niye böyle oluyoruz biz acabaBen de dün öyle oldum, içtiklerim içerde hala
O zaman bizdenEvet evet
Ama ben kadayıf sevmem ki kaptanım
onu yapacak mecalim bile yok desemSanırım öyle, bugün maydanoz suyu icelimcanim.unutmazsam yapacağım inşallah
Dost acı söyler söylemeli deHerkesin bizim ne hissettiğinizi anlamasını isterdim. Menü paylaşılmıyor kilo paylaşılmıyor her gün börek tatlı çikolata yeniliyor. Bir şey söylesen küsülüyor . Söylemesen hiçbir şey demiyorsunuz deniyor. Cok zor işler@Elhan
Kaynanamin komşusu sinirlerimi bozdu baklava yedim kabus gördüm çikolata yedim diyen de. Pilav üstü sarma yedim Sonra cips baklava yedim diyen de.
orası kesin canımÖdem oluşmuştur canım
Afiyet olsun inşallah seversin ben nefret etmiştim3 harfli ortasında i harfi olan marketde şöyle birşey buldum. Fiyat algimi kaybettigim için ucuz geldi aztanesi 150 kalori civarı tatlı krizlerinde gider bence arkadaki stogumu gormeyin
Eki Görüntüle 3394191
Afiyet olsun :)3 harfli ortasında i harfi olan marketde şöyle birşey buldum. Fiyat algimi kaybettigim için ucuz geldi aztanesi 150 kalori civarı tatlı krizlerinde gider bence arkadaki stogumu gormeyin
Eki Görüntüle 3394191
Yaa gerçekten mi ben bunun farklı bir renkli olanını yedim güzeldi beğendim ama bunu ilk kez denicem böyle canım tatlı istediğinde regl zamanlarinda filan yerim diye düşündümAfiyet olsun inşallah seversin ben nefret etmiştim
Çok teşekkür ederimAfiyet olsun :)
Bir lokma aldım dedim bu neee kalktım hurma,yulaf ve fındıktan âlâsını yaptım mis gibi olduYaa gerçekten mi ben bunun farklı bir renkli olanını yedim güzeldi beğendim ama bunu ilk kez denicem böyle canım tatlı istediğinde regl zamanlarinda filan yerim diye düşündüm
Petito mu var orada3 harfli ortasında i harfi olan marketde şöyle birşey buldum. Fiyat algimi kaybettigim için ucuz geldi aztanesi 150 kalori civarı tatlı krizlerinde gider bence arkadaki stogumu gormeyin
Eki Görüntüle 3394191
Benimki belli, dünkü kurabiye yada bulgur pilavıniye böyle oluyoruz biz acaba
Tarif var mı canım,gerçi başlayınca duramıyorum amaBir lokma aldım dedim bu neee kalktım hurma,yulaf ve fındıktan âlâsını yaptım mis gibi oldu
Geçmiş olsunonu yapacak mecalim bile yok desem
Tobe haşa nerde petito aslaPetito mu var orada
Benim tatlı kriizi alternatifim3 harfli ortasında i harfi olan marketde şöyle birşey buldum. Fiyat algimi kaybettigim için ucuz geldi aztanesi 150 kalori civarı tatlı krizlerinde gider bence arkadaki stogumu gormeyin
Eki Görüntüle 3394191
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?