Etiket unuttumİyiaksamlar kızlar
25 şubat Menüm
Sabah
1 haşlanmış yumurta
1 dilim çavdar ekmeği
5 zeytin
Lor peyniri
Aralarda
Yesil cay filtre kahve
Akşam
Kuru fasulye
4 kaşık Bulgur pilavi
2 adet turşu
Salata
Şu 2.litre şimdilik
Spor 20 dkk evde cardio 200 puan
9.bin adım 900 puan
Toplam .1200 puan
Çok geçmiş olsun canımCordelia Elhan bu hafta listelere girmeyeceğim demiştim ama takıma almışsınız sanırım. Şehir dışındayım. Dün de çok rahatsızlandım gece sürekli kustum(afedersiniz) tansiyonum çok düşmüş bayılmışım gece banyoda. Kafamı çarpmışım yüzüm darmadağın olmuş dudağım patlamış bi uyandım yerdeyim. Banyo da kilitliydi kapıyı yumrukluyolardı. Kendime geldiğimde üstüm başım kan içindeydi. Kabus gibi bir gece yaşadım. Geceden beri yatıyorum kafamı kaldıramıyorum bişey yiyemiyorum tüm yiyecekler midemi bulandırıyor.. velhasıl önce sağlık olsun. İyileşmeye çalışıyorum. İnşallah kendimi iyi hissettikçe paylaşım yaparım
Kız kafa travması diye bişey var bulantın da varmış niye gitmedinYok hastaneye gitmedim ablam hemşire birazdan serum takmaya pansuman yapmaya gelecek. Hastane yakın burda. Bi sıkıntı olursa gideriz. Şimdilik bi sorun görmediğim için gitmedim
En güzel zamanı en iyi sen bilirsin kuzum.selam bu sefer kendimi hazır hissediyorum malum yaz geliyor ve ben kg vermek istiyorum ve tamamen azimle dönüyorum artık :) gelebilir miyim tekrarElhan abla bu sefer kaçıp gitmek yok söz :)
Çok geçmiş olsun. Neler yaşamissin çok üzüldüm .Cordelia Elhan bu hafta listelere girmeyeceğim demiştim ama takıma almışsınız sanırım. Şehir dışındayım. Dün de çok rahatsızlandım gece sürekli kustum(afedersiniz) tansiyonum çok düşmüş bayılmışım gece banyoda. Kafamı çarpmışım yüzüm darmadağın olmuş dudağım patlamış bi uyandım yerdeyim. Banyo da kilitliydi kapıyı yumrukluyolardı. Kendime geldiğimde üstüm başım kan içindeydi. Kabus gibi bir gece yaşadım. Geceden beri yatıyorum kafamı kaldıramıyorum bişey yiyemiyorum tüm yiyecekler midemi bulandırıyor.. velhasıl önce sağlık olsun. İyileşmeye çalışıyorum. İnşallah kendimi iyi hissettikçe paylaşım yaparım
Süpersin@ ElhanCordelia 24.02.2024 Cumartesi tartı fotoğrafım.
Her cumartesi günü en çok kilo veren kişi kırmızı Kaptan oluyor kendine bir rakip kattan seçiyor her iki Kaptan sırayla kendilerine yeni takım arkadaşları seçiyor O yüzden takımlar her hafta değişiyor canımDunu unutmak istiyorum bugunu paylasicam canim
Saol canim Neye gore takim degisikligi oluyor fazla takipte kalamiyorum ya anliyamadim
Harika menü harika sporİyiaksamlar kızlar
25 şubat Menüm
Sabah
1 haşlanmış yumurta
1 dilim çavdar ekmeği
5 zeytin
Lor peyniri
Aralarda
Yesil cay filtre kahve
Akşam
Kuru fasulye
4 kaşık Bulgur pilavi
2 adet turşu
Salata
Şu 2.litre şimdilik
9.bin adım 900 puan
Toplam .1200 puan
Çok geçmiş olsun bir an önce toparlanıp aramıza dönmeniz dileğiyle iyi akşamlarCordelia Elhan bu hafta listelere girmeyeceğim demiştim ama takıma almışsınız sanırım. Şehir dışındayım. Dün de çok rahatsızlandım gece sürekli kustum(afedersiniz) tansiyonum çok düşmüş bayılmışım gece banyoda. Kafamı çarpmışım yüzüm darmadağın olmuş dudağım patlamış bi uyandım yerdeyim. Banyo da kilitliydi kapıyı yumrukluyolardı. Kendime geldiğimde üstüm başım kan içindeydi. Kabus gibi bir gece yaşadım. Geceden beri yatıyorum kafamı kaldıramıyorum bişey yiyemiyorum tüm yiyecekler midemi bulandırıyor.. velhasıl önce sağlık olsun. İyileşmeye çalışıyorum. İnşallah kendimi iyi hissettikçe paylaşım yaparım
Anladim canim saolHer cumartesi günü en çok kilo veren kişi kırmızı Kaptan oluyor kendine bir rakip kattan seçiyor her iki Kaptan sırayla kendilerine yeni takım arkadaşları seçiyor O yüzden takımlar her hafta değişiyor canım
Afiyet olsun harikasınMenüm
Sabah 9.30 da tavada altına ve üstüne lavaş koyup mantarlı sucuk kaşar pişirdim(gözleme gibi oldu) 1/4 unu yedim. 1 dlm peynir bide
Arada 1 yaprak sarma 1 bardak kefir 1 halka ananas 2 ceviz 1 hurma (farklı zaman dilimlerinde yedim)
Akşam 17 de ton balıklı salata 1 tane patatesli mantı (evdekilere yapmıştım tadına baktım sadece) yarım poğaça
Su duble bardakla 6 bardak
Spor egzersiz dışı bişi yapmadım ama tüm mantıyı ayakta yaptım
Cordelia Elhan sibel_84 gezegenfeza
Evet takımlardayım ablaEn güzel zamanı en iyi sen bilirsin kuzum.
Sağlıklı beslenme hayatımız boyunca devam edecek bir süreç sağlık sorunları dışında ufak tefek istemediğimiz şeyler yaşanabilir gidip halledeyim geleyim fikri bence iyi bir fikir değil.İstedigin kiloya keyifle ve kolaylıkla ulasmani dilerim. Hayırlı olsun. Cumartesi takımlardasin o zaman
Afiyet olsun canımMenüm
Sabah 9.30 da tavada altına ve üstüne lavaş koyup mantarlı sucuk kaşar pişirdim(gözleme gibi oldu) 1/4 unu yedim. 1 dlm peynir bide
Arada 1 yaprak sarma 1 bardak kefir 1 halka ananas 2 ceviz 1 hurma (farklı zaman dilimlerinde yedim)
Akşam 17 de ton balıklı salata 1 tane patatesli mantı (evdekilere yapmıştım tadına baktım sadece) yarım poğaça
Su duble bardakla 6 bardak
Spor egzersiz dışı bişi yapmadım ama tüm mantıyı ayakta yaptım
Cordelia Elhan sibel_84 gezegenfeza
Afiyet olsun kankişim.İyiaksamlar kızlar
25 şubat Menüm
Sabah
1 haşlanmış yumurta
1 dilim çavdar ekmeği
5 zeytin
Lor peyniri
Aralarda
Yesil cay filtre kahve
Akşam
Kuru fasulye
4 kaşık Bulgur pilavi
2 adet turşu
Salata
Şu 2.litre şimdilik
9.bin adım 900 puan
Toplam .1200 puan
Geçmiş olsun canım. Arpacık çıkmıştı bir ara . Enfeksiyon yapan farklı bir durum oluyor acaba nedenGözlerim com kötü kızlar enfeksiyon kaptı herhalde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?