Maşallah çok iyiEki Görüntüle 3392579
Geçen haftaki adımlarımı toplu atacağım gece unutmustum. İnşallah bu hafta aynısını yapmam kaptanım.
Teşekkür ederim canımAfiyet olsun minikim
Ben de öyleyim şu an Tv'de baklava gördüm nasıl canım çekti anlatamam ki normalde baklava sevmem ben 40 yıl yemesem aklıma gelmez bileİçim kazınıyor
Böyle uyumak mutluluk diye kim söylüyor
Ayyy hadi inşallah kaptanımCanim kirmizi takimim insallah cok guzel ve bol eksili bir hafta geciririz. Sizden ricam olabildigince menulerin altina beni etiketlemeniz, ayni zamanda takimdaki diger arkadaslarinizin menulerinide yorumlayin lutfenyaz geliyor heryer civil civil bizde bu yaza civil civil girelim zayif ve her istedigimizi rahatlikla giyebildigimiz bir yaz olsun. Size ictenlikle guveniyorum, herkez yapiyorsa biz neden yapmayalim? bu haftayi temiz beslenerek bol hareket ederek (luften hergun en az 30 dk yuruyun) gecirelim. Istedigin kiyafeti giyebilmenin zevki ve mutlulugu hicbir yiyecekte yoktur. Kacamak kesinlikle istemiyorum. Karsi takimi ezip gecelim. Gazamiz mubarek olsun
@74FRIDA @trueliving_badem000 M Minicikfzt @arwengsd @LESA76 Ceeeeeeeeeeee Elhan @60kiloyum @Margaret Hale @Tesnim1903 @Keira- @ZincirKirma @Ece Didem Ellssa @aypare ackerman @HuzuRRR Lavinia_98 @sara_28
AdChoices _@74Fr
Benim de canım turşu istiyorBen de öyleyim şu an Tv'de baklava gördüm nasıl canım çekti anlatamam ki normalde baklava sevmem ben 40 yıl yemesem aklıma gelmez biletartıda eksiyi göreceğimiz hayaliyle uyuyalım artık napalım
Saol kaptanımAfiyet olsun
Canımsın
Amin canım benim çok teşekkür ederimAllah kabul etsin beslenmen 10numeroo 5 yıldız olmuş
Kaşarlı brokoli yap yarın ben de yapacağımBenim de canım turşu istiyor
Yemeyeceğim tabiki
Evet mutlulukİçim kazınıyor
Böyle uyumak mutluluk diye kim söylüyor
Gayet güzel fezam. Bugün cumartesi pasta köstebek. Caiz bence.Hayırlı akşamlar
24 Şubat cumartesi
12:00
1 simit
3 çeşit peynir
Çeyrek avokado
19: 00
1 küçük dilim köstebek pasta
5 fındık
Çok az kabak çekirdeği
2 kupa kahve
3 kupa siyah çay
500 ml su
Bu akşam eşimin arkadaşına gittik, çok samimiyetim yoktu, pastayı geri çeviremedim, su da içmedim, ev çok uzak deyildi.
Öteki arkadaşla yürüyerek, yolları sulayarak eve geldim.
Hepsi dolunaydan, benim suçum deyil
Elhan Cordelia
Adımları hafta sonu toplu atarım
Canim kirmizi takimim insallah cok guzel ve bol eksili bir hafta geciririz. Sizden ricam olabildigince menulerin altina beni etiketlemeniz, ayni zamanda takimdaki diger arkadaslarinizin menulerinide yorumlayin lutfenyaz geliyor heryer civil civil bizde bu yaza civil civil girelim zayif ve her istedigimizi rahatlikla giyebildigimiz bir yaz olsun. Size ictenlikle guveniyorum, herkez yapiyorsa biz neden yapmayalim? bu haftayi temiz beslenerek bol hareket ederek (luften hergun en az 30 dk yuruyun) gecirelim. Istedigin kiyafeti giyebilmenin zevki ve mutlulugu hicbir yiyecekte yoktur. Kacamak kesinlikle istemiyorum. Karsi takimi ezip gecelim. Gazamiz mubarek olsun
@74FRIDA @trueliving_badem000 M Minicikfzt @arwengsd @LESA76 Ceeeeeeeeeeee Elhan @60kiloyum @Margaret Hale @Tesnim1903 @Keira- @ZincirKirma @Ece Didem Ellssa @aypare ackerman @HuzuRRR Lavinia_98 @sara_28
AdChoices _@74Fr
Onu da canım istiyor da yarın torunlara bakmaya gideceğizKaşarlı brokoli yap yarın ben de yapacağım
Tadıyorum hamdolsunL
Evet mutluluk
Olmasa iyiydi de, neyse yine küçük kesmişti ev sahibi, evde olsa onun 3 katı dilim kesip yerdimGayet güzel fezam. Bugün cumartesi pasta köstebek. Caiz bence.️ ️ ️ ️ ️
Ben seni spor yapamadın sandımEki Görüntüle 3392579
Geçen haftaki adımlarımı toplu atacağım gece unutmustum. İnşallah bu hafta aynısını yapmam kaptanım.
Ben de bugün sabahlamam inşallahSu içme vakti, biraz su içer 1 saate yatarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?