- 22 Ocak 2013
- 41.523
- 210.164
- 798
Neden altın gün?Bugün altın gün, hacamat olmak için en iyi gün, ondandır, bizim de tercih etme sebebimiz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Neden altın gün?Bugün altın gün, hacamat olmak için en iyi gün, ondandır, bizim de tercih etme sebebimiz
Kesinlikle öyle canım değişen bir şey olmuyor hoop dön başa hesabıBen her pesetğimde başa dönmüştüm pes etme canım
İnşallah ablaKolay olmayacak ama başaracağız![]()
İzle tatlımBende izleyim mibelki şifa olur kafam başka şeylere odaklanir kendimi dinleyip duruyorum yoksa
Günaydın canım geçmiş olsun
Daha kötüsünü yaşadım, sırada daha iyisi varBaşka çaremiz de yok gibi zaten Fezam![]()
Benim de.Hiç canım kalkmak istemiyor![]()
Demekki şifanın dorukta olduğu gün, vücudun tam hazır olduğu günNeden altın gün?
Ben de aynısını yaparım ağrım yok diye sürekli telkin halinde olurum hâttâ annemi alıp avm gezmeye gitmişliğim var gözümden yaşlar aka aka gezmiştimBende kendimi kandırmaya çalışırım hep, ağrın yok ki beynin sana oyun oynuyor, iyisin kızım, iyisin diyorum
Ama ağrı gitmiyor![]()
Cok gecmis olsun sana daGünaydın canım geçmiş olsundikkatimi çekti ben mi yanlış hatırlıyorum yoksa ama mide sıkıntıların oluyor sıklıkla endoskopi yaptırdın mı ? Ben de çok rahatsızdım ülserden şüphelenmişlerdi endoskopi sonucu neyse ki reflü çıktı mide intibitör pompası diye geçen ilaçlardan verdiler kıllicik hap derdime çare oldu.
Almanca biraz Nederlands a benziyormuşAa sehr gut. İch bin müdeich bin schlafen. Guthen nacht. İch liebe dich
tchussssss
Kaptanım , şimdi tartılıcam . Olduğu kadar artıkGünaydın sağlık olsun![]()
Oy oy , o kadar deyil kuzum yaaBen de aynısını yaparım ağrım yok diye sürekli telkin halinde olurum hâttâ annemi alıp avm gezmeye gitmişliğim var gözümden yaşlar aka aka gezmiştim![]()
Canın sağ olsun aşkitom. Tablo yapıyorum mesajimdan az önce seni etiketlerim o saate kadar bir şey yeme tekrar tartil olur mu? Cumartesi tartısı olmadığı için o kadar önemli değil. Üzülme lütfen![]()
Cumartesiye göre +800 canım, 72.900 dük