- 18 Mart 2018
- 31.123
- 124.315
- 598
- 35
Oh mis, şifa olsun, enerji olsun, moral olsunMerhaba kızlar herkesler nasıl ben çok iyiyim iki günlük tatil çok iyi geldi enerji depolayıp geldim

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Oh mis, şifa olsun, enerji olsun, moral olsunMerhaba kızlar herkesler nasıl ben çok iyiyim iki günlük tatil çok iyi geldi enerji depolayıp geldim
Afiyet olsun prensesimSbah kaymak iki tatlı kaşık bir ttb ekmek biraz yeşil zeytin herseyi yiyemiyorum hhelle yeşillik hiç yemiyorum canım onları istemiyor
Ara bir bardak köy süttü
Akşam hafif olsun dedim menemen 1 tb ekmek bir kase yoğurt
Elhan
Su 1 buçuk litre
Çok normal kuzum. Bunu sadece Antepliler yapar.Ya canım kusura bakma güldüm çünkü anlatamadım sandım sorumu. Acı biber dolmasını Ablam da yapıyor aktardan alıyor Ben de çok severim acıya bayılırım zaten acı benim her şeyim. Ama ekmekle lavaşla sarılarak yendiğini bilmiyordum O da benim cahilliğim![]()
Hoş geldinSelam kizlar iyi akşamlar bende gelmek istiyorum vereceğim kilo az ama malesef irade olmadan bir kilo bile verilmiyor
Hangi takımdasın ?Ben bugün menümü yazmasam![]()
Ben var seni anlamamakKız sabahtan beri sen korkuyor diyor ya
Karşına dikiliyor ya
Ne korkacak, hodri meydanbirde uçan tekme yollayım
![]()
Yok canım bugün serbest öğün verdi ben kızartma yumurtalı ekmek yiyince özellikle kıstım yoksa listemde böyle bir şey yokCanım bilmiyorum tam olarak ama sanki kilona göre çok. Az besleniyorsun.Diyetisyen mi böyle verdi yoksa sen mi
Antalyaya gelince yerımEki Görüntüle 3393371
Kordişim Antep yöresine ait bir biberdir. Dolmalık kurutulan acı yesil biberler, gorseldeki gibi güneşte kıpkırmızı olur. Müthiş acıdır.
Eki Görüntüle 3393377
Ayy benim eşim de dolmayı yufkayla yer... Dolma yapsam yufka da bulmak zorundayım.....Afiyet olsun kraliçemyufkaya iki acı biber dolması nasıl sardın
![]()
Deneyeceğim bunu merak ettimAyy benim eşim de dolmayı yufkayla yer... Dolma yapsam yufka da bulmak zorundayım.....![]()
Siz bize tatlı yollarsanız bizde size turşu yollarızHerkes son gün turşu mu yedi napti![]()
Antalyaya gelince yerım![]()
Çok geçmiş olsun, acil şifalar dilerim canımİyi akşamlar bugün rahatsızdım yoktum buralarda.İyice dinlendim şimdi işe geldim.Canım hiçbir şey yemek istemedi Sabah kahvaltısı etmedim.Elhan 26.02.2024 Pazartesi listem Sabah:Yok.Öğlen 12:00 1yumurta ile yapılmış yağsız omlet,1bardak çay,1 dl.tam buğday ekmeği.Akşam 18:30 1 kase tavuk sote(1 tatlı kaşığı zeytinyağı ile pişmiş) Yeşillik salata,1 dl.tam buğday ekmeği. Gün içerisinde 10 bardak su içildi. Saat 12 gibi 1 bardak kefir içerim (Gece ara öğün olarak) al
serap911
Hoş geldinSelam kizlar iyi akşamlar bende gelmek istiyorum vereceğim kilo az ama malesef irade olmadan bir kilo bile verilmiyor
Ben dicektimÇok geçmiş olsun, acil şifalar dilerim canım
Senin menüyü defalarca okusam anlayamıyorum, bidahasına alt alta yazabilirmisin![]()
Yok valla, kilo verecem diye ağız tadım bozulmasın, haftalarca kilo takılı kalsa belki, yoksa keyfi tercihim olamazBen de çok sevemedim ama metabolizmama etki ediyor benim sırf o yüzden katlaniyorum.
Tıpkı yoğurt içine tarçın zencefil zerdeçal ölüm üçlüsüne katlandığım gibi![]()