Pazar aksam yemegini erken ye evdesin zatenÇok hırslandım varya pazartesi eksi gelmesi için çalışıcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?